-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Ben Mythemeshop'un Schema adlı temasını kullanıyorum. Başlıklar ve diğer her şey büyük harflerle yazılı durumda ben bunu düzeltmek istiyorum fakat admin panelinden düzenleyiciye girdiğimde bir sürü css dosyası çıkıyor ve içerikleri de çok geniş buradan kolay bir şekilde uppercase kodlarını nasıl bulabilirim. Tek tek bakmaya çalıştım ama olacak gibi değil. Uppercase kodlarını silmeden de çözebileceğim bir yol varsa o da olur. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Edit: Bütün uppercase kodlarını sildim fakat hala değişen bir şey olmadı. Acil yardım lütfen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi de ana menüdekiler düzeldi fakat hala asıl düzelmesi gereken post kısmındaki h1 h2.... başlıklarının hepsi aynı büyük yazı ile görünüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok mu bu sorunu çözebilecek ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allah allah şimdi de hiç bir şey yapmamama rağmen yani en son dün değiştirdim css kodunu ve şu an yan sidebardaki yazılarda düzeldi. Ne oluyor? 1 gün gecikmeli mi algılıyor anlamadım. Böyle giderse 2 gün sonra kendi kendine yazılar düzelecek galiba. Dur bakalım an be an takipteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamdır sorun çözüldü. Sizde de böyle bir sorun çıkarsa 1-2 gün bekleyin sonra düzeliyor kendi kendine.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Güldürdünüz hocam gece gece 😃
Bir iki gün beklemenize gerek yok. Cacheleri purgeleyin. (Temizleyin)