lostyazilim
tr.link

Temalardaki slider lar görünmüyor

3 Mesajlar 1.002 Okunma
acebozum
tr.link

peymane peymane WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Forumlarda üye olur olmaz soru soranlara gıcık olurdum. Şimdi aynısını ben yapıyorum ama bu wordpress işine yeni girdim ve burayı da yeni keşfettim. Yani buralarda epey bi takılacağım inşallah.

Şimdi problemim şu ki, Envo Magazine adlı tema haricindeki hiçbir temanın slider ı sitemde çalışmıyor. Ne kadar araştırdımsa da beceremedim. Birden fazla kategori oluşturmayı, bütün eklentilerimi silmeyi ve anasayfa yı sabit sayfa görünümü yapmayı denedim ama yine de sonuç alamadım.
Site natro.com un wordpres hostinginde.
natro ile iletişime geçtiğimde php limitlerimi artırdıklarını ve başka bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Bazı slider eklentilerini denedim. ancak ben böyle her yeni post atıldığında otomatik olarak sliderda görünsün istiyorum. eklentilerde devamlı ayar yapmak gerekiyor. Ya da öyle bi eklenti var mı bilmiyorum.

Çaresiz kaldım. Arz ederim.

Edit: Artık Envo zıkkımınınki de görünmüyor.

wmaraci
reklam

Lions Lions WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web-Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1025
  • Beğeniler 366 / 534
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam Visual Composer eklentisiyle kendinize özgü bir ana sayfa tasarlayabilirsiniz.

peymane peymane WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Kontrol panelinden eklemeyi denedim ama hep add on lar çıkıyor. Hem de "formerly visual composer" etiketiyle. Paralı mı acaba bu eklenti.

Daha önce bi sitede ufaktan yöneticilik yaptımdı. Orada tagdiv composer vardı. o güzeldi mesela ama temayla gelen bi eklentiymiş. Tema da 59 dolar. o kadar para veremem şindi.

Başka page builderlar (Elementor, Beaver vb.) ile anasayfa hazırladım ve "okuma" bölümünden anasayfayı seçtim ama bu slider zıkkımı yine çalışmamıştı.
Bu arada slider çalışan tema buldum: Magbook adında bi şey. Fena değil. Biraz Türkçleştirmem lazım. Yapabilirsem. Google abiye sora sora, sitede araştıra araştıra onu da hallederim inşallah. Belki de bu güncellemelerle ilgili ne bileyim. On tane temaden birinin slider ı çalışıyo. Belki de hosttan.
Teşekkürler.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al