SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
domain doğrulamaya düşmüş sadece sözde *******ünikasyon şirketi :D
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
If you are the owner of this domain name, click here to verify
ne kadar ilgisiz oldukları buradan anlaşılıyor daha siteye bakan bile yok anlaşılan domaini doğrulamak için hizmet te sınır yok :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sadece bir domain doğrulama sürecine girdi diye dedikleriniz hoş değil. Kendi ülkenizde sadece kendine ait bir alt yapı oluşturma çabasına giren bir kurum hakkında bu şekil konuşmak hoş değil. Olabilir bu tür şeyler. Seohocası da bir ara googleden silinmişti hatırlarsanız. Süperonline, kendi alt yapısını oluşturan bir kuruluş. Var mı başka böyle kendi alt yapısını oluşturmaya çalışan kuruluş? Yolların kenarlarını kazıtıp yüzlerce binaya kendi kablolarını ulaştırıp alt yapılarını başka hangi kuruluş bağlattı. Diğer hepsi *****ten bağlatıyor ve bağlantıların çoğu sorunlu. Milyon paralar harcadı Süperonline. ***** çok mu iyi? Geçmişini bırak, halen bir sürü sorun oluşturuyor. Oturduğum yere Süperonline gelmediği için yinede Süperonline'a başvurup ***** altyapısıyla Süperonline'a bağlandım. Eve ***** ağını kullanan Süperonline bağlattığım halde, ***** bilerek işini yapmadığı için net yok. Mecbur ***** böyle yaptığı sürece neti kapatacağım. Oturduğum yere Süperonline gelse *****i aramam bile. Süperonline'a devlet izin vermiyor ya da başka yelere de kablosunu çekemiyor. Birçok yere de ulaşamıyor. Süperonline müşteri hizmetlerini arayınca hiç uzunca beklediğiniz oldu mu? Kısmen ben en fazla 1 dk bekliyorum. Şu an da Türkiye'de en iyi İnternet hizmeti verenler Süperonlinedir. Bunu göremeyenler ve bilmeyenler, onu bunu savunur. Altı üstü bir domain doğrulamaya girdi diye çocukça konuşmak yanlış. Siz çok mu mükemmelsiniz? Yarın wmaracı da aynı duruma düşse aynı sözleri safredeceğiniz belli.
Kolay Gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam görüşlerinize saygı duyuyorum ama açtıgım konuda art niyetli davrandıgı düşünmüyor sadece bilgilendirici bir konu açtım ve edindigim gözlemledigim bilgileri sundum Ülkemizin Altyapı Servis Saglyacısı Olan Turkcell Süperonline Büyük Bir Kuruluşu Kücümsemedim haddime değil ama sadece benim karşılastıgım durumu aktardım saygılarımla.:)
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Burak. Sözüm sana değil. Senden sonrakiler oluşan durumu küçümsemeye çekmiş. Sen sadece haber niteliğinde bilgi vermişsin.
"domain doğrulamaya düşmüş sadece sözde *******ünikasyon şirketi"
"ne kadar ilgisiz oldukları buradan anlaşılıyor daha siteye bakan bile yok anlaşılan domaini doğrulamak için hizmet te sınır yok"
konuyu, bunları diyenler saptırmış.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
saçma google gibi büyük bir şirket bile bu hataya düşmüştür adamlar yenileme esnasında 1 saniye açık bulan adam google almıştı yada tplink adamlar yenilemedi adamın biri hemen aldı diye yeni alan adı açıldı olabilir böyle şeyler