Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!


Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > PHP

Günlük Bonusu 8 Saatte bir e çevirme

  #1  
Okunmamış 15 Nisan 2019, 20:39
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 17 Nisan 2017
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: Üniversiteli
Ad, Soyad: Öm... Ye...
Mesajlar: 91
Beğeniler: 22 / 85
Ticaret: 0, 0%
Kod:
<div class="row">
      <div class="col -lg-6"><div class="row">
	  	  <div class="col -lg-12">
	  <div class="panel-heading panel-headings">
            <h4>Günlük Bonusunu Al</h4>
          </div></div>
          
		  </div>	
     	   
		   <?php 
					if (isset($_POST['bonus'])) {
						$bonus= $sitebilgileri['bonus'];
						$bugun1 = date("Y-m-j H:i:s");
						$almismi=mysql_num_rows(mysql_query("select id from daily_bonus where user_id='$dataid' AND tarih='$bugun1'"));
					if ($almismi > 0){
					}else{
						mysql_query("update site_user_bank set kredi=kredi+$bonus where user_id='$dataid'");
						mysql_query("insert into daily_bonus (id, user_id, tarih) values ('', '$dataid', '$bugun1')");
						$ip_adresi = GetIP();
						$aciklama= '<div class="alert -dark -contrasted -border-success _text-left"><div class="alert-icon -success"><i class="fa fa fa-check-circle"></i></div>' . $bonus . ' değerinde günlük bonus aldınız.</div>';
						$bugun = date("Y-m-j H:i:s");
						mysql_query("insert into site_log (id, ip, uye, tarih, aciklama) values ('', '$ip_adresi', '$dataid', '$bugun', '$aciklama')");
						echo '<div class="alert -dark -contrasted -border-success _text-left"><div class="alert-icon -success"><i class="fa fa fa-check-circle"></i></div>Günlük bonus olarak ' .$bonus. ' kredi kazandınız.</div>';
				
					}}
					$bugun = date("Y-m-j");
					$almismi=mysql_num_rows(mysql_query("select id from daily_bonus where user_id='$dataid' AND tarih='$bugun'"));
					if ($almismi == "0") { ?>		
			   <div class="panel -dark -bordered-3d">
					  <div class="panel-body _text-center">						
						<form action="" method="post">
							<input type="hidden" name="bonus">
							<p>Hergün gelip buradan günlük bonus BL alabilirsin</p>
							<div class="form-group _margin-top-2x">
								<div class="form-check -checkbox _text-center">
								<button type="submit" class="btn -primary"> Günlük Bonus Al</button>
								</div>
							</div>
						</form>
						  </div>
        </div>
					<?php }else { ?>
						<div class="alert -dark -contrasted -border-info _text-left"><div class="alert-icon -info"><i class="fa fa-info-circle"></i></div>Günlük bonusu kullandınız yarın tekrar deneyebilirsiniz.</div>
					<?php }
					 ?>



Elimde bu şekilde günlük bonus veren bir kod var bunu nasıl 8 saatte bire çevirebilirim.
  #2  
Okunmamış 15 Nisan 2019, 21:00
carasar Adlı Üyenin Avatarı
All ızz well...
 
