-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Faizin getirisine degil götürüsune bakin
Bu filmin sonu var unutmayin
8 kişi bu mesajı beğendi.
Mikado
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam günlük takılıyorum ben aylık bağlamıyorum. Şu an düşük biraz 19larda
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@theharunuysal ,
Bu işlerin riski var tabi, bir gecede bile enflasyon %700lere çikmiş bir ülkeyiz. Bir gecede doların 2tl arttiğini gördük geçen sene. Ama millet birşeylere güveniyormuş işte. Yıl sonu döviz beklentisine vs. bakıp girişiyorlarmış. Şahsen ben bu bahsettiğim emlak satma işini geçen aralık ayında falan görmüştüm. Yani 7 ay oluyor ve o zamandan beri dolar yükselmek yerine düştü bile. Evini satmak istemeyen için zaten büyük bir risk ama yeni eve taşinmak isteyenler için de büyül fırsat. O adamlar şuan 7 aydır kâr ediyor ve bence en az birkaç ay daha bu 6,50 üzerine çikmaz. Tabi bir de parasını dolar değil de TL olarak tutanlar vardır. Bir de dolar aniden yükselse bile konut fiyatları o şekilde hemen fırlıyor mu ona bakmak lazım. Konut satişlari TL ile yapma zorunluluğu gelmişti ama ben zaten savunacak değilim. Gördüğümü duyduğumu söyledim. Herkes kendine göre hesaplar artik :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Hem bankadan bankaya hem de hesap bakiyesine göre bu durumlar değişkenlik gösterebimekle birlikte, bildiğim kadarı ile şu anda en para ve ing bu konuda sıkça kullanılan hesaplardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Foruma iktisat dersi şart :)
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ziraat bankasi %20 faizle 32 gunde 300.000tl ye 4300tl ile 4500tl arasinda veriyor. Yurtdisinda olan kazancimdan artan parami her ay yada iki aya bir turkiyeye hesabima gonderip mevduat hesabi acip aylik faize koyuyorum. Bugun bu paraya daire alsan kiraci koysan en fazla 1000tl verir bence en mantiklisi mevduat hesabi. Cogu bankalar daha fazlada veriyor ama benim tercihim devlet bankasi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------