Sevgili WMaracı üyeleri uzun zaman oldu, eskilerin %90’ı beni tanıyacaktır. Yeni çömezler zaten tanımaz, tabi matrak bir insan olduğum için üstüne alınmasınlar zaten beni bilen bilir. ☺
Yıllardır bu forumda eskiler ve yeniler için faydalandırıcı eski ve yenilerin hedeflerini gerçekleştirmesini sağlamak için, önünü açmak için belki de yüzlerce konu açtım. Bu konum bir başarı hikayesi:
1 TL’ye Strato’dan Domain alıp 3 TL ye sattığım günler aklıma gelince duygulandım, 17-18 yaşlarım da Makale yazarlığı yaptım, Sosyal medya işlerine yöneldim, Site alıp site sattım, geliştirmeye çalıştım herşeyi denedim, yani girmediğim sektör kalmadı. Birçok konuda iş fikirleri verdim, 15.000 20.000 TL para kazanan o yıllarda ki insanlar sırf sizlere bilgi veriyorum diye önümü kesmeye dahi çalıştı. Konuyu çok uzatmadan, benimle istediğiniz kadar eleştirip tartışabilirsiniz ben gelip buraya yine beni dinleyen insanlara öneri vereceğim.
Google AdSense, Makale yazarlığı, buradan ufak tefek site alıp Domain alıp satmak, Logo banner yapmak, Script satmak, ve onlarca kategori çöp kategoridir ben hepsine girip çıktım, bu sektörlerden %95’i anca harçlık çıkarır. Zaten bu sektörlere İlk öncülük edip girenler, parayı götüren insanlar. Sizlere aşağı da yeni sektörler vereceğim.
Sosyal Medya: Evet hepiniz bu kategoriyi zaten biliyorsunuz, ama en çok kazandığım sektör bu sektör oldu. Ve hala bu sektörde devam ediyorum. Sosyal Medya’da tutturduğunuz zaman çok iyi paralar kazanabilirsiniz, be şuan zayıflayan ve rekabete uğrayan bu sektör de hala para var, ama WMAraci ve ***’u satış yeri olarak görüyorsanız bu sektörde baştan yanıldınız. Dışa açılacaksınız, AdWords reklamı, İnstagram ve birçok film sitesinden reklam çalabilirsiniz.
Sohbet Uygulamaları:
Anlayacağınız tabir ile Bigolive, Nonolive, Mico gibi uygulamalar da Ajanslar açıp bu Ajanslara Yayıncı getirerek ayda abartısız 2-3.000$ kazanabilirsiniz. Bu oturtdugunuz zaman kazanacağınız ücret, ileri de daha deli paralar kazanabilirsiniz. Forumda bu sektörde olan, ve şuan çok güzel paralar cebe atan ama söylemeyen insanlar şuan bu sektörü söylediğim için nasıl ama nasıl sinir olacaklar. 😊
Bu arada bende bu sektördeyim, 7 aydın açık Ajansım var be bu ay kazancım 27.000 TL 7 aylık ortalama kazancım 120-130.000 TL civarıdır.
Maalesef bizim paramız değersiz olduğu için bu Mevlalar bize çok görünüyor, ama bana göre çok normal çünkü Dolar ile çalışıyorum.
Oyun E-Ticaret siteleri:
Hala rekabeti az olan ve oyunlarla alakalı birçok satış yapılabilen bir site açarsanız bu sektörden çok iyi kazançlar elde edebilirsiniz, eğer boş zamanım olursa direk bu sektöre de gireceğim.
Nikahşekeri & Dügün için birçok ıvır zıvır malzemeler satan ama (kaliteli) ürünler satan bir site açabilirseniz ve toptancısını yakalayabilirseniz çok iyi Mevlalar kazanabilirsiniz (Tabi şuan açmayın pandemi var batarsınız) 😂
Reklamcılık:
Bu forumda ki tüm kategorileri birleştirip Reklam üzerine bir site açabilirsiniz, bu site üzerinden Webtasarım, Grafik tasarım, Sosyal medya işleri anladınız işte herşeyi barındıran bir sistem oluşturup Müşteri kitlesi oluşturup iyi gelirler yakalayabilirsiniz. Tabi her alana girmek için, her alandan bu işi yapabilen ve komisyon usulü çalıştıracağınız bir ekip oluşturmanız gerek.
İyi forumlar, WMAracı