wmaraci reklam

Mobil uygulama ve oyun hizmetleri

5 Mesajlar 971 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

mantargames mantargames Kimlik Onayı Bekliyor Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Oyun geliştiricisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar, uzun süredir çalışmalarımız yüzünden forumda faaliyet gösteremedik bize mesaj gönderen bazı arkadaşlarımıza çok geç cevap verdik biraz aksattık öncelikle bunun için özür dileriz.

Herkesin yaptığı gibi yaptığımız işlerimizi bir görsel üzerinde gösterip kısa bir özet geçip bu zor işi kısaca özetlemeyeceğiz bu sefer. Geçen sefer birçok insan fiyatlarımız yüzünden bizi çok beğenmemişti hatta biz fiyat teklifi verdikten sonra cevap bile vermemişti çünkü forumlarda çok ucuza çalışan arkadaşlarımız mevcut. Bu yüzden yaptığımız işi detaylı olarak anlatacağız bu sefer. ilk olarak biz aldığımız projeleri bize söylendiği gibi hiçbir zaman teslim eden bir grup değiliz olmayı da planlamıyoruz. Bize bu söylendi ve biz bunu yaptık demedik demeyi de düşünmüyoruz. Bizden istenen iş için bir çalışma yaptıktan sonra olmaması gereken kısımları çıkartıp daha güzel olacak şeklinde tekrar tasarlıyoruz.

Fikir
Bizimle çalışmaya karar veren müşterimiz fikrini bize aktardıktan sonra üzerinde bir çalışma yapıyoruz. Fikrin artılarını ve eksilerine müşterimize sunuyoruz. Elimizden geldiğince olmaması gereken yerleri çıkartmak için diretiyoruz ve olması gereken şekilde projenizi tekrar düzenlemek için tavsiye veriyoruz. Bizim fikirlerimizi dinlemek ya da dinlememek size kalmış bir şey olduğu için biz size olması gerekeni söyleyip bu noktada bir adım geriye çekiliyoruz. Sayfalarca doküman yazma taraftarı değiliz fakat bunu isteyen her müşterimiz için bunu yazmaya hazırız. Bunu yapmamızın sebebi fikir dediğimiz şey çok değişken ve bunu uygularken sizin ya da bizim görmediğimiz bir çok farklı durum ortaya çıkıyor. Biz dokümanla uğraşacağımız süreyi bir an önce pratiğe döküp bunun üzerinde çalışırken problemi doğrudan görmeyi tercih ediyoruz. Bu süre içerisinde kullanıcı ile etkileşim de kalıp onlara istediğini sunmak çok daha avantajlı olacağı kanaatindeyiz. Projenin genel hatlarını çıkardıktan sonra ilk sunum için tasarıma geçiyoruz.

Tasarım
Ekibimizin içinde ve dışarıdan çalıştığımız profesyonel düzey de çalışan insanlarla çalışıyoruz. Sizin fikriniz için en mantıklı konsepti tasarımcı arkadaşlarımızla tartışıp bir konsept çalışması yapıyoruz. Konsept belirlendikten sonra size sunuyoruz eğer sizde beğenirseniz bu konsept üzerinden proje tasarımlarınız üzerinde çalışıyoruz. Projeye en çok bu noktada para harcanıyor. Örnek vermek gerekirse 60 TL ye bir 3D bir araba satın alma fırsatımız varken bizim teklif aldığımız insanlar 2000 TL gibi rakamlar ile bize geri dönüş yapıyorlar. Ya da 5 sayfalık bir arayüz tasarımını 200-300 TL ye satın alabileceğimiz gibi bizim teklif aldığımız insanlar her sayfa için 200-500 TL arasında bir fiyat veriyorlar.
Projenizin logosu ve mağaza görselleri bu işlemler bittikten sonra adım adım ayarlanıyor ve projenin bitişine yetiştiriliyor. Bu adıma genelde çok sık geri dönebiliyoruz. Proje yayınlandıktan sonra kullanıcının sevmediği kabul edemediği noktaları kırmak gerektiğinde ya da kullanıcın ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamadığımızı fark edersek ihtiyaçlara uygun yeni görseller yaptırılıyor.

