10 yıldır web sitelerine seo işlemleri yapmaktayım, bir çok web sitesinde deneyip tecrübe ettiğim yöntemleri yeni google algoritmaları ile harmanlayıp çok güzel geri dönüşler sağlamaktayız. Yapılan son güncellemeler ile site içi seo oldukça önemli bir hal aldı bunu çalışmalarımızda çok güçlü biçimde gördük. Bir sitenin dış seo gücü istediği kadar güçlü olsun, iç seo yetersizse istenilen konuma ve hak ettiği yere site gelemez. Bunu son bir yılda Google yaptığı güncellemeler ile çok iyi anladık ve yaptığımız İç seo çalışmalarından güzel geri dönüşler aldık. Ayrıca iç seo saglamsa dış seo maliyeti %50 düşmektedir. Bu nedenle hem site içi hem site dışı seo entegreli ve orantılı şekilde gitmek zorundadır, bunun farkındayız ve bu yönde çalışmalar yürütmekte olup her şeyi doğru yaptığımızda başarı kaçınılmaz olarak bize gelmekte. Ayrıca hala ileri seo teknikleri hakkında bilgiler toplamakta ve sektörün ileri gelenlerinden dersler almaktayım seo işi sürekli kendini geliştirme ve yeniliklere açık olmayı gerektirmektedir. Sürekli araştırma yaparak google algoritmasını ve güncellemelerini takip etmeyi gerektirmektedir.

Finans sitelerine yaptığım çalışmaların çok güzel geri dönüşlerini aldık bu bilgileri ve teknikleri başka sitelere uygulayarak doğruluğunu test ettim yapılan çalışmalar tamamen manuel ve büyük emek isteyen işlerdir. Finans sektörünü bilen bilir güzel yatırımlar ile doğru seo ile çok güzel paralar kazanılmaktadır.

Çalışmaları hala devam eden finans sitesinin hit görüntüleri

https://prnt.sc/qtxw6a

İlk olarak sitenin iç seo isi yapılır iç seo ile ilgili cok fazla kriter var.
Daha sonra hız ve kod düzenlemeleri yapılır
Kullanıcı odaklı site düzenlenir
Bundan sonra dışardan güçlendirme çalışmaları yapılır.

Seo yapıyorum diye haftalık bir kaç saat ilgilenenlerden hiç bir zaman olmadım günlük en az 2-3 saat çalıştığım site ile ilgilenmekteyim, seo; emek, zaman, akıl, strateji ve sabır isteyen bir iştir. Bu yüzden bu işi hakkıyla yapmaya çalışmaktayım.

Yapılacak Çalışmalardan Bazıları

- Site baştan aşağı analiz edilir ve iç seo eksikleri gidirilir
- Link yapısı uygun değilse, uygun link yapısına geçiş yapılır
- 404 hata sayfaları varsa yönlendirmeler yapılır
- Site hızı optimize edilir
- Ek anahtar kelimeler belirlenerek sitenin hiti artıtılır
- Site içi ana anahtar kelimeler için optimize edilir
- Rakip analizleri yapılır
- Baclink çeşitliliği baz alınarak kaliteli baclinkler zamana yayılarak, doğal biçimde çıkılır.
- Kurumsal kimlik kazanmak için sosyal medya çalışmaları ve tamamen kullanıcı odaklı çalışılır
- Ve daha bir çok çalışma yapılmaktadır
- Yapılan çalışmalar tamamen organik ve manuel olarak gerçekleşir.

Herkese iyi çalışmalar.

Forum dışı iletişim mail ve skype: dr.cem1985@hotmail.com
Tel ve whatsapp: 05537238443