XRP, son 24 saatte %5,55’lik bir fiyat artışının ardından, en çok kazanan ilk on kripto para birimi arasında olmayı başardı. CoinMarketCap tarafından bildirildiği üzere, ilk 10’da yer alan başka hiçbir dijital varlık, aynı süre zarfında bu denli büyük kazançları elde edemedi. Yatırımcılar XRP’de bu yılın en yüksek noktasının altında kalan bir fırsat görüyor.

XRP Genişlemeye Devam Ediyor
XRP, ilk on kripto para birimi arasında son 24 saatte en iyi performans gösteren kripto para birimi oldu. Son haftalarda üçüncü en büyük kripto para birimi etkileyici kazançlar elde etti. Bu da koronavirüsün uluslararası pazarlara etkisinin kırılmaya başladığı bir döneme denk geldi.

Kripto para birimi piyasası son birkaç haftadır yükseliş modunda. Piyasadaki kripto para birimlerinin çoğu yerel zirvelere ulaştı ve birçoğu zaten tüm zamanların en yüksek seviyesini aştı. Bununla birlikte XRP, 2018’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden uzak duruyor ve bu da XRP’nin yükselmeye devam etmesi için hala büyük bir potansiyel olduğunu gösteriyor.

Chainlink’in Başarısı
Son haftalardaki en hareketli kripto para birimlerinden biri, önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini geçebilen ve neredeyse günlük olarak yeni zirvelere doğru ilerleyebilen Chainlink (LINK) oldu. Bu boğa koşusu, trader’ların ve kullanıcıların büyük kazançlar elde etmesini sağladı.

Ethereum ve Litecoin’den Yükseliş Sinyalleri
Bu arada, Ethereum (ETH) ve Litecoin (LTC) de yükseliş işaretleri gösteriyor. Ethereum, ilk kez 400 doları geçebildiği Ağustos 2018’den bu yana en yüksek fiyat seviyesini gördü. Birçok yatırımcı ve analist, piyasaya sürülen çok sayıda DeFi uygulaması ve şu anda tüm sektörde sahip oldukları büyük etki nedeniyle ETH’nin büyümeye devam edebileceğini düşünüyor.

Üstelik üzerinde çalıştıkları gizlilik odaklı uygulama ile Litecoin, yeni bir boğa koşusuna devam etmeye hazırlanıyor. Son 24 saatte LTC, XRP’den sonra ilk on kripto para birimi arasında ikinci en büyük kazanan oldu. Gizlilik çözümleri nihayet Litecoin’de uygulanırsa dijital varlık, işlem yaparken kullanıcıların gizliliğini koruyan en büyük sanal para birimi olacak.

Kripto para piyasası iyi durumda. Bunu, dijital varlıkların ne kadar hızlı büyüdüğü ve bazı altcoin’lerin tüm zamanların en yüksek seviyelerine nasıl ulaştığını izleyerek görebiliriz. Asıl soru, Bitcoin’in önümüzdeki günlerde ve haftalarda yeni bir boğa koşusu başlatmasının mümkün olup olmayacağıdır.

Kripto Para Haberleri