Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

2Beğeni
  • 2 Yazan Abdullahx

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > PHP

php üye girişi beni hatırla kodu yardım

  #1  
Okunmamış 14 Şubat 2020, 14:31
bluecity Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 17 Ocak 2014
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Web kazanç
Konum: Ankara
Ad, Soyad: Ta... Ba...
Mesajlar: 872
Beğeniler: 213 / 362
Ticaret: 0, 0%
Merhaba arkadaşlar.

Wordpress siteme önceden php ile entegrasyon yaptırmıştım. Yapan arkadaş beni hatırla özelliğide eklemişti fakat şu an çalışmıyor. Üye girişi yaptıktan sonra yaklaşık 1 saat sonra çıkış yapıyor. Sitedeki dosyalara baktığımda cikis.php dosyası ve içerisindeki kodlar şu şekilde.

Kod:
<?php
ob_start();
session_start();
session_destroy();
setcookie ("mail", "", time() - 3600);
setcookie ("isim", "", time() - 3600);
?>
Sürelerde değişiklik yapıyorum fakat işe yaramıyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Uzak ve imkansız gözüken bir şey. bir anda yakın vemümkün olabilir. Lev Tolstoy.
  #2  
Okunmamış 14 Şubat 2020, 14:45
ntka Adlı Üyenin Avatarı
https://ntka.org
 
Üyelik Tarihi: 22 Ocak 2012
Yaş / Cinsiyet: 37 / Erkek
Meslek: Agent
Ad, Soyad: Na... Te...
Mesajlar: 2.754
Beğeniler: 777 / 381
Ticaret: 211, 100%
setcookie ("mail", "", time() + 3600);
setcookie ("isim", "", time() + 3600);

BU ŞEKİLDE DENEYİN.
  #3  
Okunmamış 14 Şubat 2020, 14:47
ntka Adlı Üyenin Avatarı
https://ntka.org
 
Üyelik Tarihi: 22 Ocak 2012
Yaş / Cinsiyet: 37 / Erkek
Meslek: Agent
Ad, Soyad: Na... Te...
Mesajlar: 2.754
Beğeniler: 777 / 381
Ticaret: 211, 100%
neden eksi - kullanmış bir terslik yok mu artı kullanması gerekiyordu en azından ben öyle biliyorum ve öyle kullanıyorum.

time()+3600
  #4  
Okunmamış 14 Şubat 2020, 14:48
Abdullahx Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 03 Nisan 2019
Yaş / Cinsiyet: 25 / Erkek
Meslek: .
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Ab... Ka...
Mesajlar: 404
Beğeniler: 166 / 133
Ticaret: 1, 100%
Hocam onun çıkış php dosyası ile alakası yoktur, oturum açılırken oluşturulan cookie ler düzgün şekilde çalışmıyordur. cikis.php dosyası olması gerektiği gibi gözüküyor. Çıkış yap dediği zaman olması gereken nedir, hem sessionu yani oturumu hem de cooki yi yani beni hatırla bilgilerinin bulunduğu çerezleri silmektir. -3600 yazılmasının sebebi de şu anki tarihten 1 saat öncesini verirseniz cookilerde öldürme işlemi yapmış olursunuz
bluecity ve berkaycatak bunu beğendi.
Konu Abdullahx tarafından (14 Şubat 2020, 14:50 ) değiştirilmiştir.
  #5  
Okunmamış 14 Şubat 2020, 15:43
zodiax Adlı Üyenin Avatarı
www.scriptmarketim.com
 
Üyelik Tarihi: 07 Aralık 2019
Cinsiyet: Erkek
Konum: Antalya
Ad, Soyad: Gö... Tu...
Mesajlar: 23
Beğeniler: 10 / 8
Ticaret: 3, 100%
1 saat sonra çıkış yapması normal. 3600sn zaten 1 saat yapıyor.
3600*24*30 yaparsan 1 aylık olur.
3600*24*30*12 yaparsan 1 yıllık olur.
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > PHP


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 23:43.