PUBG bu günlerde çok sayıda vızıltı yaratan oyunlardan biridir. İnsanlar bu oyun için çıldırıyor ve yavaş yavaş gençlerin ilavelerinden biri haline geliyor. PUBG, BlueHole adlı bir Güney Koreli şirket tarafından geliştirilen çevrimiçi çok oyunculu bir video oyunudur. Şu anda Google Play Store’da Editörün seçimi. PUBG Mobile’ın İngilizce sürümünün birçok kullanıcısı , oyun sunucularına bağlanmasına izin vermeyen bir internet hatasıyla karşılaştı. Bu, ISS sorunları veya mobil veri hataları nedeniyle olabilir.

Bu oyun genellikle size sorunsuz bir deneyim sunsa da, bazı aksaklıklarla karşılaşabileceğiniz birkaç durum olabilir. PUBG kullanıcılarının karşılaştığı en yaygın hatalardan biri de İnternet Hatası dır.



PUBG Internet Hata Kodu 154140712 Neden Olur?
PUBG çevrimiçi çok oyunculu bir oyun olduğundan, güçlü bir internet bağlantısı gerektirir. PUBG’yi ne zaman cihazımızda başlattığımızda, cihazımız PUBG sunucularıyla güvenilir bir bağlantı kurma eğilimindedir. Artık sahnenin arkasında neler olduğunu bildiğimize göre, PUBG Internet Hatasının kök nedenini kolayca belirleyebiliriz: Hata Kodu 154140712. Aşağıdakiler bu hataya neden olabilir.

İnternet bağlantısı yok ya da yavaş.
Cihazımızda yapılandırılmış DNS, PUBG sunucuları ile güvenilir bir bağlantı kuramıyor.
Ve şimdi PUBG Internet Error’un nedenini biliyoruz. PUBG Mobile internet hatası 154140712 nasıl atlayacağınızı bilmek istiyorsanız , aşağıdaki adımları sırayla uygulayın.

PUBG Mobile İnternet Hatası 154140712

Çözüm 1: VPN’i İndirin ve Yükleyin
VPN yazılımı, bölgesel kısıtlamaları atlamanıza ve PUBG Mobile internet hatasını düzeltmenizi sağlar .

Yapmanız gereken tek şey “Google Play’e veya App Store’a gidip ücretsiz veya premium bir VPN yazılımı indirmeniz gerekir” . Birinci sınıf VPN yazılımının verilerinizi ücretsiz seçeneklerden daha iyi koruyacağına dikkat etmeniz gerekir.

Çözüm 2: VPN’yi etkinleştirin
VPN yazılımınızı indirip yükledikten sonra, Facebook hesabınızı kullanarak veya kaydolarak giriş yapmanız gerekir. Hemen sonra VPN sunucusunu etkinleştirerek yazılımı kullanmaya başlayabilirsiniz .

Bu size başka bir bölgeden farklı bir IP sağlayacaktır. Ancak, PUBG Mobile’ıoynamak için her zaman VPN’i kullanmanıza gerek yoktur . Neden mi?Cevap bir sonraki adımda.

Çözüm 3: Sunucu Ayarlarını Değiştir
İnternet hatası şimdi gitmiş olmalı ve PUBG hesabınıza giriş yapabilmelisiniz . Daha sonra oyun menüsünde Sunucu seçeneğine gidin ve bölgenize geri gidin.

Bu noktada, VPN’i kapatabilir ve PUBG Mobile’ı yeniden başlatabilirsiniz . Artık oyunu VPN veya internet hataları olmadan oynayabileceğinizi göreceksiniz

Kaynak: PUBG Mobile İnternet Hatası 154140712