Kurulduğumuz günden bu zamana “oyuncu” kavramını esas alarak müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarına hızlı bir biçimde cevap veriyoruz. Şu an bünyemizde bulunan 100’den fazla oyun ile sürekli gelişerek yenileniyoruz. Teknolojinin gün geçtikçe gelişmesi ile beraber ortaya çıkan tüm yeni oyunları sizlere sunarak, oyunlardan geri kalmamanızı sağlıyoruz.




  • [B]Siteye nasıl üye olurum?

[/B]

Sitemizin ana sayfasında sağ köşede yazan "Kayıt Ol" butonuna tıkladıktan sonra, sizden istenilen bilgileri girmeniz yeterlidir... Son işlem olarak 60 saniye içinde mailinize gelecek onay linkine tıklayarak işlemi bitirebilirsiniz.




  • [B]Güvenilir olduğunuzdan nasıl emin olacağım?

[/B]
Sitemizde PayTR altyapısı ile ödeme yapabilirsiniz ve 3D Secure ile 7/24 güvendesiniz. Ayrıca sitemiz de 128Bit SSL sertifikasıda bulunmaktadır, gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.


  • [B]Her saat sipariş verip oyun satın alabilir miyim?

[/B]
Sitemizde canlı destek çalışanlarımız 7 gün 24 saat sizler için hizmet vermektedir. İstediğiniz gün ve saat otomatik sistemimiz sayesinde oyunlarınızı satın alabilirsiniz.


  • [B]Üye olmak istemiyorum üye olmadan sipariş verebilir miyim?

[/B]
Sitemizde üye olmadan kolaylıkla alışveriş yapabilir, oyun satın alabilirsiniz. Almak istediğiniz ürüne gelip almak istediğiniz adedi girip sepete ekleyiniz. Daha sonra sepetinize gidip "Üye olmadan devam et" butonuna tıklayıp karşınıza gelecek ekrana bilgilerinizi girerek ödemelerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme işleminizi gerçekleştirdikten sonra girdiğiniz e-posta adresinize gerekli bilgiler iletilecektir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi alışverişler dileriz.


FIFA 20 şimdi satın alın, indirim fırsatından yararlanın!





eFootball PES 2020 inanılmaz fiyatıyla stoklarımızda!





League of Legends RP indirimli fiyatlarıyla stoklarımızda.





Call of Duty Mobile için kullanabileceğiniz [B]Google Play ve iTunes bakiye kartlarına uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

[/B]




[B]Football Manager 2020 inanılmaz fiyatıyla ön siparişte!

[/B]




EpinKolik.com sitesi olarak sizlere iyi alışverişler ve keyifli oyunlar diliyoruz.