Animasyon
Tasarım yapılırken tasarımcılar ve yazılımcılar sizin için uygun animasyonları düşünüyor. Görünürde bir şey bu adımda gerçekleşmiyor fakat bunun Tasarım ve Yazılım arasında başlaması gerekiyor çünkü Grafiker çizimleri animasyona uygun bir şekilde hazırlamalı ve bunu yazılımcı oyuna çok iyi bir şekilde entegre etmeli. Bu noktada yazılımcı yapılabilecek olan animasyonları grafikçiye ileterek anlık olarak haberleşiyorlar. Grafiker arkadaşımızın karar verdiği animasyonun projeye uyumluluğu zaman kaybettirecekse daha pratik çözümler üretiliyor ve en iyi şekilde projeye entegre ediliyor. Animasyon yapılamayacak düzeyde zorsa ya da tasarımsal bütünlüğü kaybettiriyorsa bu animasyonu kullanmak yerine projeye en ideal animasyonu buluyoruz.

Ses
Ses insanlar için önemli bir detay. Bu konuda genelde Audio Jungle gibi sitelerden sizin için lisanslı sesler satın alıp kullanıyoruz. Bunun haricinde sizin için ayarlayabileceğimiz ses sanatçıları da tanıyoruz ama genelde çok tercih edilmiyor. Yine tasarım süreci devam ederken sesleri seçmeye dikkat ediyoruz fakat oyunun sonuna bıraktığımız durumlarda oluyor. Bazen oyun bittikten sonra ses seçmek daha mantıklı ve öngörülebilir oluyor.

Efektler
Çalıştığımız bir sanatçı yok bu konuda. Projeniz özgün efektlere ihtiyaç duyarsa bir maliyet hesabı yapar ve size uygun sanatçıyı bulup size getiririz. Efektleri hazır olarak satılanlardan lisanslı olarak tercih ediyoruz.

Yazılım
Yazılım işin biraz sonu biraz daha yeni başlangıcı gibi oluyor. Ekibimizin yazılımcısı sizin isteklerinize yönelik çalışmalar yapıyor ve sizin için gerekli olan her şeyi hazırlıyor. Bir projede en çok vakit alan konu yazılım oluyor çünkü yukarıda anlatılan bütün olayların bir yazılımcının elinden geçmesi gerekiyor. İlk olarak yapılan tasarımın android ve ios cihazların tamamında responsive olarak gözükmesi ve kullanıcıları rahatsız etmemesi gerekiyor. Hazırlanan tasarımın bütün cihazlarda uyumlu olması için yazılımcının dikkatli ve özenli olması gerekiyor yoksa çözünürlükten kaynaklı hatalarla müşteri kaybı yaşayabiliyorsunuz. 2D projelerin neredeyse tamamında bütün animasyonlar yazılımcı tarafından hazırlanıyor ve tasarıma uygun bir şekilde entegre ediliyor. 3D projelerde ise hazır olarak alınan animasyonlar ya da özgün olarak tasarlanmışmış 3D animasyonlar yazılımcı tarafından modele ve kodlara uygun bir şekilde entegre edilip kurgulanıyor. Bu animasyonlar sırasında çalması gereken ses efektleri ve efektler kurgulanıyor ve entegre ediliyor. Bunun haricinde arayüz animasyonları, veritabanı seçimleri ve isteklerinizi kapsayan gereksinim analizleri ile ihtiyacınız olanlar projeye ekleniyor.

• OneSignal (Bildirim sistemi)
• Google Analytics
• Facebook entegrasyonları
• Google entegrasyonları
• Reklam entegrasyonları



Yayınlanma Süreci
Google Play ve App Store hesaplarınız yoksa sizin için bunları satın alıyoruz ve mağazalarda yayınlıyoruz. Bu noktada Apple için iphoneX + ipadPro 2.Nesil + ipadPro 3.Nesil + İphone için tanıtım görsellerini yapıyoruz. Google Play için tablet ve telefon için görseller hazırlanıyor. Açıklama metinleri hazırlanıyor. Burada bir reklamcı ya da bu SEO dan anlayan biri ile çalışmamızı isterseniz yazılarda dikkat edilmesi gereken konular ele alınıyor ve en optimize şekilde müşterilerinize sunuluyor.


