Sizinde fark ettiğiniz gibi bazı pubg mobile oyuncularının silahları ateş ederken fazla sekmemekte ve nişan alırken hiç zorlanmamaktadır. Peki bunu nasıl yapıyorlar hiç düşündünüz mü? Tabi ki PUBG Mobil Hassasiyet Ayarları ‘nı düzenleyerek yapmaktalar. Bu makalemizde daha iyi bir pubg mobile deneyimi için Pubg Mobile En İyi Hassasiyet Ayarları konusuna değineceğiz.



Peki iyi bir pubg mobile hassasiyet ayarları telefon veya pubg mobile hassasiyet ayarları mobil için bizlere ne avantajı olacak?

Hassasiyet ayarlarını yapmanız öncelikle ateş ettiğinizde yukarıya olan sekmeyi azaltacaktır. Daha sonra 8x gibi bir dürbün bulduğunuzda bundan maksimum verim alacaksınız. Aynı şekilde dürbün bulamadığınızda ateş etmeniz bu ayarlar sayesinde çok kolay olacaktır. 🙂

PUBG Mobil Hassasiyet Ayarları
Kamera hassasiyeti (serbest bakış) ayarları
3. Şahıs Kamerası: %43
1. Şahıs Kamerası: %43

Kamera: %43



Kamera Hassasiyeti
3. Şahıs Dürbünsüz: %35
1. Şahıs Dürbünsüz: %32
Lazer, Holografik N.: %31
2x Dürbün: %19
3x Dürbün: %13
4x Dürbün: %9
6x Dürbün: %5
8x Dürbün: %4



Ateş Etme Animasyon Hassasiyeti
3. Şahıs Dürbünsüz: %37
1. Şahıs Dürbünsüz: %37
Lazer, Holografik N.: %31
2x Dürbün: %19
3x Dürbün: %13
4x Dürbün: %8
6x Dürbün: %5
8x Dürbün: %4



Jiroskop Hassasiyeti
3. Şahıs Dürbünsüz: %39
1. Şahıs Dürbünsüz: %39
Lazer, Holografik N.: %32
2x Dürbün: %22
3x Dürbün: %51
4x Dürbün: %8
6x Dürbün: %5
8x Dürbün: %4





Bu ayarları cihazınızın özelliklerine veya kendi oynayış tarzınıza göre değiştirebilirsiniz. Yalnız şunu unutmamalısını bu ayarlar profesyonel pubg mobile oyuncularından alındı. Bu ayarları kullanmanız sizi her zaman rakiplerinize göre 1-0 daha iyi bir oyun oynamanızı sağlar.

Ayrıca Pubg Mobile Hassasiyet Ayarlarını Sıfırlamak isteyenler de bu ayarları yapabilirler. Konuda değişmesini düşündüğünü bir ayar varsa veya kendi ayarlarını diğer oyunlarla paylaşmak istersen yorum yapabilirsin. 🙂

Kaynak: PUBG Mobil Hassasiyet Ayarları (Dünyanın En İyi Hassasiyet Ayarları)