wmaraci reklam

Türkiye Lokasyon - Full Otomasyon VDS Sanal Sunucu - Anında Kurulum E5-2695V2 İşlemci

7 Mesajlar 3.198 Okunma
wmaraci reklam

73204 73204 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 05.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Konum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 374 / 202
  • Ticaret 26, (%96)







[COLOR=#2969B0]TeknoVM Hakkında[/COLOR][SIZE=3][COLOR=#2969B0]
[/COLOR]TeknoVM'in amacı siz değerli müşterilerimizin bizler yardımı olmadan 7/24 istediğiniz işletim sistemini ve gerekli yazılımları kurabilmeniz için en büyük kolaylıktır. Takıldığınız her noktada tarafımıza destek talebi oluşturabilmektesiniz.

[COLOR=#2969B0]TeknoVM'nin Bazı Özellikleri
[/COLOR]+ İşletim sistemi kurabilme, 7-24 format ve anlık tüm hizmetlerin takibini yapabilmektesiniz. Toplam format atma hakkınız 5 adet şeklinde belirlenmiştir. Zaruri durumlarda tabi ki de yardımcı olmaktayız.

[COLOR=#2969B0]+ Web Konsoldan Yönetim
[/COLOR]
Sunucunuzda oluşabilecek ve konsol erişimi gerektiren herhangi bir sorunda TeknoVM üzerinden Web Konsol ile sunucunuza bağlanabilirsiniz. Unutmayın, artık TeknoVM sayesinde sunucunuzu yönetmek için kimseye ihtiyacınız yok!

[COLOR=#2969B0]+ Monitör Takibi
[/COLOR]
TeknoVM üzerinden sunucu RAM, CPU ve hat kullanım durumlarınızı görüntüleyebilir ve olası bir sorunda önceden haberdar olabilirsiniz.

[COLOR=#2969B0]+ Disk Genişletme
[/COLOR]
Artık diskinizin genişletilmesi için destek talebi göndermenize gerek yok! Sunucunuzu, TeknoVM üzerinden tek tıkla paketinizin desteklediği diske genişletebilirsiniz. Bunu her kurulum sonrasında yapmanızı öneriyoruz.

[COLOR=#2969B0]+ Log Kayıtları
[/COLOR]
Yaptığınız tüm işlemlerin kayıtlarını TeknoVM üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

[COLOR=#2969B0]+ Kapatma, Açma ve Yeniden Başlatma
[/COLOR]
TeknoVM üzerinden sunucunuzu açıp, kapatabilir ve yeniden başlatabilirsiniz.[/SIZE]



[COLOR=#2969B0][FONT=Arial Black]Panel Görüntüsü [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2969B0][FONT=Arial Black]

[CENTER]


[/FONT][/COLOR][/CENTER]

Kurulabilen İşletim Sistemleri;

+ CentOS 6.10 x64
+ CentOS 7
+ Windows Server 2008 x64
+ Windows Server 2012
+ Windows Server 2016
+ Windows 7
+ Windows 7
+ Ubuntu 16.04 x64
+ Debian 8.5 x64


[COLOR=#B8312F][FONT=Arial Black]



[/FONT][/COLOR]

[SIZE=6]Sıkça Sorulan Sorular[/SIZE]



İp Adres:
Tüm İp Adreslerimiz A-C Class

VDS Sunucuların Teslimat Süresi Nedir?

10 dakika içinde otomasyona bağlı kurulum.

VDS Sanal Sunucu'nun Avantajları Nelerdir?

Paylaşımlı hosting sunucularında değiştirilemeyecek fonkisyonlar vardır.Bu nedenle özel projelerinizde sanal sunucunuzu istediğiniz şekilde optimize edebilir ve dilediğiniz ayarları yapabilirsiniz.Projenizi sunucuya göre değil, sunucunuzu projenize göre düzenleyebilirsiniz.

VDS Sunucular'da Ne Kadar Site Yayını Yapılabilir?

Bu miktar tamamen sizin sitelerinizin hitlerine ve kaynak tüketimlerine bağlı bir miktardır.İster tek bir siteniz olsun, ister onlarca siteniz olsun, iyi optimize edilmiş siteler ile farklı paketler üzerinde günlük ortalama 5K ile 15K hitleri bulunan sitelerinizin yayınlarını yapabilirsiniz.Siteleriniz sunucuya ne kadar az yük verir ise sizin performans oranınız o seviyede artacaktır.

