lostyazilim
tr.link

Dijital Ürünler Satarak İnternet Üzerinden Gelir Elde Etmek - Bu Konu Para Kazandırır

2 Mesajlar 440 Okunma
lstbozum
tr.link

vodijital vodijital vodijital Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Dijital İçerik Üretici
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad V** Ö**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 5 / 5
  • Ticaret 6, (%100)

Merhaba Değerli Forum Üyeleri;

Uzun zamandır internet üzerinden dijital ürünler satarak gelir elde ediyorum. Ve sürekli üretmeye devam ediyorum.
Bu ürünleri lisans satışı vb. olarak lütfen değerlendirmeyin. Son kullanıcının ihtiyacı olan dijital ürünler olarak değerlendirebilirsiniz.

Zaman zaman bu kazançlarım hatırı sayılır derecede aylık gelir elde etmeme olanak sağlamaktadır.

Bugüne kadar edindiğim bilgi ve birikimlerimi sizlerle de paylaşmak, bir nebze de olsa sizlere ek gelir konusunda destek olmak için bu konuyu açtım.

Örnek kazançlarım konusunda yukarıda Shopier üzerinden ortalama kazançlarım ile ilgili bir gelir tablosu bıraktım. (Banka ödemeleri hariç)

--

Bu eğitim benzeri konuda, sizlere sattığım ve bundan sonra satabileceğim dijital ürünler ile ilgili bilgiler ve içerikler ileteceğim.

Satabileceğiniz içerikleri, kullanım hakları ile birlikte ileceğim. Bu içerikleri kendinize göre değiştirebilirsiniz. Bu konuda da sizlere destek olacağım elbette.

Satış konusunda hangi yolları izliyorum, en düşük reklam bütçesi ile en yüksek hedeflemeyi nasıl elde edebileceğimiz konusunda birlikte istişareler yapacağız.

Birlikte soru cevap şeklinde daha fazla gelir elde etmek için hangi yolları izleyebiliriz? Bunları tartışacağız!

--

Sizlerden bir kere ücret aldım. Hadi güle güle, gerisi sende şeklinde bir çalışma stratejim kesinlikle bulunmamaktadır.
Adım adım birlikte ilerleme kaydedeceğiz. Birlikte iş ortağı olacağız!

--

Eğitim İçeriği:
Yazılı Eğitim (WhatsApp Üzerinden): Kendi hızınıza göre ilerleyebileceğiniz, detaylı adım adım rehber.
Google Meet Görüşmesi (30 - 45 Dakika): Bire bir görüşme, sorularınıza anında yanıt.

Eğitim Sonrası Destek:
1 Ay Boyunca Ücretsiz Danışmanlık: Eğitim sonrası ortaya çıkan her türlü sorunuz için sürekli destek.

Bu eğitimle neler kazanacaksınız?

Kendi İçerik Stratejinizi Oluşturun: Hangi içeriklerin en çok ilgi gördüğünü öğrenin.
Hedef Kitlenizi Belirleyin: Kimlere hitap etmeniz gerektiğini ve nasıl etkileşim sağlayabileceğinizi keşfedin.
İnternet Üzerinden Gelir Elde Etmek: Sosyal medyanın gücünü, birlikte gelire nasıl dönüştürebiliriz.

---

Vereceğiniz ücreti, yapacağınız çalışma ve ayıracağınız zaman ile, çok kısa süre içerisinde kat ve kat çıkarmamanız için hiçbir sebep yok.
Not: Burada sizlere şu kadar garanti kazanç diye bir rakam kesinlikle vaad etmiyorum. Bu tamamen sizin çabanız ile olabilecek bir durum.
Günde 100 TL 'de kazabilirsiniz, günde 1500 TL 'de kazanabilirsiniz. Ben yaptım! Siz neden yapamayasınız?

Eğitim Ücretlendirmesi: Kısa bir süreliğine sadece 499₺

Eğitim için randevu oluşturabilirsiniz. Eğitimler akşam 20:00 - 22:30 arasında verilmektedir.

İletişime için DM gönderebilir ya da Whatsapp: +90 531 472 21 62 üzerinden bilgilendirme alabilirsiniz.

wmaraci
reklam

ugurak34 ugurak34 wmaracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 32 / 31
  • Ticaret 0, (%0)

https://uguragirgol.blogspot.com/2019/01/akll-cep-telefonuyla-yaklask-6-yldr.html

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al