Her yıl tekrarlanmasıyla birlikte bir kış geleneği hâline gelen ve oyun severlerin favori listesinde yer alan Steam Kış indirimi, bu sene de 21 Aralık 2017 Perşembe itibariyle başlıyor. 2003 yılında dijital oyun platformuna hızlı bir giriş yapmasının ardından geçen 14 senelik süreçte sektörün ve dijital platformun amiral gemisi hâline gelen Steam, geleneksel Kış İndirimi gibi klasikleşen dönemsel kampanyalarının dışında oyun severlere farklı fırsatlar sunmaya da devam ediyor. www.ucuzoyun.com.tr platformu olarak biz de siz oyun severleri gelenekselleşen bu Kış İndirimi kapsamında popüler olduğu kadar nostaljik ve kült oyun akımına da yer veren sitenin indirim kampanyasına davet ediyoruz.

Son dönemin favori oyunlarından Counter Strike Global Offensive başta olmak üzere benzeri ve farklı kategorilerdeki oyunlarda da geleneksel Kış İndirimi'ne yaraşır nitelikte indirim ve kampanyalar düzenleyen Steam, bu gece -20 Aralık 2017 Çarşamba- saat 23.59 itibariyle her sene olduğu gibi indirime "start" veriyor. www.ucuzoyun.com.tr üzerinde yer alan ve siz değerli ziyaretçilerimiz için hazırlamış olduğumuz "güncel", "popüler", ya da "klasik" hâline gelen oyun listelerimize göz atabilir, dönemsel olarak indirime giren oyunlar dışında sizi çocukluğunuza götürecek nostaljik oyunlara da indirimli fiyatlardan kavuşabilirsiniz.

Yaklaşan yeni yılla birlikte 2018 güncel oyunlarının da indirimler arasında yer alacağı gelen haberler arasında ön plana çıkıyor. Steam indirimli oyunlar konusunda yeni yılı da hesaba katmış olacak ki, kullanıcılardan gelen yoğun istek ve önerileri de dikkate alarak yalnızca oyun dünyasında ses getiren popüler oyunlara değil, 2018 yılına şimdiden hızlı bir giriş yapacak olan Fifa 2018 ve PES 2018 gibi futbol severlerin merakla beklediği oyunlara da yer vermiş durumda. Siz de simülasyon, FPS ya da strateji gibi kemik tarzda öne çıkan oyunlar başta olmak üzere Steam Kış İndirimi kapsamında indirimli oyunlara sahip olmak istiyorsanız, www.ucuzoyun.com.tr adresimizi takibe devam edin. İyi oyunlar.