Herkese Merhabalar,Webicrea & ELFYAZILIM Olarak sürdürmekte olduğumuz Epin Projemizi İş yoğunluğundan durdurmuştuk uzun bir süredir. Ya Bizim Ya Partner Firmamızın yoğunluğundan dolay bu sistemle ilgilenemedim satışı vs kapatmıştık hattı partner firmamız konu açmıştı fakat göründüğü üzere yeterli ilgili veremedik çok yoğunduk , haylende öyle şuan bu iş ile ilgilenmesi için ekibimize bir kişi dahil ettik.Satış Kurulum & Sorularınızla ilgilenecektir.Tekrar satışların aktif olması nedeniyle kampanya olacaktır.Kampanya 10 kişi ile sınırlıdır.Mail adreslerimizden & Skype Adresimizden Bizlere Ulaşabilirsiniz.Admin Panel Demo Bilgileri İçin PM Atmalısınız.Aradığınız Soruların Web Sitemizde Bulunmaktadır.İyi Forumlar , Hepimiz İçin Hayırlısı.






[COLOR=Red]ÖNEMLİ BİR NOT;[/COLOR]
[COLOR=#515365]Türkiye'de iç çamaşırı, cd-dvd, yiyecekte olduğu gibi hiç bir yazılımında iadesi mevcut değildir. Bu yasalar ile belirlenmiştir ve tüketici hakem heyetinde bu ibare mevcuttur. Türkiye'de biz dahil nereden yazılım alırsanız alın iadesini yapamazsınız. Lisans teslim edildikten ve faturası kesildikten sonra iade olayı kesinlikle [/COLOR]gerçekleştirilmeyecektir.[COLOR=#515365] Bunun sebebi yazılımımızı korumamızdır. Yazılımın satışı kadar yazılımın güvenliğide bizim için önemlidir. [/COLOR]Son tüketici yasasını bu linkten okuyabilirsiniz.

[COLOR=#515365]Yazılımın kimden, nereden alındığının bir önemi olmadan, yazılımı kullanan tüm kullanıcılar, [/COLOR]Kullanıcı Sözleşmesi[COLOR=#515365]ni [/COLOR]kabul etmiş sayılır.
[COLOR=#ff0000][COLOR=#333333]- Bizim tarafımızdan size sorular bilgiler FTP bilgisi olduğunda sistemin incelenmesi yapılacak olan müdahalenin daha sağlıklı ve sorunsuz olması amacıyla istenmektedir. Bu bilgileri vermek istemeyen düzensiz iş yapmak isteyen kullanıcılar ile , marka güvenilirliği ve politikası gereceğin çalışmama hakkını gizli tutar.[/COLOR][/COLOR]