Marketing
Bu konuda ekibimiz içinde çalışan kimse yok ve ekibimizin de bu konuda abartılacak bir tecrübesi yok fakat sektörde uzun süredir bulunduğumuz için az çok terimlerini biliyoruz. Bu konuda sizi yönlendirebileceğimiz insanlar bulunuyor. Paranızı israf etmeden idareli olarak kullanabilecek insanlara sizi yönlendirerek pazarlamanızı yapmasını sağlıyoruz. Reklamınızı ve optimizasyonunuzu yapacak olan arkadaşlarımıza da destek vermeye devam ediyoruz. Gerekli görülen her şeyi reklam yapacak olan arkadaşa iletiyoruz. Reklamlarınızdan en iyi verimi almanızı sağlıyoruz.


Mobil Uygulama
Yanlızca oyun değil ihtiyacınız olan uygulamaları da hayata geçirebiliyoruz. App Store da bu konuda tecrübemiz yok fakat istek olursa gerekli çalışmaları başlatabilecek düzeydeyiz.

Web Sitesi
Bunların yanında ihtiyaç duyarsanız web sitelerinizide tasarlatıp hayata geçirebiliriz. Mobil uygulama ve Web sitesi konusunda bir iddamız yok fakat bilgimiz var. Bizimle çalışmak isteyen kulanıcılarımıza her konuda destek vermekten memnuniyet duyarız.

mantargames.com tamamen bizim tarafımızdan kendi ihtiyaçlarımıza göre tasarlandı ve kodlandı. Alt sayfalarda ise template kullandık fakat siz isterseniz sizin için bütün sayfaları sizin için özgün olarak tasarlayabiliriz.


Neden bu kadar uzun uzun anlattınız diyebilirsiniz onu da açıklayalım. Biraz etrafımıza baktığımızda burada ve diğer birçok forumda çok ucuza oyun geliştiren arkadaşlarımız var fiyat ya da isim vermeyi gerektirecek bir durum değil işlerini çok iyi yapıyorlar bizde bazı müşterimiz için onlarla çalışıyoruz. Problem şu bizi onlarla kıyaslayan insanlar için uzun uzun anlattık bunları. Biz bir projeyi sıfırdan alıyoruz ve siz bu tamam oldu diyene kadar o projeyi geliştirmeye devam ediyoruz. Biz onların onlar bizim rakibimiz değil biz yapımcılar olarak bunun farkındayız fakat sizler bu konu da biraz kafa karışıklığı yaşıyorsunuz o yüzden bütün süreçleri kısa bir şekilde anlatmak istedik. Bu yazımızı kimseyi eleştirmek için ya da birilerini kötü gösterip bize yönelmeniz için yazmadık. Lütfen kimse yazdıklarımızı ve anlattıklarımızı yanlış anlamasın ve biz profesyonel bir oyun stüdyosu değiliz bir şirkette değiliz bu işe gönül vermiş bir grup genç insanız çocukluğumuz oyun oynayarak ve yaparak geçti bu sektörün içinde uzun zamandır bulunuyoruz. Emek ve zaman isteyen bir iş ile uğraşıyoruz. Yukarıda bahsettiğim konuların neredeyse tamamı özet daha bir çok alan ve detay var. Biz insanlar artık çok hızlı tüketen varlıklar olduk. Mağazalarda 1-2 oyunumuzun olması bunlardan çok para kazanmamız bu işi başardığımız anlamına gelmiyor. Birçok girişimci ve ülkemiz şuan bu alana hücum etmiş durumda ve mağazalarda birbirine benzeyen yüzlerce oyun var piyasa analizi yapılmamış mantıklı olarak düşünülmüş hiçbir proje kalıcı bir gelir ifade etmez. Bugün yüzleri kazanırken yarın sıfırı tüketebilirsiniz bu yüzden bu işe girerken yüzlerce kez düşünmenizi tavsiye ediyoruz. Herkesin oyun sahibi olmasını istemiyoruz. Bu yüzdende herkese hitap etmiyoruz. Bize güvenen inanlarla yıllarca çalışmayı tercih ediyoruz çünkü başarı ve kalite ancak bu şekilde olabilir. Okuyup zamanınızı harcadığınız için teşekkür ederiz. Aklınıza takılan soruları her zaman sorabilirsiniz.


