-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, film sitesi sektörüne birkaç gün önce girdim. Az önce açtığım bir konuda DMCA telifi diye bir şeye dikkat etmem gerektiğini söylediler. Film işlerinde bu telife nasıl dikkat edilir? Başka sitelerdeki filmlerden falan telif gelir mi ? Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba.Çoğunlukla yerli film ve dizilerde Dmca bildirimiyle yoğun şekilde karşılaşılıyor.İlgili filmi, posteri, fragmanı kaldırın diye bir ihtar maili yolluyorlar.Yapmanız gereken filmin full halini siteden kaldırmak bir de Telif ihlali nedeniyle kaldırıldı. diye yazmaktır.Filmi kaldırdıktan sonra sorun yaşanmaz diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Daha önceleri telif sahipleri mail atarak kaldırtıyorlardı ama artık Google'a şikayet ediyorlar google önce ilgili içeriği arama sonuçlarından kaldırıyor, biri google'da arama yaparak sizin sitedeki ilgili filme giremiyor yani. Görünmüyor aramalarda. Sonrasında mail atarak size bildiriyorlar telifli videoyu kaldırın diye. Eğer filmi kaldırırsanız sorun yaşamazsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google wm tools'a siteni eklemende fayda var genelde oraya geliyor çünkü ihtarlar .. Yabancı filmlerde çoğu zaman telif yemezsin ama yerli film ve dizilere bulaşmamanı öneririm. Yani ekliyorsun indexi alıyor 2 gün sonra telif geliyor boşa zaman kaybı yani değmez. Onun yerine sitene 2 film daha atarsın ..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkürler arkadaşlar. Zaten benim site yabancı film sitesi olacak. Yerli film ve dizilere asla bulaşmam. Cevaplarınız için teşekkürler.