Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Bir türlü cesaret edemiyorum. Linux hakkında hiç bir bilgim yok. Windows 10 kullanıyorum ve asus marka güçlü bir performans bilgisayarım var. Ayrıca lol, cs go gibi oyunları oynuyorum aslında amaçlarımdan bir tanesi bu oyun bağımlılığımdan kurtulabilmek. Üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim. Ve yazılım, kodlamayı öğrenmeyi çok istiyorum. Ancak windows olduğu için buna engel oluyor. Çünkü sürekli oyun oynuyorum. Bir ders izliyorum ardından kapatıyorum devamlılığını sağlayamıyorum. Sormak istediğim soru Linux yada pardus neyse artık pek bir bilgim yok. Bu işletim sistemini kurmalımıymıyım? Aslında korkularımdan bir tanesi windows'un lisans anahtarı yok. Pc alırken içinde geldi. Ekran kartının driverleri filanda elimde değil. Pişman olursam geri dönerken sıkıntı çekermiyim? Cevaplarınız benim içi çok önemli. Çünkü linux kullanırsam yazılımı öğrenebileceğime inanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Windows yanına ubuntu kurabilirsiniz. Hiç bir zararı da olmaz. Beğenmezseniz silersiniz kolaylıkla.
Ben bir kere kurdum, hala kullanıyorum:) Uzun zamandır windows kullanmıyorum açıkçası.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bırakmak için iradeni kullanabileceğin bir durumda işletim sistemini değiştirmen bence gereksiz :) kendini değiştirmeyi dene. Oyunların hiçbir getirisi olmadığını anlarsın. Kitap oku müzik dinle daha sonra programlamaya yoğunlaş
Linux eğitimin yada bilgi birikimin yoksa kullanmanı önermem. Ufak bir bilgi birikimi gerektiriyor malesef :)
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Sen önce bir kur sonrasını Linux hallediyor. Önce linuxu bir tanı gerisi keniliğinden gelir.