İletişim : contact@mantargames.com
Referanslarımız : mantargames.com
delidumrul

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

delidumrul delidumrul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek iletisim uzmani
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 3, (%100)
Mantargames Arkadasimizla dün gece Görüsüldü bugün detaylari konustuk ve anlastik. ilk görüsmede beni ikna edip güvenimi kazandi ve bugünde gönül rahatligiyla Projemi teslim ettim. ilk tercübelerime göre güvenilir bir kardesimiz, ve her konuda bilgi sahibi yapti hatta kücük sunum calismalari bile yapti i$i verip vermicegim belli degilken ve. tümbunlari göz önünde bulundurarak is ve fiyat konusunda anlastik. Sonucuda hayirlisiyla tekrar konu altindan bildirecegim insallah bi haftaya kadar. hayirli isler kardesim kolay gelsin.
 

 

mantargames mantargames Kimlik Onayı Bekliyor Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Oyun geliştiricisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
delidumrul Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Elimizden gelenin en iyisini en kısa zamanda yapıp projenizi en güzel şekilde teslim edeceğiz :) iyi forumlar dilerim
delidumrul

kişi bu mesajı beğendi.

delidumrul delidumrul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek iletisim uzmani
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba Arkadaslar, Mantargames (Furkan ) Kardesimle Bugün Isimiz Tamamlandi ve Teslim etti. Arkadaslar Saglam ve Neticeye Odakli is Yapmak istiyorsaniz Gözünüzü Yumup Teslim Edebilirsiniz Projenizi, isin basindan itibaren Adim adim ilerleyerek ve göstererek kafamiza yatmayan bölgeleri istedigimiz gibi oluncaya kadar ve sabit calisincaya kadar erinmeden gücenmeden ekibiyle birlikte tüm istediklerimi istenilen zamanda Yapti, Helal Olsun,

ben daha önce Burdada *** dada cesili insanlarla calistim ve halada beraber calisirim, ama Furkan kardesimin is Disiplinine Gercekten Hayran kaldim. Laf olsun diye yazmiyorum.
Memnun Kaldigim icin yaziyorum, Parayi alip isi teslim edip arkasini dönmüyor bi cogu gibi, isini yapiyor titizlikle ve üzerinde duruyor.
uzun Lafin Kisasi, Projeniz var ise ve Sorunsuz bir sekilde Calismak isterseniz Sadece tavsiye edebilirim, Verdigim parayi Kurusuna kadar Hakkediyor Arkadaslar.
Ben ikinci Bi Proje icinde Bu arkadaslarla calismak istiyorum ve ilerde insallah 3. Projedede.
ben daha iyisini Tavsiye edene Kadar Kendi fikrim Mantargame suan En iyisi.
parayi kopartip sizi sallamiyor arkadaslar isinizi gercekten özenerek yapiyor ve Masallah Cok basarililar. Acik konusayim ilk basta tereddüt ettim ama iyiki tanismisiz diyorum Arkadasla..
ikinci Konsepte Görüsmek üzere hocam Hayirli isler..
Cok Tesekkür ederim Emeginize Saglik..
 

 

wmaraci
Mersin evden eve nakliyat

mantargames mantargames Kimlik Onayı Bekliyor Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Oyun geliştiricisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
delidumrul içten yorumunuz için teşekkür ederiz :)
delidumrul

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al