Üyelik Tarihi: 29 Ekim 2016
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Yazılımcı
Konum: Konya
Ad, Soyad: Os... Ke...
Mesajlar: 536
Beğeniler: 196 / 24
Ticaret: 13, 100%
Dostum daily_bonus tablon cron ile büyük ihtimal gece 12de boşaltılıyor. Cron ayarlarından 24 saatte bir yerine 8 saatte bir yaparsanız 8 saatte bir alabilir.
orgeren34 bunu beğendi.
  #3  
Okunmamış 15 Nisan 2019, 21:06
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 17 Nisan 2017
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: Üniversiteli
Ad, Soyad: Öm... Ye...
Mesajlar: 91
Beğeniler: 22 / 85
Ticaret: 0, 0%
cron işlerine komut mu yazmam gerekiyor hocam
  #4  
Okunmamış 15 Nisan 2019, 21:06
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 17 Nisan 2017
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: Üniversiteli
Ad, Soyad: Öm... Ye...
Mesajlar: 91
Beğeniler: 22 / 85
Ticaret: 0, 0%
Alıntı:
carasar Adlı Üyeden Alıntı
Dostum daily_bonus tablon cron ile büyük ihtimal gece 12de boşaltılıyor. Cron ayarlarından 24 saatte bir yerine 8 saatte bir yaparsanız 8 saatte bir alabilir.
cron işlerine komut mu yazmam gerekiyor hocam
  #5  
Okunmamış 15 Nisan 2019, 21:11
carasar Adlı Üyenin Avatarı
All ızz well...
 
Üyelik Tarihi: 29 Ekim 2016
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Yazılımcı
Konum: Konya
Ad, Soyad: Os... Ke...
Mesajlar: 536
Beğeniler: 196 / 24
Ticaret: 13, 100%
Hocam bonus verirken ayri bir tabloya tarih ve user idyi kaydediyorsunuz. Eger tabloda tarih ve id varsa bonus almis diyor.

Şimdi düşününce tabloya tarihte eklediğiniz icin silinmesine gerek yok olduğunu gördüm.

Cron yoktur büyük ihtimal. Çevirmeniz biraz sıkıntılı hocam. Günlük kontrol basit ama 8 saat kontrol günün hangi saatine denk geldigini çözmek sıkıntı.
orgeren34 bunu beğendi.
  #6  
Okunmamış 15 Nisan 2019, 21:14
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 17 Nisan 2017
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: Üniversiteli
Ad, Soyad: Öm... Ye...
Mesajlar: 91
Beğeniler: 22 / 85
Ticaret: 0, 0%
Peki hocam şöyle söylim daily bonus loglarını 8 saatte bir silme gibi bir kod var mı?
  #7  
Okunmamış 15 Nisan 2019, 21:15
carasar Adlı Üyenin Avatarı
All ızz well...
 
Üyelik Tarihi: 29 Ekim 2016
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Yazılımcı
Konum: Konya
Ad, Soyad: Os... Ke...
Mesajlar: 536
Beğeniler: 196 / 24
Ticaret: 13, 100%
Günde 3 kez bonus almasını istiyorsanız (aksam girip 3 kez alma durumu da olur) günü 3 eşit parcaya bölüp her parcaya bir key degeri verip kontrolünü saglayabilirsiniz.
  #8  
Okunmamış 15 Nisan 2019, 21:15
carasar Adlı Üyenin Avatarı
All ızz well...
 
Üyelik Tarihi: 29 Ekim 2016
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Yazılımcı
Konum: Konya
Ad, Soyad: Os... Ke...
Mesajlar: 536
Beğeniler: 196 / 24
Ticaret: 13, 100%
Cron ile truncate kullanabilirsiniz hocam.
  #9  
Okunmamış 15 Nisan 2019, 21:37
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 17 Nisan 2017
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: Üniversiteli
Ad, Soyad: Öm... Ye...
Mesajlar: 91
Beğeniler: 22 / 85
Ticaret: 0, 0%
teşekkür ederim hocam sağolun
  #10  
Okunmamış 15 Nisan 2019, 21:38
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 17 Nisan 2017
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: Üniversiteli
Ad, Soyad: Öm... Ye...
Mesajlar: 91
Beğeniler: 22 / 85
Ticaret: 0, 0%
Alıntı:
carasar Adlı Üyeden Alıntı
Günde 3 kez bonus almasını istiyorsanız (aksam girip 3 kez alma durumu da olur) günü 3 eşit parcaya bölüp her parcaya bir key degeri verip kontrolünü saglayabilirsiniz.
bu iş için ne kadar fiyat verirsiniz hocam
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > PHP


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 05:36.