wmaraci reklam
wmaraci reklam

eFootball PC için sorunsuz kol önerisi

2 Mesajlar 88 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 88 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

zekicanb82 zekicanb82 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2024
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Z** B**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba değerli arkadaşlar, PC üzerinden Steam içerisinde eFootball oyunu oynuyorum. Klavyeden oynamaktan sıkıldım. Kol arayışına geçtim. Sizin güzel öneriniz nedir? Titreşimli düşünüyorum.

Logitech G F710 ve xbox düşünüyorum. Sizce uygun mudur? Ne alabilirim? Kullananlar bilgilendirebilir mi? Medimarkt ve vatan bilgisayar üzerinden almayı düşünüyorum.

Script/Yazılım |SMM Tanıtım & Reklam | PHP Lisanslama Hizmeti |  XenForo Kurulum
wmaraci reklam
reklam

iremx iremx WM Aracı Altın Üye
  • Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 9 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Selamlar! eFootball gibi oyunlarda oyun koluyla oynamak gerçekten keyifli oluyor. Logitech G F710 ve Xbox kolu arasında seçim yaparken, her ikisi de oldukça kaliteli ürünler fakat birkaç noktaya dikkat etmen faydalı olabilir.

Logitech G F710 kablosuz bir kontrolör ve titreşimli desteği mevcut. Kullanımı rahat ve PC ile uyumlu. Tek eksisi bazı kullanıcılar için bağlantı sorunları olabiliyor, ama bu çok yaygın değil.

Xbox kolları ise benim kişisel favorim. Ergonomik tasarımı ve dayanıklılığı ile öne çıkıyor. Ayrıca Steam'de oyun oynarken sorunsuz çalışıyor. Xbox One ya da Series X/S kolu alabilirsin, ikisi de gayet iyi performans sunar. Daha yeni bir model almak istersen Xbox Series X/S kolunu tercih edebilirsin.

Mediamarkt ve Vatan Bilgisayar gibi mağazalardan alışveriş yaparken ikisini de bizzat test edebilirsin, bazen ellerde nasıl durduğu da önemli olabiliyor. Ayrıca mağazada zaman zaman indirimler de olabiliyor, takipte kalmanda fayda var. Umarım istediğin kolu bulur ve keyifle oynarsın!

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al