wmaraci reklam

Seorative Garantili / Sözleşmeli Bireysel ve Kurumsal SEO Hizmetleri

135 Mesajlar 31.517 Okunma
wmaraci reklam

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Merhabalar herkese,

Yaklaşık 5 senedir hem bireysel sitelere hem de kurumsal firmalara SEO hizmeti vermekteyim. Son 2 senedir ulusal markalarda elde ettiğim başarı ve tecrübelerden sonra artık hizmetlerime Seorative Bilişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. olarak devam etmekteyim.

Seorative olarak sizlere en kaliteli SEO hizmetini şeffaf ve samimi bir şekilde sunarak başarıya ulaşmaktayız.

Neden Bizi Tercih Edeceksiniz ?

- Herkesin kullandığı yöntemleri kullanmıyoruz

Her SEO uzmanının kullanmış olduğu yöntem değişebiliyor. Bizim de kendimize göre kullanmış olduğumuz deneme yanılma üzerine yöntemlerinden çok, deneme yanılma faslı geçilmiş ve başarılı olunmuş yöntemlerimiz mevcuttur.

- Kalıcılık ve kaliteli çalışma

Çalışmalarımızı kalıcı etki edecek şekilde yapıyoruz. Yani yapılan çalışmaların 2 gün sonra uçma ihtimali gibi bir durum yoktur. Nitekim yarım sene veya bir sene önceki çalışmalarımızın referansları da bu durumu göstermektedir.

- Kaliteli teknik ve içerik çalışmaları

SEO'nun en önce içteki çalışmalarla başlaması gerektiğine inanıyoruz. Teknik ve içerik alanlarında yapılması gereken bütün işlemleri hizmetimizin ilk aylarında bitirmekteyiz.

- Etkili link inşası taktikleri

İçeriğiniz doğrultusunda etkili link inşası yapıyoruz. Örneklendirmek gerekirse ;

Sunduğunuz hizmetleri veya sattığınız ürünler internette nerelerde anılıyorsa hem bu yerlerdeki potansiyel müşterilerinize ulaşıyoruz hem de sitenizin linkini bırakarak link inşamızı sağlamış oluyoruz.

Ya da hitap ettiğiniz kitlenin arama motorlarında aradığı kelimelere göre siteniz için kaliteli içerikler hazırlıyoruz. Bu içeriklerinize uyguladığımız özel link stratejilerimizle birlikte arama motorlarında görünürlüğünüzü arttırmaktayız.

- Raporlama

Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları ay sonunda raporlamaktayız. Çalışmaların dışında da organik ziyaretçi, gelir gibi rakamları kıyaslayarak raporumuza dahil ediyoruz.

Son olarak da detaylı sıralama raporlarını her ay ileterek hedef kelimelerinizdeki sıralama değişimlerini kontrol edebiliyorsunuz.

Kısaca; Sitenizin içeriğini Google’ın seveceği bir şekilde optimize ediyor ve kendi özgün çalışmalarımızla tecrübe edindiğimiz site içi düzeni ve site dışı link ağını özenle planlayıp yol haritamızı çiziyoruz. Site dışı optimizasyon için bütün metriklerle tek tek ilgilenerek sağlam bir çalışma ortaya koyuyoruz. Kendi sitelerimize ve müşterilerimize uygulamış olduğumuz özel link inşası ile ilk sayfa, ilk beş ve daha iyi sıralamalarda kesin sonuç elde ediyoruz.

Bir backlink programı, sahte hit çalışması gibi yapay ve spam şeylerle uğraşmıyoruz. Bu tarz işlemler kesinlikle yapılmayacaktır sitenize.




Her siteye uygulanan SEO çalışması aynı olmuyor maalesef. Rakipler, kelimelerin zorluğu, sitenizin durumu vb şartlar ücreti değiştirmektedir. Bu yüzden bu detayları bilmeden net bir şey söylemek mümkün olmuyor. Aşağıdaki mesaj şablonuna göre bize ulaşırsanız en kısa sürede teklifimizi size ulaştırırız.