RDNS kaydı yapılıyormu ?

Evet Yapılmaktadır.

BİLDİRİMLER

*Sunucu yönetimi müşteriye aittir, sunucu kaynaklı sorunlarda 7/24 destek bulunmaktadır.
*Müşterilerin sorunlarını destek talebi ile atması zorunludur.
*Up/Down olarak kullanmak kesinlikle yasaktır.
*Hizmet alacak müşterilerin KDV almasanız gibi cümleler ile bize ulaşmaması önemle rica olunur.
* ***** ya da 3.parti kötü amaçlı yazılımların kullanılması, spam mail çıkışı gibi unsurlar tespit edilir ise iade olmadan hizmetiniz sonlandırılmaktadır.
*Türkiye yasalarına uymayan hiçbir içerik barındırılamaz.
* Ürünlere KDV Dahil değildir, sipariş ekranında otomatik eklenmektedir.
* Faturanızı ısrarla isteyiniz.
* Ürün/hizmet alan tüm müşteriler iade politikası ve hizmet sözleşmemizi kabul etmiş sayılmaktadır.





[SIZE=5]Müşteri Yorumları[/SIZE][/CENTER]

Yıl 2020 Hizmetlerden Destekden Çok Memnunum Sizlere Teknosos Tavsiye Ederim Hizmet Alın O Zaman Görün Muhteşem Bir Şey Ben Bütün Firmalardan Aldım Hiç Biri Bir Şeye Yaramaz Kötülemiyorum Sadece Ürünü Kötülüyorum Yanlış Anlamasınlar Herkes Alabilir Bir Hizmet

#HayatTeknososaSıgar
#TeknososBilisim
#Teknosos
Verdiğiniz hizmet için çok teşekkür ederim belli bir süredir kullanıyorum ve gayet güzel hizmet alıyorum. Tavsiye ederim destek sistemi devamlı canlı olarak hizmet vermekte. Diğer ölü firmalardan çok daha farklı. Ben kendim şahsen kullanıyorum inanın kullanınca pişman olmazsınız.Satın Alındı. Host ihtiyacı olan arkadaşlar gözü kapalı alışveriş yapabilir oldukça iyiGeçen günlerde "VDS3" Paketini denemek için 3 aylık satın aldım. Fiyat/Performans olarak çok başarılı. Destek birimi geçen gün sorun oluştuğunda, benden kaynaklı bir sorun olmasına rağmen kısa sürede yardımcı oldu ve sorunu çözdü. Gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.Gerçekten güzel hizmet veriyorlar ve zaman sorunu yok bekletme yapılmıyor. fiyatlar gayet uygun ve hakkını veriyorsunuz.
İlgililer, çok memnunum 6 adet alındıHarika bir emek uğraş ve ilgilenme.. Hızınız süper. TeşekkürlerHostingleri çok iyi, hostingi geçtim Desteği çok iyi yazdığım an dönüş alıyorum.Platin Pro Hosting Paketi Aldım hem kaliteli hemde müşteri destekleri çok hızlı denemek için 1 aylık almıştım böyle giderse uzatacağım Teşekkürler.Premium Paket Yükseltme sağlandı. İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.
Forumda gezenler bilir sitem tamamen çöp olmuştu şirket sahibi Ali bey derslerimden kısarak inşa ettiğim bütün emeklerimi kurtararak sitemi geri döndürdü Allah binlerce kez razı olsun kesinlikle herkesin kullanması gereken firma teknosos Ali beye minnettarım. Tavsiye ederim.kendisinden bir yıllık hosting aldım, başarılı ve teknik destek harika tşk ederim2 hizmet alındı. muhteşem bir destek ekibi var ve hizmetlerine karşılık fiyatları diğer firmaların hiçbiriyle karşılastırılamaz. hizmet almak için düşünmemeniz gereken bir firma.Kaliteli üst düzey sunucu hizmetleriniz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim
Anlık 240 kişiye kadar hit gördüm bugün. Site cpu hatası vermedi güzeldi teşekkür ederim Öneririm çalışmanızı Ali BeyleSitemin hosting işlerini başarıyla yönetiyorlar. Sağolsunlar başarılı olursak sebebi onlardır. Kusursuz hizmet..Teknosos ile anlaşma sağlandı hosting alındı kendilerine teşekkürğ ederim titiz davranışlarından ve hizmetlerinden dolayı.Hizmetleri gayet iyi ve ticketlera hemen cevaplıyorlar . Herkese öneririm ...
2 adet adet sınırsız hizmet paketi alınmışdır. Çok ilgili bir arkadaş kendisi. Hayırlı satışlar
2 Gündür hizmet alıyorum firmadan, hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım, sunucu gayet hızlı, yanlız phpmail hizmetleri güvenlik sebepleriyle kapalı bunun bilgilendirmesini yapmak isterim. Genel olarak verilen hizmetten gayet memnunum. destek taleplerim anında yanıtlanıyor. İlgili firma teşekkür ederim kendilerine 10 üzerinden 9 verebilirim.
Web siteme Teknosos Bilişim Hizmetleri sponsor olmuştur. 5 yıl devam ettiğim firmamdan ayrıldım Teknosos ta gördüğüm olağanüstü hizmet ve performans karşısında şuan benden mutlusu yok desem yeridir. Yedeklemeden tutun kuruluma, ssl hizmetlerime, sitemin teknik konularına kadar herşeyiyle tek tek ilgilenen bir ekip. Forumdaki arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İlgilenenler için forum iletişim @Teknosos; Kendilerine bir kez daha ilgi, alakaları için teşekkür ediyorum.

