Hosting, reseller, web site ve wordpress gibi alanlarda hizmet vermekteyiz.

Her ay sunucunun komple yedeği (Her kullanıcının yedeği ayrıdır.), farklı bir sunucuya alınmaktadır. Fakat yine de tam yedek sorumluluğu müşteriye aittir.
Güvenlik kontrolleri her gün tarafımdan yapılmaktadır.
CPU kullanımı sınırı %60.
Her satın almaya, 1 sitenizin taşınmasını ücretsiz yapabiliriz. Daha fazla siteniz var ve taşınmasını istiyorsanız, lütfen dönüş sağlayınız.





Özel, paket istekleriniz veya herhangi bir konuda sorularınız için hikmetyolcubal@gmail.com lütfen mail yazınız.
Paketler, ödeme yapıldıktan sonra en kısa zamanda aktif hale getirilir.
15 Gün içerisinde beğenilmeme durumunda paranız iade edilir.
Referanslarımı öğrenmek için pm veya mail atabilirsiniz.

Warez, Spam, film, oyun gibi hukuksal alanda sorun oluşturmaya meyilli, siteler barındırılmamaktadır. Ayrıca, hacklenmiş, mailbombing gibi sorunları olan hesaplar (siteler), önce uyarılır, ardından devamında çözüme kavuşturulmazsa durdurulur.

Ücretli olarak sitelerinizin teknik problemlerini çözüme ulaştırabiliriz.

Neden SSD?
SSD (Solid State Drive) sabit diskler, mekanik disklerden farklı olarak 2.5" boyutlarında hiçbir hareketli parçası olmayıp, daha az güç tüketimine, daha yüksek performansa sahiptir. Okuma hızı normal mekanik bir sabit diske oranla %500 daha hızlıdır, IOPS (input/Output Operation per second) karşılaştırmasında ise bir mekanik disk 100 ile 200 IOPS oranına sahip iken SSD diskler 75.000 IOPS oranına sahiptir. Bu nedenle SSD kullanılan tüm sunucular normalden çok daha hızlı işlem yapabilmektedir.