Seo Çalışmamız Hakkında

E-Ticaret Seo Web sitenizin site içi optimizesini yapılandırmak, seo eklentisi kurularak gerekli tüm ayarların yapılması, siz taraflı gidermeniz gereken eksiklikler raporlanır.
SeoSayfa başlıklarınız, meta açıklamanız ve meta anahtar kelimeniz birbiri ile ilişkilendirilir. Bu işlem tamamen SEO sanatıdır.
SeoKategorileriniz, Ürünleriniz ve Markalarınız Google gibi dev arama motorunda ön planda listelenmesini sağlamak için kaliteli bilgi giriş eğitimleri vermekteyiz.
SeoSite dışı link çalışmalarımızı ilk önce tanıtım yazılarıyla destekliyoruz, daha sonra sosyal medya organik link paylaşımı sağlıyoruz.
SeoWeb sitenizi Google, Yandex, Bing arama motorlarına kayıtlarını sağlıyoruz.
SeoSitemap oluşumu sağlayan e-ticaret sitenizi google web Master Tools Ekliyoruz. Sitenizin gerekli Dil, Ülke odaklamasını sağlayarak, site ekkişemini izlemenizi kolaylaştırıyoruz.
SeoVideo sitelerine anahtar kelimelerinizle alakalı videolar paylaşarak dış seo desteğinizi sağlıyoruz.
SeoFirma rehberlerine kayıtlar sağlayarak organik link çıkışlarını düzenli yayılımını sağlıyoruz.
SeoSeçmiş olduğunuz Seo Pakatine göre değişkenlik gösteren, siteniz güncelliğini artırmak amaçlı Blog sayfasınıza günlük Güncel konular resimleriyle birlikte açılır. Ortalama 300 kelimelik makale girişi sağlanır.
SeoÇalışmaların hepsi bittikten sonra size rapor olarak sunulmaktadır.
Organik Seo Çalışması

Organik Seo Çalışması sitenizin kalitesini artıracak temel Seo Çalışmalarının başında gelir. Ülkemizde en Çok Kullanılan arama motoru Google.com herkes tarafından internet tarayıcısı ve ya internet denildiğinde ilk akla gelen kavram olmuştur. Her zaman en cahil insana cevap verebilmesi için tasarlanmıştır. Bunu bilen web site sahipleri E-Ticaret sitelerine seo çalışmasını ön görmüşlerdir. Reklam maliyetlerinin altından kalkamayan, sektörü icabı google reklam politikalarına aykırı olan siteler seo çalışmasından başka bir alternatifi yoktur. Bizler bu olanağı en kaliteli biçimde yapabilmek için elimizden gelen tüm performansı göstermekteyiz.
Site İçi Seo Optimizeye Neden Önem Veriyoruz?

Site İçi Seo Optimize her daim Arama Motoru Optimizasyonu için vazgeçilmez bir kavramdır. Site içerisinde paylaştığınız tüm içeriklerinizi özgün, anlaşılır ve müşterileriniz tarafından dikkat çekici olmalıdır. Bu şekilde sıralamanızda büyük değişiklik olacaktır. Arama listelemelerini kesinlikle önemli olup makalenizi anlatan meta açıklamanız kesinlikle olmalıdır. Açıklamalarınız ve makaleleriniz içerisinde geçen anahtar kelimelerinizi meta keywords olarak giriş yapmanız gerekir. Anahtar kelimelerinizi kesinlikle çok abartmadan, aynı kelimeleri tekrarlatmadan girmeniz gerekir. URL yapınız sef url olmalıdır. Makaleleriniz içerisine görsel resim hazırlayınız. Hazırladığınız resimlere resim başlığı, resim açıklaması, resim anahtar kelimeleri eklemeyi unutmayınız. Resimlere özel çalıştığınız bu yöntem makalenizle alakalı görsel aranmalar da Google de üst sıralarda çıkmasını sağlayarak web sitenize hit sağlarsınız. Seo çalışmasının %50’lik kısmı site içi yapacağınız bu çalışmadır. Google Organik Seo çalışmasında, organik ziyaretçilerin zamanla artmasına sebep olarak aynı zamanda sitenizin kalite puanını da artırmış olacaksınız.

CEP: 0544 303 94 00
TEL: 0850 885 19 77
MAIL: burakgulhan44@gmail.com
Kaynak: https://www.eticaretfan.com/e-ticaret-seo/