lostyazilim
tr.link

10 Adet Yeni Kayıt ♣ Alan Adı Değerlendirme ♣

12 Mesajlar 1.876 Okunma
lstbozum
tr.link

viarequal viarequal via RequaL Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sanat Tarihçisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 245 / 118
  • Ticaret 10, (%100)

fistiq adlı üyeden alıntı

hiiiii YazKış domainine bayıldım, mevsimsel yazılar, yazın aktiviteleri, kışın aktiviteleri, yazlık mekanlar kışlık mekanlar, valla o domaine yaz ve kış için yazılacak o kadar şey olur ki.
Valla sitem olmasa onu düşünürdüm.

Vakit ayırıp yorumunuzu belirttiğiniz için çok teşekkür ederim. Vakit bulabilirsem kesinlikle projelendirmeyi istediğim bir alan adı :)

www.sinanusta.com.tr
wmaraci
reklam

viarequal viarequal via RequaL Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sanat Tarihçisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 245 / 118
  • Ticaret 10, (%100)

Muslera adlı üyeden alıntı

hdfilmclub güzel domain. Güzel portföyleriniz var başarılar dilerim

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Her geçen gün portföy kalitesini arttırmak için çabalıyorum , inşAllah çok daha iyi olacak .

MehmetMaşa adlı üyeden alıntı

beybie marka olabilecek bir domain ama aramalarda google baby öneriyor onu çözmek lazım.
Birde tema mağazası güzelmiş :)

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)
Baybie kesinlikle tam olarak markalık alan adı , alan adı içerisinde yapılacak olan çalışmalar ile bunun aşılabileceğini düşünmekteyim . Ama bunun için ciddi manada yatırım gerekiyor. Tema Mağazasını projelendirmek isterdim fakat vakit bulmam pek mümkün değil , o yüzden 350 TL ve üzeri teklifleri düşünerek satışını planlıyorum.
İyi forumlar dilerim.

pmehmet adlı üyeden alıntı

Sadece 2 3 tanesi marka algısı yaratabilecek düzeydedir. Gerisi işe yaramaz. Beybie acil şarj / cozumofisi (buna kurumsal proje gider anca)

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)
'' İşe yaramaz '' demek biraz yanlış algı oluşturabilir düşüncesindeyim , örneğin ; Tarimci(.)Net ile büyük projeler oluşturmak mümkün . Keza aynı şekilde Epincim(.)com ile sektörel ve marka potansiyelli bir site oluşturulabilir. Yaz - Kış ile geniş çaplı proje oluşturmak mümkün , Tema Mağazası ile ( yapılacak büyük yatırım sonucunda..) neden Türkiye geneli için bir Themeforest oluşturulmasın diye düşünmeden edemiyor insan :)

Sizin görüşlerinize saygı duymakla beraber , görüşlerinizi belirttiğiniz için tekrardan teşekkür eder , iyi forumlar dilerim. :)

www.sinanusta.com.tr
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al