Bozcaada, bozcaada otelleri, bozcaada pansiyonları kelimelerinde ilk sıraya çıkıldı.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Hiti neredeyse hiç olmayan bir haber sitesinde sadece 3 ay içerisinde elde ettiğimiz oturum grafiği.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Platform ve vinç kiralama işi yapan firmaya sunduğumuz hizmetle bir çok kelimede ilk 3 ve ilk sayfa sıralaması elde edilmiştir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Karel santral sektöründe hizmet veren bir firmaya verdiğim hizmet sonucunda elde ettiğimiz anahtar kelime sıralamaları.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------







Lokal SEO çalışması uygulayıp da başarı elde ettiğimiz çalışmalardan da referans eklemek istedim.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



6 ay boyunca son derece derin çok yönlü bir çalışma yapıldı ve site tam olarak 129K'yı gördü! Eski bir referansım olsa da eklemek istedim. Artık film sektöründen şahsi sebeplerden ötürü müşteri almamaktayım. Ayrıca belirteyim bu site de alttaki site de Penguen'den veya farklı bir algoritmadan ceza vs. kesinlikle almamıştır.



*Buradaki görüntüler referanslarımızdan sadece birkaçıdır. Bir çok kurumsal ve bireysel referansımız bulunmaktadır. Daha fazla referans görmeyi talep ederseniz teklif mesajımızla birlikte sizlere gönderebiliriz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




1. Yapılan çalışmaların detaylarını/kapsamını/şartlarını belirlemekteyiz. Her iki tarafı da koruyacak bu anlaşmayı isterseniz yazılı olarak da yapabiliriz. Yapmasak dahi buradaki şahıs ismimle açtığım bu profili ortaya koyarak bu şartları belirlemekteyim.

2. Zararlı olduğunu düşündüğümüz için backlink paketi satmıyor veya uygulamıyoruz. Ayrıca sitenizin ve markanızın sadece arama motorları nezdinde görünürlüğünü arttırmakla kalmayıp bütün dijital medyada marka olmanız için çalışıyoruz.

3. Açmadığınız veya açmayı düşündüğünüz siteler için SEO teklifi istemeyin. SEO yapacağımız sitenin en azından yayın hayatına başlamış olmasını veya yayına çıkıyor olmasını talep etmekteyiz.

4. Hem ücrette hem de ödemede orta yolu bulabileceğimizi düşünüyoruz. Fakat şunu belirtmek isteriz ki yaptığımız işin kalitesinden ve uzun süre etki edeceğinden ötürü aşırı düşük ücretler beklemeyin. Ne hak ediyorsak onu talep etmekteyiz.

5. Sitenizin cpanel bilgisi ve admin giriş yetkilerini vermezseniz veya başka durumlar yüzünden işi kabul etmeme hakkımız saklıdır.

6. Seo hizmetinde anlaşılıp bir süre sonra iptal edilmesi talep edildiğinde paranın tamamını geri iade etme durumumuz şart değildir. Ne kadar iade edileceği duruma göre değişmekle hakkı bizde saklıdır. Full iade sadece paranın gönderildiği gün için geçerlidir.




PM
Mail: suha[@]seorative.com

Teklif için :

Web site adresiniz:
Yükselmek istediğiniz kelimeler:
Rapor almak istediğiniz email adresi:
Çalışmadan talep ettiğiniz başarı(hit veya sıralama):
Daha önce yaptırılan çalışmalar:

Şeklinde mail veya özel mesaj atarsanız talep ettiğiniz hizmeti daha iyi anlamış olur ve daha hızlı dönüş yapabiliriz. Detaylı görüşmek isterseniz telefon numaranızı iletebilir ve telefonla da çalışma detaylarını konuşabiliriz.




Referanslar ve Yorumlar



ragon adlı üyeden alıntı

Seo yaptırılan film sitesinin sahibi benim. Gerçekten çok olumlu sonuçlar aldık. Durumda ortada zaten. Kafasında soru olanlar bana da yazabilir... Güvenilir bir arkadaş...


isousluer adlı üyeden alıntı

Süha çok sevdiğim bir kardeşim aynı zamanda bu sektördeki kaliteli insanlardan biri. Vermiş olduğu bilgiler sayesinde kısa sürede hedeflediğim kelimede hedeflediğim sırayı gördüm. Alacağı parayı sonuna kadar hak ediyor.


ahmetcem96 adlı üyeden alıntı

Seo çalışmamız bitti ve sonuçlar gayet güzel :) kelimelerde yükselme ve siteye google dan ziyaretçi gelme bazında %70 arttı. Teşekkürler.

İyi çalışmalar :)


neogsray adlı üyeden alıntı

Süha hocamla 1 ay beraber çalıştık, gerek sitenin iyileştirilmesi gerek hit açısından çok katkısı oldu.


