Merhabalar , viA Gaming Counter - Strike 1.6 Serverimiz yayında !



Oyunumuzun genel amacı ; işten , okuldan kısacası koşuşturmadan bunalmış , kendisini aile ortamında hissetmek isteyen, küfürden uzak , saygı - sevgi çerçevesi içerisinde hoş vakit geçirmeyi hedefleyen kullanıcılara , dostlarımıza hitap etmektir.

Oyun içerisinde yer alan çevrimiçi yönetici kadrosu ile en iyi oyun ortamını sunmayı hedefliyoruz.

Serverimizde en genel anlamda fy_iceworld16 , fy_pool_day , de_dust2 , cs_assault ( Death Mod ) haritaları açılmakta olup , harita değişimleri oyuncuların oylarına sunulmaktadır ve akabinde harita değişikliği yapılmaktadır.

Oyun içerisinde argo kelime kullanan oyuncular öncelikle uyarılır , fiilin tekrarı halinde ise susturma cezası verilir. Bu tekrar eden fiilde kullanılan kelimeler abartı boyuta ulaşmış ise oyuncu serverdan uzaklaştırılır.

Serverimizin açılışına özel olarak düzenlediğimiz , Adminlik Çekilişine web sitemize üye olup , Başvuru Yap ! bölümüden başvurularınızı ileterek katılabilirsiniz.


[B]Konu ile ilgili olarak ; [/B]Adminlik Çekilişi Nedir ? Ne Zaman Başvurabilirim ?

Oyun içerisinde kullanılmak üzere viA Gaming Parası ( VGP ) ler kullanılmaktadır.

Peki VGP leri nasıl kazanabiliriz ve nerede harcayabiliriz ?



Serverimizde TOP15'te ilk 3 sırayı alan kullanıcılarımızın ( siteye üye olmaları halinde ) hesaplarına Admin Market bölümünde kullanılmak üzere 5 VGP tanımlanacaktır. Bu VGP sayısı 25 ' e ulaştığında ise Admin Market bölümünden 1 aylık ( 30 gün ) adminlik satın alabileceklerdir.

Dilerseniz Banka Hesap Numaramıza yüklemek istediğiniz VPG kadar ücret yatırıp , VGP satın alabilirsiniz.

25 VGP ( 1 Aylık Adminlik ) 15 TL 'dir.

Sitemizde yer alan RADYO bölümünden ise dilediğiniz radyoyu seçip , radyo dinleyebilirsiniz.

Web sitemizin sol alt kısmında 3 haftalık TOP15 listemiz yer almaktadır.

Sitemiz ya da oyun ile ilgili tüm problemlerinizi destek@viagaming.org mail adresine ya da web sitemizde yer alan DESTEK bölümüne TICKET oluşturarak gönderebilirsiniz.

Oyunda görüşmek dileğiyle , hoşçakalın :)

95.173.173.42