satılık ekşi sözlük yazar hesapları mevcut. Yazar statüsünde, hiç kullanılmamış, sıfır, ekşi sözlük yazar hesapları satılıktır.

 

Minimum 1,5-2 yıl, bazen 3-4-5 yıl süren çaylak onay listesinde beklemeden, ekşi sözlük'te hemen yazmaya başlayabilirsiniz.

 

Hesaplar 2020-2021 yıllarında açılmıştır.

 

 

İlk e-mail adresiyle birlikte verilecektir. Ekşi sözlükten gelen; kayıt, çaylaklık ve yazar onayı mailleri durmaktadır. Bu şekilde teslim edilmeyen hesapları almanızı tavsiye etmem.

 

İlk e-mail adresiyle teslim edilmeyen, mail gelen kutusunda ekşi sözlükten gönderilen kayıt, çaylaklık ve yazarlık onayı mailleri olmayan hesaplar güvenli değildir ve satan kişi tarafından istenildiği zaman geri alınabilir.

 

mail hesabı + şifre
yazar hesabı + şifre

 

Mail hesapları; gmail - yandex - yahoo - hotmail -proton mail uzantılıdır.

 

10-15 entryleri bulunmaktadır. Siyasi vs. konularda entryleri yoktur. Sonradan entry girme-silme, reklam entrysi yazma ve trollukleri yoktur. Lütfen bu şekilde kullanılmış ve her an uçurulması muhtemel, ucuza satılan hesaplarla kıyaslamayınız.

 

Nickaltları (yani sizin nickinizle başlık açılıp diğer ekşi sözlük yazarlarının sizin hakkınızda görüşler yazması) boştur. nickler siyasi, ırkçı, cinsel vs. anlamlar içermemektedir.

 

Fiyat 1250 lira

 

Konya içi elden teslim edebilirim. Konya dışı için iş bankası ve enpara hesabım var. En hızlı şekilde whatsappdan ulaşabilir veya arayabilirsiniz.