SMonster v7 , 5-6 ay ı geçen çalışmalarımız ve testlerimiz sonucunda sizin yerinize hemen herşeyi otomatik ve sorunsuz gerçekleştiren bir yazılım ortaya çıkardık ;
Aşağıda SMonster v7 bazı özellikleri yer almaktadır ;

-Facebook-

+Telefon onaylı Hesap oluşturma

+Profil fotoğrafı ekleme (Mevcut bir klasör yolundan istediğiniz kadar profil fotoğrafı arasından rastgele seçim yapmaktadır.

+Cinsiyet Seçimi

+Arkadaş ekleme

+Yorum yapma

+Gönderi Beğeni

+Durum Paylaşımı


Bu işlevlerin tamamı mevcut hesaplar için değil Yazılım o esnada oluşturuduğu hesap üzerinde yapılmaktadır , Örneğin Arkadaş ekleme seçeneğini aktif ederseniz Facebook hesabı OLUŞTURULDUKTAN sonra sizin verdiğiniz profil listesini gezerek listedeki tüm profilleri Arkadaşa eklicek ve sonrasında hesabı kaydedip çıkacaktır.
Sadece hesap oluşturup kaydedip diğer hesaba geçmesini sağlayabilirsiniz yukarıda yer alan özelliklerin tamamı opsiyonel bırakılmıştır.

-Instagram-

+Hesap oluşturma

+Profil fotoğrafı ekleme (Mevcut bir klasör yolundan istediğiniz kadar profil fotoğrafı arasından rastgele seçim yapmaktadır.

+Profil takibi

+Post beğeni

+Post yorum

+Gizli profil


Yine instagram ile ilgili aklınıza gelebilecek tüm özellikler opsiyoneldir . Bu yazılım ile ortalama 6 dk da 1 adet hesap oluşturabilirsiniz . Şuan kullanımı için Proxy e ihtiyaç duymuyoruz yine satın alıacak kişiler için onlara özel sistemler geliştireceğiz.Günlük sizin de çabanıza bağlı olmak ile berakber ortalama 70 adet KAPANMAYAN telefon onaylı hesaplar oluşturabilecek ve bu hesapları oluşturduktan sonra istediğiniz gibi hareket ettirebileceksiniz.Oluşan hesaplar kesinlikle 1. Kalitedir yazımın en başında belirttiğim gibi 5-6 Ay ı geçkin süredir hesaplar hem satışa sunulmuş hem "Test" hesaplarında bir çok kez kontrol edilmiştir.Hergangi olumsuz bir dönüş ne müşterilerden ne de tarafımızda GÖRÜLMEMİŞTİR

YAZILIMIN ŞUAN SATIŞI MEVCUT DEĞİLDİR , 5 Mayıs tarihinde elde edilen teklifler doğrultusunda yazılımın toplamda 10 kişiyi satılması planlanmaktadır . O güne kadar yazılım ile ilgili sorularınız fiyat teklifiniz için bize ulaşabilrisiniz .

Whatsapp : 0545 563 80 84