Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Arkadaşlar KPSS lise sınavı için her alana özel kaynak arıyorum tarihte Pusula yı çok övdüler sizin önerileriniz nedir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
A grubuna hazırlanmıştım. O yüzden GK-GY'ye çok fazla bakamadım. 2 kere tarihin pusulasını döndüm. Sanıyorum 5 yanlışım vardı 27 soruda. Tavsiye ederim kitabı.
Onun dışında Coğrafya ve vatandaşlık için herhangi bir kursun kitabını alman yeterli olur. Sınav için yeterli vaktin var. Sistemli çalışırsan güzel puan alabilirsin. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Her alan için özel kaynak veremicem ama ben önlisans kpss hazırlanıyorum şuan. Tarih için youtubeden ramazan yetgin'in kanalını şiddetle öneririm. Anlattığı konuları dinledikten sonra çözdüğüm testte 60 sorudan 56 net çıkardım. Diğer dersler'de var hocanın kanalında. Ayriyetten çalışma kitabı olarak Data yayınları'nı öneririm. Ama test kitaplarını al.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Tarih: Ramazan Yetgin Video Ders Notları Kitabı + Youtube Videoları
Coğrafya: Engin Eraydın Coğrafya Videoları (Dinle, not al, tekrar et, test çöz)
Türkçe: Öznür Saat Yıldırım Türkçe Videoları (Dinlerken testler önünde olsun, çöz bitir)
Vatandaşlık: Bilgim yok, ben de pek bakamadım bu derse.
Matematik: Temelin yoksa bu saatten sonra bence bulaşma :) Belki problemlere bakabilirsin, ordan 5-6 soru yaptırır sana.