https://cdn.r10.net/img/sig/97735/4014325589.gif
Güvenilir ve ilgili bir firma kendilerinden kabin hizmetleri alınmıştır uzun yıllar çalışmak dileğiyle.Bir yıllık Eko Linux paketi satın alındı.Satış öncesi ve sonrasında hızlı yanıt, teknik bilgilendirme ve çözümleyici tutumunuzdan ötürü teşekkürler.Sunucu, hosting bahane hizmet şahane a+++ kaliteÇok memnun kaldık tebrikler, tekrar çalışacağız.kabin hizmeti alındı hizmetten dolayı kendilerine teşekkür ederim vermiş oldukları hizmet çok iyiHosting sağlandı sorunsuz hizmet ilgili satıcı1 Adet VDS alındı mükemmel destek ekipleri ve sistemleri var artık merkezim olduklarını söyleyebilirim.1 adet vds aldım. otomasyon sistem çok güzel olmuş,destek hattına ayrı teşekkür ederim.gayet hızlı ve ilgililer. teşekkürlerTeknosos firmasıyla 2 aydan uzun bir süredir çalışıyorum. Kendileri her konuda mükemmel yardım sağladılar. Her zaman anında destek hizmeti çok müthiş. Gerçekten uzun süredir bir çok hosting firması ile çalışma sağladım. Fakat gerçekten böyle firmaya rastlamamıştım. Allah razı olsun
Gerçekten şu ana kadar çalıştığım en mükemmel firmalardan birisi. Bunu bilmiyorum dedim hemen hallederiz dediler hallettiler. Kesinlikle hakkını veriyorlar.İlk izlenim uygun fiyata gayet stabil çalışan vps, tavsiye ederimikinci hostingi aldım yıllık olarak ve özel ip aldım yardım sever işini severek yapan bir firma tavsiye ederimikinci hostingi aldım yıllık olarak ve özel ip aldım yardım sever işini severek yapan bir firma tavsiye ederim

Nereden bulduğumu tam hatırlamıyorum lakin ilk başlarda ismini çok duymadığım için ön yargılı yaklaşıp tek bir sitemi taşıdım ve bir süre test ettim son zamanlarda çıkan cPanel furyası beni veridyendeyken hosting aramaya itmişti. Neyse kendileri ile iletişime geçtim tek site taşıyıp testlerimi yaptım bu kadar uygun maliyetli bu kadar çok donanımlı bir sunucu şuanda istediğiniz kadar arayın tarayın bulamazsınız. Koskoca firmalarda bile 7.3 yok bu firmada var firmanın tarihi hakkında hiç bir fikrim yok yeni mi eski mi bilmiyorum ama kesinlikle gelecek vadeden bir firma. Gece gündüz fark etmeksizin her talebimize anında çözüm buldu kendilerine başarılarının devamını diliyorumVDS Hizmeti satın alındı İlgili

