Pinterest Sayfanızın linki : 200 adet olduğu için her birini pm ile atamam ve atmamda sakıncalı olur o yüzden 5 adet atılıyor olacak pm ile.
Pinterest Sayfanızın içeriği : Trend kategoriler.
Pinterest Takipçi Sayısı : Değişkendir.
Pinterest Pin sayısı : Değişkendir.
Pinterest Pano sayısı : Değişkendir.
İstenen Ücret : Ciddi alıcılar ile telefonda görüşülecektir.
Ödeme Şekli : Yüz yüze veya banka transferi.
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : En büyük site 2.5 aylıktır. 1 Temmuzda açılmaya başlanmış olup 1 eylüle kadar tüm siteler açılmıştır. Tüm ayarları ve paylaşımları otomatiktir. Adsense almaya uygundur. Dilleri ingilizce ve niche dir. Özel nameserver a sahiptir her site. Hem siteleri açayim hemde adsense alayim ile uğraşamazdım o yüzden adsense almadım, istiyorsanız alabilirsiniz. Tüm domain hesapları, pniterest hesapları, mail adresleri, cpanel bilgileri vs ile teslim edilecektir. Pin takip sistemi mevcuttur. Hangi site en son ne zaman pinledi, kaç takipçisi var, kaç pini var vs gibi buradan kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Parça parçada satış mevcuttur toplu şekilde 200 site de satılıktır. Tercihen 200 ünü tek kişinin alıp tüm detayları vs ona anlatmayı tercih ederim.Satış sebebim farklı bir sektörde ilerleyeceğim o yüzden de ilgilenemeyeceğim adsense almayada vaktim olmayacak. Pinterest işine girmek isteyen, hazır sistem arayanlara yardımcı olmak için satıyorum. Sırf meraktan soru sorup posta kutumu doldurmayın lütfen. Ciddi alıcılar yazarsa sevinirim.

İyi forumlar...