Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > PHP

Bu kodu aşmanın imkanı yok mu ?

  #1  
Okunmamış 11 Ocak 2019, 16:39
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 23 Ekim 2018
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Konum: İzmir
Ad, Soyad: Uğ... Ze...
Mesajlar: 255
Beğeniler: 66 / 29
Ticaret: 4, 100%
Arkadaşlar selam,

Şimdi ben başka yerden bir veri getitiroyurm ama adamlar şu şekilde bi önlem almışlar bütün linklerin başında

\https://demo.com\/veri\/ bu şekilde geliyor yani bu https nin yanında ki \ şu ifadeden ötürü php de ben bunu gösteremiyorum ve çekemiyorum çünkü bu komut o linki yok sayıyor "\" bunu aşmanın bir yolu yok mudur ? Örneğin str_Replace kullanarak aşmaya çalıştım ama onada "\" bunu yazınca alt satırdaki kodların hiç birini görmüyor kısacası

ben "\" bunun karşı siteden getirirken nasıl yok saydırabilirim.
  #2  
Okunmamış 11 Ocak 2019, 16:49
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 23 Ekim 2018
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Konum: İzmir
Ad, Soyad: Uğ... Ze...
Mesajlar: 255
Beğeniler: 66 / 29
Ticaret: 4, 100%
çözüldü bir gün karşı site güvenlik amacıyla tek ters slash kullanırsa eğer "stripslashes()" bu fonksiyon ile bütün ters slashları silebilirsiniz.
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > PHP


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 02:21.