my98
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
4-5 ay önce yine aynı konuda tartışmıştım ama yine kendimi tutamıyorum yazıcam.
Adamın bir önceki konusu adsense kazançlarım düştü tarzında bir konu ondan bir sonraki konu adblock ayarlarını nasıl yaparım tarzında bir konu.
Şimdi 2-3 tane boş adam gelip ben kullanmasam sanki herşey düzelicek diycek.
Sen reklamını yapmazsan ben yapmazsam zaten o tarz uygulamalar tarih olup gidicek.
Sırf sizin yüzünüzden 1-2 siteme reklam engelleyicilerle girişi engelledim. Bu nedir arkadaş 5-10 kuruş kazandırmamak için şekilden şekile giriyorlar.
Kimseyle yorumlarda kavga tarzı atışmak istemiyorum lütfen sınırları zorlamayın ben içimi boşaltmak için yazdım yoksa rahat edemezdim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bu durumun en büyük nedeni, her yerinden reklam çıkan siteler hal böyle olunca düzgün olarak işinde gücünde olanlarda etkileniyor.
Reklam engelleyicileri, engellemek bir çözüm değil. Bu işin en güzel yöntemi gelen kullanıcıya popup çıkartıp rica etmekten geçiyor.(Kapatmayan gene kapatmıyor)
2 adet sitede bu şekilde yaptığımızda %20 gelir artışı ile olumlu dönüş aldık. Belirli bir vakitte denemenizi şiddetle öneriyorum.
Kolay gelsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sitelerimde reklam var ve ben adblock eklentisini yıllar öncesinden duymuştum ama kullanmıyordum 1 ay önce denemek istedim kurdum ve müthiş bir şey. Gerek film sitelerinde, gerek youtubede müthiş. Kimsenin kazancında gözümüz yok ama her yerden reklam fırlayan siteler yüzünden böyle oluyor. Kurunun yanında yaşta yanıyor..
1 kişi bu mesajı beğendi.