Mexes adlı üyeden alıntı

İnternet aleminde bu kişi ile ilgili 859874 tane " ay çok teşekkür ederim... süperdi.. harikaydı.. " vb kelimelere etkilenip.. ben bu arkadaş ile skype üzerinden iletişime geçip, 05.10.2016 Çarşamba günü " anahtar teslim" olmak suretiyle bir forum teması için anlaştık.

Ben kendisine ilk görüşmem de, " mevcut tasarımlarından değil de, gerekirse daha fazla ücret ödemeyi bu neden ile farklı bir tasarım istiyorum. " teklifinde bulundum..Kendisi bu teklifi kabul etti bana bir ücret söyledi ve ben o ücreti kendisinin bana ulaştırdığı banka hesabına gönderdim.

Ben o andan itibaren bu arkadaş ile ilgili müthiş bir iletişim problemi yaşıyorum. Bana sürekli hem okuyorum hem çalışıyorum deyip duruyor ama kimse kusura bakmasın bunlar benim umurumda değil.

Neyse aradan yaklaşık 15-16 saat geçti.. Allah razı olsun en sonunda lütfetti bana bir forum sitesi açtı. Bir de ne göreyim? Elinde ki hazır temayı kullanmış.. yahu hani özel olacaktı? Hani benim söylediklerimi kullanacaktın? :)

Sözde bana özel tema hazırlıyor.. tema kurulumunu yapıyor.. ama tema da kocaman harfler ile Emre Karaman yazıyor.. Temanın sosyal ağ bölümünde kendi profil linkleri vesaire bulunuyor vs.

Temanın işe başlar iken benim kendisine beyan ettiğim tema ile en ufak bir benzerliği yok. Hadi " neyse çok önemli değil Emre kardeşim.. şu temayı biraz düzeltelim, ben bu şekilde istemiyorum. " diyorum ama adam çok işim var deyip yüzüme bakmıyor..

Ardından lütfedip bana; " siz isteklerinizi yazın ben gece yapayım. " dedi.. Ben tabi şaşırdım.." Tamam Emre kardeşim.. ben sana yazıp söyleyeyim sen de lütfen düzelt" dedim. ( Adamdan rica ediyorum )

Ne yaptı peki bu arkadaş? Tabiki düzeltmedi.. Hatta gelmiş bana " ben çok yoğunum.. size ekibimden birisini yönlendireyim." demesin mi? :) yönlendirdiğini mi düşünüyorsunuz? Tabiki hayır..

Allah muhafaza hasta olabilirsin, Allah gecinden versin bir vefat haberi almışsındır onunla ilgileneceksindir.. her şeye kabulüm.. ama bu nedir arkadaş? Senin işin bu ise, ya işini tam yapacaksın, ya da şu şu sorunlardan dolayı kısa bir süre hizmet veremiyorum diyeceksin herkes yoluna bakacak..

Okuyorum.. çalışıyorum.. uykusuzum.. vb gibi sebepler beni bağlamaz..

Para umurumda değil.. Ben senin temanı kullanmıyorum.. Şuandan itibaren iş ahlakına sahip bir arkadaş ile anlaşıp bu işi sağlıklı bir şekilde sonlandıracağım. Seni de engelliyorum.. bundan sonra sana " alacağın " işler de başarılar diliyorum.. Tabi iş verecek arkaşlara da sabır..

Şimdi sen bana " yalancı " diyebilirsin..Saygı duyuyorum..bu gayet doğal.. Ama dileyen olursa, skype konuşmalarını gönderebilirim. Oturup burada yalan beyan da bulunacak değilim.

Bu mesajım önemli.. madem ben burada ki referansları dikkate alarak bu adama paramı kaptırdım.. Bir kişinin aynı mağduriyeti yaşamasına engel olabilirsem ne mutlu..

Selametle..

Hocam Emre Bey'e ne zaman para ödediysek ellerine sağlık çok güzel iş yaptı. Kesinlikle ortaya böyle bir konu çıkarıp Emre arkadaşımızı kötülemeni istemem. İşleri max 10 dakikada yaptı. Sizin gibi tema istedik hepsini 1 saate foruma yerleştirdi ve işini bitirdi. Lütfen yorumunuzu kaldırın.