Merhaba değerli Wmaraci.com üyeleri ve Sayın Adminlerim.

Kim istemez ki oturduğu yerden para kazanmayı? Evet sevgili arkadaşlar, Günümüzde bu hayalle yola çıkan ve başarı hayalleriyle yanıp tutuşan o kadar çok insan var ki saymaya kalksak sayamayız zaten. E-ticaret konusunda hiç bir tecrübesi olmayan, site yönetiminden anlamayan ve reklam seçeneklerini iyi kullanamayanlar yüzünden günde yüzlerce site kapanıyor. Bu kategoriye yanlış ürün seçimi, yanlış Seo teknikleri ve yanlış bir sürü neden sayabilirim. Ourduğumuz yerden para kazanmak o kadarda kolay iş olsa zaten herkes E-ticaret sitesi kurar ve para kazanmaya bakar.

Şimdi sizlere mükemmel bir hizmet sunmak için varız. E-ticaret siteleri için sunduğumuz hizmetler.

E-ticaret site yönetimi :
- Ürün ekleme
- Stok kontrolleri
- Fiyat güncellemeleri
- Sipariş takip
- Kampanya oluşturma

Smo Nedir? : Aslında SEO Uzmanları SMO kelimesiyle ister istemez iç içe olmak durumundadırlar. Ben bilmeyenleriniz için kısaca özetlemek istiyorum.
SMO : Sosyal Medya Optimizasyonu. E-ticaret sitelerinin en çok ihtiyaç duyduğu reklam seçeneklerinden biriside SMO'dur. SMO'nun asıl amacı: web sitesini sosyal ağlarda popüler yapmak ve bloglarda, forumlarda, bazı haber ağlarında sık bahsedilir hale getirmektir. Yani bir nevi sitenizi, site içerisindeki kategorilerin tanıtımı, ürün ve ürünlere yönelik tanıtım amaçlı kullanılan çok başarılı ve para kazanmaya yönelik en iyi reklam ağıdır.

Sitenizin Günlük girişlerini artırarak sitenizi popüler hale getirip satışlarınızı artırmanın en iyi yolu bizden geçmektedir. Profesyonel ekibimiz tarafından yürütülecek bu çalışmalarda satışlarınızda çok kısa süre içerisinde artış görmeniz mümkündür.