IBRA adlı üyeden alıntı

İşte tam istediğim yorum hocam. Ellerin dert, klavyen tamirci görmesin :D

Ek Olarak: Arkadaşlar blogda yazıyı yayınladım.Yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
http://www.metinyazar.com/inceleme/deep-web-nedir.html

yazında deepwebe hiç bir yetkili bakmıyor mu demişsin. işin aslı bakamadıkları için orası deepweb. deepwebde sistem senin bilgisayarın ile server arasında direk bağlantı kurmaz. onlarca farklı makine üzerinden işlenerek bilgi sana gelir. bu sebeple takibi zordur. öyle ki yakın zamanda yabancı bir sitede okuduğum habere göre yıllardır deepwebdeki en büyük host firması onca yılın ardından ancak 3-4 ay önce kapatılabilmiş. fbi yıllardır host sağlayan irlandalı adamı bulmak için uğraşıyormuş vs vs. deepwebde haltlar yiyip yakalanan çok fazla insan var tabi ki ama kullandığın doğru dürüst bir vpn ile bile kimliğini gizleme konusunda büyük bir fark yaratabiliyor iken deepwebde kimliğini gizli tutmak çok daha tutarlı. (tabi bu senin kullanış şeklinle de alakalı. deepwebde kimlik güvenliğinden bahsetmek istemiyorum yazı çok uzar. ararsanız istemediğiniz kadar yabancı kaynak var.)(tamam o kadar çok yok ama yeterli kaynak var)

tabi bu hükümetlerin ve servislerinin deepweble ilgilenmediği anlamına gelmiyor. hatta bir kiralık katil timinin aslında fbi olduğu ve ödeme yapanları öldürmek istedikleri insandan yola çıkarak yakaladıkları ile ilgili bi muhabbet vardı. bunun gibi yüzlerce daha muhabbet var. sonuç olarak tabi ki devletler kontrol etmeye çalışıyorlar bunu ama kontrolü dediğim gibi kesinlikle yüzeysel webden kat kat kat kat kat kat daha zor.

bende mi bloguma bi yazı yazsam şimdi bilemedim.