Merhabalar Arkadaşlar;


Sizlere sürekli gelir getirecek, üstelik müşterilerinizin de çok işine yarayacağı, Türkiye'de eşi benzeri olmayan, bütünleşik yönetim, iş, iletişim, belge ve süreç yönetim yazılımı(sistemi) ile tanıştırmak istiyorum.

İlgilenen arkadaşlar konu altına yorum yaparlarsa iş ortaklığı programına nasıl katılabileceklerini ve avantajlı gelir modelleri hakkında bilgi vermek için yardımcı olabilirim.

İş ortaklığı anlaşmaları başvuruların detaylı incelenmesi sonrasında belirleniyor.


İlgilenen arkadaşlarımız aşağıdaki kısa bilgilerle PM atmaları rica olunur.


Adınız :
Tel :
Firmanız :
Bulunduğunuz Şehir :




Bilimp ile iş yaşamınızda yeni bir sayfa açın.



Bilimp, bir çok uygulama, yazılım ve çözümle yaptığınız, yönetmekte zorlandığınız veya hiç yönetemediğiniz işleri bir arada ve tek platformda yöneten bir yazılımdır.
İş yükünüzü hafifletmek ve işinizi kolaylaştırmak için geliştirilmiştir.
+ Çalışanlarınızla koordinasyonunuzu kusursuz hale getirir.
+ Çift yönlü ve güvenli iletişim sağlar.
+ İş süreçlerinizi ölçülebilir ve izlenebilir hale getirir.
+ Akıllı bildirimlerle hayatınızı kolaylaştırır
+ Kurumsal hafızayı oluşturur.
+ Bakım, destek, lisans maliyetlerinizi azaltır, tasarruf sağlar.
Onlarca yazılım yerine Bilimp Kullanın, kendinize zaman ayırın.



Bilimp'in Hikayesi

Teracity Yazılım Ar-Ge Merkezi tarafından 2017 yılından itibaren geliştirilen Bilimp ürünü; Marka Tescil, Yerli Malı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknolojik Ürün Deneyim belgelerine sahiptir.

Bilimp’in logosu Türk mitolojisinden esinlenerek tasarlanmıştır. Mitolojide “Su” elementi aşağı bakan bir üçgen ile simgelenmektedir. “Toprak” elementi ise benzer şekilde ortasında yatay bir çizgi olan üçgen ile sembolize edilmektedir. Logoda bir araya gelen su ve toprak sembolleri bir ağaca (doğaya) hayat vermektedir. İçi dolu üçgenin içerisinde bulunan çizgiler ise bu ağacın köklerini ifade etmektedir.

Toprak ve su nasıl ki doğal yaşamın kaynağı ise; Bilimp de benzer şekilde sahip olduğu Yeni Nesil Akıllı teknoloji ile kullanıldığı işletmelerde dijital yaşamın kaynağını oluşturmaktadır. Logoda bulunan çizgiler, dijital omurgayı oluşturan iletişim ağını ifade etmektedir.




Bilimp Teknolojisi



Log (İz) Takibi

Bilimp; uzun yıllar boyunca test edilmiş bir LOG (İz Takibi) alt yapısına sahiptir. Bu detaylı LOG sistemi sayesinde tüm kullanıcıların her hareketi izlenmekte ve kayıt altına alınmaktadır. Bu sayede sistem tüm kullanıcı hareketlerini takip ederek profesyonel bir İz takibi sunar.



Güvenlik

Tüm Kullanıcılar kendilerine ait şifrelerle Bilimp içinde var olurlar ve bu şifreler Bilimp yazılımını üreten Mühendisler dahil hiç kimse tarafından görüntülenemez.Mesaj Aracında (Bimesaj) yazılan verilen kriptolu olup veri tabanına erişim izni olan mühendisler tarafından da görüntülenemez.




Bulut Teknolojisi

Kurum İhtiyaçlarına göre BULUT veya SUNUCU Lisanslama seçenekleri mevcut’dur. BULUT sistemini tercih eden Kurumlar için; Kurulum, Yedekleme ve Donanım yatırımı ihtiyaçlarını ortadan kaldırır. BULUT sisteminde tüm versiyon güncellemeleri otomatik ve ücretsiz olarak yapılır.



Entegrasyon

Takvim, Yazı ve Tablo araçları Microsoft ürünlerine çift yönlü olarak entegre çalışır. Opsiyonel olarak Sunucu Lisanslama modelinde ihtiyaç duyulan farklı yazılımlara entegrasyon mümkün olabilir.




Veri Ayrıştırma

Sistemde sınırsız sayıda Şirket tanımı yapılabilir ve bu ayrıca bir ücretlendirmeye tabi değildir. "Veri ayrıştır " özelliği sayesinde şirketler birbirlerinine ait verileri göremez hale getirilebilir. Tanımlanan belli kullanıcılar veri göremez özelliği dışı bırakılarak verilerin tümünü görebilir.



Gelişmiş Yetkilendirme

Sistem gelişmiş bir kullanıcı yetkilendirme yapısına sahiptir. yetkiler istenirse "Gruplar" şeklinde istenirse "Kullanıcı" bazında verilebilir. Yetkilendirme yapısı bir kullanıcının aracın tümüne erişiminden tek bir işleme (örneğin silme işlemi vb) kadar detayda yapılabilir.