Güncel oyun haberleri, teknoloji haberleri ve oyun forumu olan sitemizden ilk reklam çıkışlarını yapmaktayız. Sitemiz kullanıcılar tarafından bir sosyal oyun sitesi gibi kullanılmakta, hem kullanıcılar hemde editörlerimiz tarafından günlük güncel haberleri RSS olarak sunmaktayız. Sitemizde her oyunun/ yapımcının kendi kategorisi bulunmakta ve Türkiye'nin ve dünyanın ünlü oyun yapımcıları/ dağıtıcıları tarafından haberler bizzat kendileri tarafından sitemizde yayınlanmaktadır.

3000-6000 tekil kullanıcı, 9.000-15.000 gösterim, Aylık 300Bin ile 400Bin arası sayfa gösterimi.




Domain yaşı : 7 Yıl'ı geçmiştir.
DA 24, PA 21

Banner Fiyatlandırma:
Sag kısım link; Aylık 20 TL, 3 Aylık 50 TL (3 adet musait)
Sag 300x250 reklam; Aylık 40 TL, 3 Aylık 100 TL (2 adet musait)
Daha farklı reklam boyutlarınız varsa iletişime geçebilirsiniz.

Viral, Link çalışması:
Sitemize günlük 20-100 arası içerik girilmektedir, gerek kullanıcılar tarafından gerek diğer oyun haber siteleri tarafından bir sosyal imleme sitesi olarak hizmet vermekteyiz. Dolayısıyla siteye girilen içerik girişi fazladır. Eğer sizinde bir oyun siteniz varsa otomatik yazılarınızı paylaştırabilir ayrıca bir oyun yapımcısıysanız size özel bir kategori oluşturabiliriz.

Otomatik RSS İmleme: Sitenizin gün boyunca tüm haberleri otomatik olarak sitemizde paylaşılır. Bu hizmet için aylık ücretlendirme 40 TL'dir.
Otomatik linklendirme: Sitemizde yeni girilen haberlerin ve içeriklerin konu içerisinde otomatik sizin belirlediğiniz kelimelere link verebiliriz, yeni eklenen içeriklerde otomatikmen istediğiniz kelimelerden link alabilirsiniz. Bu hizmet için aylık ücretlendirme 30 TL'dir. (İçeriklere verilen linkler ömür boyu kalacaktır. )

İletişim Skype swordlionskype , Telegram swordlion