Yeni Cloud Server (Bulut Sunucu)'larımız ile Tanışın!

Cloud Server (Bulut Sunucu) sektöründe Türkiye'nin lider markalarından biri olan Turhost, kullanıcılarına en yüksek performansı, en uygun fiyata sunmayı amaçlayan yeni bulut sunucu ürünleri ile Türkiye bulut bilişim sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.




Türkiye'de bulut bilişim sektörü gün geçtikçe büyüyor ve hem şirketler hem de bireysel olarak hizmet veren kullanıcılar, cloud teknolojisine geçerek, hem maliyetlerini düşürmeyi hem de daha hızlı ve güvenli sunucu yönetimi gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun hizmeti sunmayı amaçlayan Turhost, bulut sunucu hizmetlerinde fiyat/performans açısından yüksek verimlilik sağlayacak büyük yenilikler gerçekleştirdi.

Kurumsal SQL, Bigdata ve SAP yükleri için ideal yüksek kapasiteli bulut sunucularımız ile tanışın!

Yeni cloud server'larımız ile bir bulut sunucudan beklediğiniz maksimum performansı elde ederseniz. 32GB ve 64GB ECC RAM'lere sahip Bulut Sunucularımız ile özellikleSQL, SAP, Big DatagibiKurumsal Veri Yönetimini daha hızlı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Güçlü donanımları ve %100 cloud mimarisine sahip bulut sunucularımız ile tanışarak, yüksek performanslı bulut sunucunuza uygun fiyata ile sahip olun!

SSD Sunucu 32 ve SSD Sunucu 64 olarak isimlendirdiğimiz Yeni Bulut Sunucularımız, %100 kurumsal SSD disklere sahip olup, 200 Mbit Port ile rakipsiz performans sunuyor.

>> Yeni SSD Cloud Server'ı Daha Yakından İnceleyin! <<



Yeni Bulut Sunucu (Cloud Server) Özellikleri Nelerdir?

Yeni bulut sunucularımız ile beklentilerinizi en üst seviyeye çıkarın!%100 gerçek kurumsal donanımlar ve %100 bulut mimarisine sahip sunucular ile elde edebileceğiniz en yüksek performansa, en uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

İşletim Sisteminizi Seçiniz: Windows ya da Linux işletim sisteminden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Esnek Veritabanı Yönetimi: MSSQL Express, MSSQL Web Edition ve MSSQL Standar Edition veritabanı sürümlerinde istediğinizi kullanabilirsiniz.

Ücretsiz Kontrol Paneli: Sunucu yönetiminizi daha da pratik yapabilmeniz için aylık 10$ değerindeki Plesk Panel'e Ücretsiz sahip olabilir ya da dünyanın en çok tercih edilen hosting kontrol panellerinden biri olan cPanel'e aylık 15$'a sahip olabilirsiniz. Ayrıca, SSD Cloud Server satın aldığınızda, kendi kontrol panelinizi kurabilirsiniz.

Size Özel Kaynaklar: SSD Cloud Server'da kaynakların tamamı size ayrılır. Bu sayede, sunucunuzundan maksimum performans alırsınız.

Yeni Cloud Server'ın sahip olduğu rakipsiz özellikler;


  • 10 vCPU XEON E5 İşlemci (2.6 GHz/3.3GHz)

  • 300 GB SSD Disk

  • 64 GB ECC RAM

  • 200 Mbit Port (4000GB/ay AKK)

  • Windows ve Linux işletim sistemi

  • Ücretsiz Türkçe Kontrol Paneli (Plesk Panel)

  • TIER III Veri Merkezi (Türk ******* Gayrettepe)

  • Gerçek Kurumsal Donanımlar

  • %100 Bulut Mimarisi



Artan sunucu ihtiyaçlarınız için yüksek performans sunan Yeni SSD Bulut Sunucularımızı Şimdi İnceleyin!

Devam Eden Diğer Kampanyalarımız;

.COM ve .NET Yeni Kayıt ve Transfer 6,99$

Comodo EV SSL Sertifikası 140$ yerine 59,90$

Exchance Mail Hosting (Kurumsal Mail Hizmeti) - %60'e Varan İndirimler

.ist ve .istanbul Domain Kampanyası | 8,99$ | Turhost