-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
emlak
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Evete kimsenin sesi cıkmaz hocam biz hayır deriz vatan haini oluruz siyasete girmemek lazım bu forumda
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Webtekno'dan cevap var :
Öncelikle ilginiz ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.
Bizler İzmo bilişim - webtekno olarak teknoloji bloguyuz ve evet yada hayır düşüncesini sitemize taşımıyoruz. Şirketimiz içerisinde her iki düşünceye de sahip bir çok insan çalışmakta. Webtekno da gördüğünüz reklam sadece gelir amaçlı olarak reklam ajansı tarafından çıkartılmaktadır ve aynı reklamın evet versiyonu da yarın yayına başlayabilir. Bu sadece ilgili partilerin yada kuruluşların reklam ajanslarının reklam tecihleri ile alakalı bir durum bizim yayınladığımız reklamlar bizim siyasi görüşlerimizi yansıtmamaktadır.
Bizler giderlerimizi karşılayabilmek için reklam almak zorundayız umarım kendimizi ifade edebilmişimdir.
Sevgilerimle
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
170, (%100)
Her önüne gelenin ben seocuyum demesi gibi senin de burada bu şekilde mesaj yayınlaman çok saçma dostum...
2 kişi bu mesajı beğendi.
nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
evet ya da hayır sonuç olarak biz bir milletiz arkadaşlar siyesi konular yüzünden tartışamanın anlamı yok site sonuçta ister evet reklamını yayınlar ister hayır reklamını sonuçta reklam tv kanalarında bile evet ve hayır reklamları var.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Milleti evet ve hayır olarak ikiye bölenlerin reklamları her yerde çıkıyor. Buna neden sesinizi çıkarmıyorsunuz da herhangi bir sitenin hayır kampanyasını örtbas etmeye ve çelişkili bir duruma düşürmeyi hedef alıyorsunuz?
Adaletten bahsediyorsunuz ya...
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
kardeş dikkat edersen aldığı reklam kullandığı firmadan kaynaklı sanki özel kendisi koymuş :) anlamıyorum yani hayır koysa ne olur evet koysa ne olur
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
reklamları reklam firmaları otomatik koyuyor bunu bilmen gerekirdi webtekno koymadığını da :) bence senin webmaster forumunda işin olmamalı dostum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
ben sefa gediği destekliyorum yes mi no mu evet mi hayır mı beni ilgilendirmez sen bir teknoloji bloguysan bence sektör ve faliyet konularını karıştırmamalı hedef tasarımcılar bilişim sektöründe çalışanlar değilse sizin reklam alacağınız o kadar çok firma şirket varki bizim sektörümüzden 3 kuruş aşağı olsun ben fikrimi açıklamam gerekirse ben galericiysem araba satarım parçasını bile bulundurmam ki yiyecek zaten asla bulunmaz bizde illaki hayırların ve evetlerin reklamları olacak unutmayınız Obama youtube videoları sayesinde favori olup tüm Abd tarafından youtubedan tanınarak seçilmiş ve kazanmış bir başkandır. Sosyal medya kullanmasını bilene kullanıcılara ulaşmanın en kolay yoludur bence bende izlenme oranlarına bakarak istediğim yere reklam veririm ama satın alma ve pazarlama biriminin bunu iyi analiz etmesi gerekirdi sefa gediğin ve web teknonunda haklı yanları olduğu ve tarafsız olarak bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim gün dayanışma günü kavga günü değil biz değilmeyiz heryerde barış isteyen iltifata açık olduğumuz kadar eleştiriyede açık olacağız taraflara yüklenilmemesi dileğiyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
böyle saçmalık mı olur ya, yok teknoloji blogu da yok şu da yok bu da.
Kardeşim ver o zaman adama parasını, karşıla adamın masrafını. Evet Hayır'a bu kadar çok takılacağına
Adsense kullanıp gavuru zengin etme, derhal terket :D:D:D:D
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
bilisimhukuku yaşına saygımdan pek bir şey demek istemedim ama biri sana reklam için 1000tl verse oranı buranı açarsın bu adamların editörleri bedava çalışmıyor ofisteki herifler öküz gibi yemek yiyordur ee bunların elektriği interneti kirası yok mu ? bu adam bunu giderini cebinden mi karşılasın lütfen siz bilişim hukuk forumlarında geziniz bir konu hakkında bilginiz yoksa yorum yapmakta sakınınız.
Yalnız mısın ? mroyuncu.com| instagram.com/mrnoobofficial