Merhaba değer WmAraci üyeleri .
Geçen gün internette sosyal medyada gördüğüm bir olay üzerine aklımda bir proje canlandı. Sizlerinde görüşlerini almak isterim . Olur ya da olmaz gibisinden.
Belki görmüşsünüzdür Twitter'da yayıldı . '' Törehan bulunsun! '' başlığı altında. Bir genç kardeşimiz ( muhtemelen benden birkaç yaş ufak . Şu an okuyor olması gerekiyor , normal şartlarda! Ama kaderin sillesini yemiş belli ki..Fırsat olmamış.) ile sokak röportajı yapıldı . Ve ailevi sorunlarından dolayı Kadıköy , Ortaköy , Eminönü gibi semtlerde kaldığını , dışarıda yattığını hatta üzerinde bir battaniyesinin bile olmadığını , üşüdüğünü belirtti. Yardım uzatılsa neler istediğinden bahsetti. Bu sadece gösterilen tek örnek . Kim bilir daha nicesi böyle..
Bende diyorum ki , web site geliştiricileri bir panel tasarlasa , bir alan adı alsak . Ve sadece yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahipleri için düzenlense. Bir forum gibi hayal edersek , örnek veriyorum ;
İSTANBUL
-Beşiktaş
-......Mahallesi
ya da
ANKARA
-Sincan
-......Mahallesi
gibi alt başlıkları olsa ve buralarda yardıma muhtaç , dışarıda kalmış . Bir eksiği olduğunu düşündüğümüz kişileri tespit etsek ve buradan paylaşsak . Bu tasarlanan web adresini de internet / sosyal medya gibi platformlarda tanıtsak , destek sağlayabilecek ünlüler , iş adamları vs. onaylanmak / onaylatmak şartıyla platforma destek olsalar . Bizlerde gerekli yerlere ulaştırsak nasıl olur ?
Görüşlerinizi , olumlu/olumsuz yazarsanız sevinirim. Ve bu konuda yardımda bulunabilecek dostlar var ise PM yolu ile iletişime geçebilirler. Panel kodlama konusunda bilgili arkadaşlar ücreti mukabilinde ( mümkün olduğunda uygun tutabilirsek sevinirim. Öğrenciyim :) ) yazabilirler mi ? Ne dersiniz ?