Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Her geçen gün portföy kalitesini arttırmak için çabalıyorum , inşAllah çok daha iyi olacak .
MehmetMaşa adlı üyeden alıntı
beybie marka olabilecek bir domain ama aramalarda google baby öneriyor onu çözmek lazım.
Birde tema mağazası güzelmiş :)
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)
Baybie kesinlikle tam olarak markalık alan adı , alan adı içerisinde yapılacak olan çalışmalar ile bunun aşılabileceğini düşünmekteyim . Ama bunun için ciddi manada yatırım gerekiyor. Tema Mağazasını projelendirmek isterdim fakat vakit bulmam pek mümkün değil , o yüzden 350 TL ve üzeri teklifleri düşünerek satışını planlıyorum.
İyi forumlar dilerim.
pmehmet adlı üyeden alıntı
Sadece 2 3 tanesi marka algısı yaratabilecek düzeydedir. Gerisi işe yaramaz. Beybie acil şarj / cozumofisi (buna kurumsal proje gider anca)
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)
'' İşe yaramaz '' demek biraz yanlış algı oluşturabilir düşüncesindeyim , örneğin ; Tarimci(.)Net ile büyük projeler oluşturmak mümkün . Keza aynı şekilde Epincim(.)com ile sektörel ve marka potansiyelli bir site oluşturulabilir. Yaz - Kış ile geniş çaplı proje oluşturmak mümkün , Tema Mağazası ile ( yapılacak büyük yatırım sonucunda..) neden Türkiye geneli için bir Themeforest oluşturulmasın diye düşünmeden edemiyor insan :)
Sizin görüşlerinize saygı duymakla beraber , görüşlerinizi belirttiğiniz için tekrardan teşekkür eder , iyi forumlar dilerim. :)