Tanitkazan.com sitemle ilgili yorumlariniz co k onemli . Sitenin tasarimi bir tanıtım sitesi için uygun olmus mu yada sitenin ismi tutar mi iyi yada kötü farketmez yorumlarinizi bekliyorum. Tabi siteye tanıtım da ekleyebilirsiniz
- Açılma süresi feci bu konuda kesinlikle bir çalışma yapılmalı - Worpdress firma teması kullanmışsınız temiz sade güzel olmuş - Bu domaine bu sistem olmamış gibi geldi şahsi fikrim. Hayırlı olsun..
fikri ve site tasarımın kullanıcı dostu ben çok beğendim. yanlız dikkatimi çeken menülerin altında bulunan
Tanıtımlar --> yüzlerce kayıtlı tanıtım Ürünler --> binlerce tanıtım ürünü (kategoriye girdiğimde sadece 1 adet canon yazıcı var ) hani bu recep ivedik gibi oldu nerde yaw 9999 tane ürün :) bunlara bir çözüm bulman lazım.
Ek Olarak: fikri ve site tasarımın kullanıcı dostu ben çok beğendim. yanlız dikkatimi çeken menülerin altında bulunan
Tanıtımlar --> yüzlerce kayıtlı tanıtım
Ürünler --> binlerce tanıtım ürünü (kategoriye girdiğimde sadece 1 adet canon yazıcı var )
hani bu recep ivedik gibi oldu nerde yaw 9999 tane ürün :) bunlara bir çözüm bulman lazım.
Cok doğru katılıyorum ama tasarımcı değilim olsam kendim yapardım piyasadaki en iyi tema bu idare edeceğiz birde içerik kısmı site daha yeni o binlerceside bana temayla gelen bir yazı ilgilenirim onunla