-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
An itibariyle facebook bir hesabımı daha kapattı. 5 yıldır kullandığım hesap facebook tarafından kapandıktan sonra, yeni bir tane daha kurmuştum. Bugün; arkadaş listesi ve zaman tüneli bomboş olan hesap "şüpheli hareketler tespit edildiği için" kitlenince, nüfus cüzdanımla öz çekim yaptığım fotoğrafı gönderdim ama tamamen kapatmışlar. Bu nedir, ne biçim bir şeydir; artık facebook'tan soğudum. Blog yazılarımı paylaşmak için kullanıyorum genellikle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Facebook bir kez hesabını kapattığını kara listeye alıyor resmen.Ben de aynı sorundan muzdariptim sayısız hesap açtım hepsi durduk yere kapandı en sonunda eski bir hesap alıp onla kullanmaya devam ettim mecburen.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Uygun fiyatlı dijital abonelikler:
prelisans.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
Ü** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
ben hayatımda facebook kadar saçma salak garip bir site daha görmedim.
hesap açarsın kapatır sayfa açarsın kapatır
reklam verirsin kapatır.
uygulamaya facebook giriş koyarsın üyeler face ile kaydolsun diye saçma sapan kapatır.
birdaha hiçbir uygulamaya face il giriş koymuyorum . İnsanlar niye kullanıyor hala onuda anlamıyorum .
daha bugun bir uygulamaya face ile giriş koydugum için gelen mail
Uygulamanızın ... kısıtlandı Dikkat
Uygulamanızın ................. Platform Politikalarımızı ihlal eden olumsuz bir kullanıcı deneyimi oluşturmak için kısıtlanmıştır.
Uygulamanız yeni kullanıcılar tarafından yüklenemez.
Uygulamanızın ihlali hakkında daha fazla bilgi için lütfen uygulamanızın İletişim E- postasını kontrol edin .
Gelecekte, kullanıcı raporlarını, kullanıcı başına yayınlanan içerik hacmini ve uygulamanızın hikayelerini gizleyen veya spam olarak işaretleyen kullanıcılar gibi negatif kullanıcı etkinliğindeki ani artışları etkin bir şekilde izlemek için Uygulama Trendlerinizi kullanın.
Bu kısıtlamayı uygulamanıza yanlışlıkla eklediğimizi düşünüyorsanız, lütfen bir itiraz gönderin. Vakanızı değerlendirmek için hızlı bir şekilde çalışacağız.
saçmalıgın daniskası. Aynı uygulamada google ile giriş de mevcut ama facebook efendi kısıtlama getirmiş. çokta lazımdı. Daha ne kullanırım ne bişe ederim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook üzerinden kaydolduğum bir blog sitesi de uçtu, "beğen" türü sayfamı da kullanamaz oldum. Twitter da facebook'un izinden gitmeye başladı; telefon onayı istiyor çoğu zaman ama numarayı girer girmez açılıyor neyse ki. Bu lakaytlık düpedüz. Ben de veda edeceğim galiba o siteye. Anlaşamıyoruz bir türlü.
enrythink
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
Tadı kalmadı artık oraların.. Eskiden grup ve sayfa kurmak, büyütmek kodlar ile çok basitti. Artık Mark bey paraya doyduğu için hiç birşeye izin vermiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İki gün önce 11 yıldır kullandığım şahsi hesabım kapandı token kodu aldığım için resim doğrulaması istedi gönderdim kapandı. kimlik gönderdim cevap bile yok...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konudaki şikâyetleri hiç mi duymuyor bunlar? Resmî belge olarak kimliğimizi gönderiyoruz; onu da ciddiye almıyorlar. Kimliğimi bir kez onaylamışlardı. "Oh şükür, artık bundan sonra rahatım" derken, kendilerinin tasdik ettiği hesabı tamamen kapattılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir devrin sonu geliyor ondan . Facebook kullanmanın bir anlamı yok .
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ya ben de sayfama yedek yönetici atamak için bi hesap oluşturuyorum ama kapanıyor hemen tek yöneticili hala sayfam
Selamunaleyküm.