VDS Hizmeti Alınmıştır Hızlı | Güvenilir | Aşırı Performanslı Suncular | Uygun Bir adet performanslı linux hosting alındı. Ödeme sonrasında çıkan otomatik kurulum sorunu aldığımdan dolayı kendileri çok hızlı bir şekilde sorunu çözüp desteklerini bir adım daha önde göstermişlerdir.
tr vds 3 sunucusu kiraladim çok memnun kaldim sunucu gayet hizli ve performansli.Kendileri çok ilgili ve bilgi her konuda yardimci oldular sağolsunda.Çok ilgililer ve çözüm odaklılar
sürekli çaılştığım firma hızlı güvenilir destekleri mevcut fiyat gayet iyi tavsiyemdir.Hosting paketi aldım. Güvenilir hızlı. İlgilerinden çok memnunuz. Tavsiyemdir.cok ilgili cok yardimci oldu kendisinden cok memunum . ömür boyu calısacagımın garantissini verebilirimarkadaş işinin ehli belliki kısa sürede her sorunu usanmadan düzeltti kesinlikle tavsiye ederim gözünüz kapalı iş teslim edebilirsiniz
çok ilgililer hizmet çok iyiİlgi ve hızlı çözüm için teşekkürler...Kendileri ile 2018in 9.ayından beri çalışyoruz gayet memnunum.Uygun fiyata en üst seviye performans arayanlara tavsiyemdir.Desteği ve muhabbeti ile gerçekten başarılı bir hosting firmasıHosting alındı ++++ hızlı işlem
hosting alındı... kendisi çok ilgili tesekkur ederim..
Güzel ve hızlı hizmet ilgili ekip teşekkürler.Hosting alındı, iyi bir firma, teşekkürler.Kaliteli hizmet çok teşekkürler
Çok uzun süredir aradığım xenforo uyumlu hostingi kendilerinde bulup aldım. Performans ve destek konusunda gerçekten çok iyiler.Hosting alındı ilgili arkadaş.
2 adet hizmet alındı. Kaliteli teknik destek, sipariş sonrası müşteriyi unutMAYAN bir firma. hosting için hepinize tavsiye edebileceğim bir hizmetleri var.Destek ve hizmet kalitesi çok iyi tavsiye ederim.Satış öncesi ve satış sonrası destek başarılı . Her sorun olduğunda saatlerce uğraşıp sorunları çözdü Başarılı satıcı3 Aylık hosting hizmeti alındı gayet kibar ve hızlı bir şekilde teslim edildi.Çok teşşekkürler tekrardan.
 

 

SMM Panel, Sosyalyuvam, Bayilik Paneli, En Uygun Panel, Takipçi Paneli
reklam

73204 73204 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 05.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Konum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 374 / 202
  • Ticaret 26, (%96)
Satışlarımız güncel devam etmektedir.
 

 

73204 73204 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 05.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Konum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 374 / 202
  • Ticaret 26, (%96)
ANA SUNUCU ÖZELLİKLERİ
384 GB DDR3 ECC RAM
2 x Intel Xeon E2660V2 İşlemci
3 X 1 TB SAMSUNG EVO SSD
5 X 1 TB SAMSUNG PRO SSD
 

 

alpertunga04 alpertunga04 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 7 / 14
  • Ticaret 9, (%100)
Geçen günlerde "VDS3" Paketini denemek için 3 aylık satın aldım. Fiyat/Performans olarak çok başarılı. Destek birimi geçen gün sorun oluştuğunda, benden kaynaklı bir sorun olmasına rağmen kısa sürede yardımcı oldu ve sorunu çözdü. Gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.
73204

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Mersin evden eve nakliyat

73204 73204 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 05.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Konum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 374 / 202
  • Ticaret 26, (%96)
Merhaba
Değerli yorumlarınız adına teşekkür ederiz, uzun yıllar çalışmak dileği ile.
alpertunga04
 

 

mbaydemir mbaydemir https://sapkalimi.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek WEBMASTER
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 802
  • Beğeniler 168 / 128
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba darkorbit oyunu için darkbota uygun mudur acaba?
73204

kişi bu mesajı beğendi.

73204 73204 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 05.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Konum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 374 / 202
  • Ticaret 26, (%96)
Merhaba @mbaydemir
Evet desteklemektedir.

İyi çalışmalar dileriz.
 

 

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al