Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() |
[SSD VDS] 5,90 $ - 1 GB RAM, 1xCore, 1Gbit Port, 25 GB SSD - Yetkin Hosting |
|
||||
|
||||
Ad Soyad ve Doğum yılı üçlüsünün kimlikteki ile birebir uyması gerekmektedir.
Konu allytkn tarafından (31 Ağustos 2016, 22:30 ) değiştirilmiştir.
|
|
||||
|
||||
Alıntı:
Bu arada ödeme yapıyorum geçmiyor. Garanti bankasıyla alakalı sanırım. Sizden vazgeçip diğer firmalardada ödeme yapmayı denedim aynı sorun oldu. |
|
||||
|
||||
Müşteri temsilcimiz ile canlı destek ten yardım alabilirsiniz efendim.
|
|
||||
|
||||
Hayırlı olsun VDS satışına başlamışsınız Virtual ile
|
|
||||
|
||||
Teşekkürler
|
|
||||
|
||||
.......
Konu Metallicali tarafından (24 Kasım 2016, 16:10 ) değiştirilmiştir.
|
|
||||
|
||||
Metallicali Sitelerin hit durumu ve kullanılan scriptlerin ne olduğunu bilmeden buna yanıt vermek oldukça güç fakat olaya yüzeysel bakarsak; olayın hosting serverının konfigurasyonlarında olduğunu düşünüyorum. Mesela güzel bir apache konfigurasyonu olan, litespeed ile desteklenmiş bir hosting serverı çoğu VPS den daha iyi performans sunar. VPS veya VDS hizmeti bence plesk veya cpanel lisansı ile kullanılmalı. Çünkü gördük ki ücretsiz web panellerin apache ve http konfigurasyonları korkunç olabiliyor.
Eğer çok fazla hitiniz yoksa bir reseller alıp panel, litespeed gibi ek ücretlerle uğraşmamanızı öneririm. Fakat sitelerinizdeki hitler yüksek ve site yazılımlarınız çok kaynak tüketiyorsa VDS sunucu + cPanel önerim. |
|
||||
|
||||
Müşteriye yaklaşımınız biraz daha değişirse belki çalışırız
Konu Metallicali tarafından (24 Kasım 2016, 19:37 ) değiştirilmiştir.
|
|
||||
|
||||
Paketlerin özellikleri de, fiyatları da oldukça uygun. En kısa zamanda VDS Paketlerinden birini seçerek denemek istiyorum. Onun haricinde Hosting fiyatlarınızı da inceledim. Gayet uygun fiyatlarda ve özelliklerde.. En kısa zamanda çalışmak dileğiyle. Hayırlı satışlar dilerim.
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|