KraL41 adlı üyeden alıntı

Süha Mete hocam ile çalışıldı, gerçekten herşeye ciddiyetle cevap veren ve hangi gün nerede ne yapılması gerektiğini iyi bilen birisi.

Çalışılması gerekli bir insan.


d0lunay adlı üyeden alıntı

Süha kardeşimizden danışmanlık hizmeti almaya başladım. Kendisi her konuda yardımcı oluyor ve olmaya çalışıyor.Her türlü soruyu soruyorum şahsen kendisine.Bilmiyorum o benden memnun mu ama ben ondan memnunum :)


WebDost adlı üyeden alıntı

Forumda sürekli gördüğüm mülayim kişilerden biridir kendileri. Referanslarını eklemiş + %70 geri iade yapıyor bence denemekten zarar çıkmaz. Eminim en iyi şekilde işini yapacaktır.


MertKoseoglu adlı üyeden alıntı

Süha'yi cok uzun yillardir tanirim. Kendisine alaninda gonul rahatligiyla referans olabilirim. Isine gosterdigi disiplin ve profesyonelligin yani sira cok delikanli adamdir.


Zen adlı üyeden alıntı

Pek fazla kimseye güvenmeyen biri olarak tavsiye edebileceğim biridir.


drumpoll adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun hocam. Bir zamanlar baya bir yardımcı olmuştun sitelerimle alakalı sıkıntılar için. Bilgi ve birikimi çok fazla bir arkadaşımızdır.


Jengawer adlı üyeden alıntı

Benim de güvendiğim bir arkadaşımızdır. Tavsiye ederim.


MGurkan adlı üyeden alıntı

Hocam hakkını vereceğinize inanıyorum hayırlı satışlar


ridvanfb25 adlı üyeden alıntı

Tavsiyeler için teşekkürler süha bey sağolsun her soruma cevaplar ve ilerlemem için yol gösterici ip uçları verdi
MetinBiyik Tevfik MuratDinc

kişi bu mesajı beğendi.

SMM Panel, Sosyalyuvam, Bayilik Paneli, En Uygun Panel, Takipçi Paneli
reklam

Batarya Batarya SEO & Wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 317 / 317
  • Ticaret 122, (%99)
Hayırlı satışlar dostum.
 

 

sarpcore sarpcore WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Bilgi İşlem Ssitem Yöneticisi
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 24 / 12
  • Ticaret 5, (%100)
hayırlı satışlar.takipteyim.
 

 

senvedat senvedat Webmaster/Grafiker/Editör Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad V** Ş**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 36 / 79
  • Ticaret 34, (%100)
Kaliteli insandır. Bende takipteyim. Kolay gelsin Süha.
 

 

wmaraci

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

senvedat adlı üyeden alıntı

Kaliteli insandır. Bende takipteyim. Kolay gelsin Süha.


Tesekkurler guzel dusuncelerin icin hocam :)

sarpcore adlı üyeden alıntı

hayırlı satışlar.takipteyim.


Tesekkurler :)

Batarya adlı üyeden alıntı

Hayırlı satışlar dostum.


Sagolun hocam :)
Batarya

kişi bu mesajı beğendi.

KDOGAN KDOGAN Burada 9 Yıl :) Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1900
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
Forumda SEO ile ilgili birkaç makalenize denk gelmiştim, oldukça yararlı bilgiler yer almaktaydı.

İyi satışlar, takipteyim : )
 

 

KaRaKoSe53 KaRaKoSe53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ü** K**
  • Mesajlar 375
  • Beğeniler 21 / 113
  • Ticaret 63, (%100)
pm gönderildi
 

 

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Pek fazla kimseye güvenmeyen biri olarak tavsiye edebileceğim biridir.
 

 

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

Pek fazla kimseye güvenmeyen biri olarak tavsiye edebileceğim biridir.


Guveniniz icin tesekkurler hocam, Allah utandirmasin :)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Forumda SEO ile ilgili birkaç makalenize denk gelmiştim, oldukça yararlı bilgiler yer almaktaydı.

İyi satışlar, takipteyim : )


Tesekkurler hocam.



Teklif gonderildi.
 

 

drumpoll drumpoll WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 42 / 56
  • Ticaret 38, (%100)
Hayırlı olsun hocam. Bir zamanlar baya bir yardımcı olmuştun sitelerimle alakalı sıkıntılar için. Bilgi ve birikimi çok fazla bir arkadaşımızdır.
 

 

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al