[SIZE=3][FONT=Lucida Sans Unicode]
[SIZE=2]ANAHTAR KELİME PLANLAMASI[/SIZE]
İyi bir SEO çalışması doğru anahtar kelime planlamasıyla seçilmesiyle başlar. Bu anahtar kelimelerinin etkili seçilmesi markanızı ileriye taşınması için yapılması gereken mutlak seçimlerden biridir. Sektörünüze uygun olarak bir süre zarfında yaptığımız keyword çalışması yapacağımız SEO çalışması için belirleyici olacaktır.

[SIZE=2]RAKİP ANALİZİ[/SIZE]
Herkesin bildiği gibi bir anahtar kelimeyi hedefleyen onlarca website olabilir. Paralel olarak aynı hedefe ulaşmaya çalışan, bu yolda düzenli olarak çalışmalarını yürüten onlarca website ile yarışmak zorundasınız. Eğer bu yarışta rakiplerinizi doğru şekilde analiz edebilirseniz bir adım önde olacaksınız. Rakip analizi sayesinde sizinle aynı kulvarda yarışan websitelerinin yanlış ve doğru yaptığı eylemleri öğreneceksiniz.

[SIZE=2]LİNK İNŞA ÇALIŞMASI [/SIZE]
Hedef kitlenizi ve sektörel yapınız göz önünde bulundurularak inşa edilen link yapıları muhakkak ki size uzun vadede fayda sağlayacaktır. Google'ın geçmiş güncellemelerini dikkate almaksızın yapılan link inşasının aksine son derece modern "link building" çalışması ile etkili bir link ağına sahip olacaksınız.

[SIZE=2]İÇERİK PLANLAMASI [/SIZE]
Site konseptinize bağlı kalarak, sektörünüzle alakalı ve müşterilerinizin ilgisini çekecek, üstelik tamamen SEO standartlarında içerikleri websiteniz için üretiyoruz. Buradaki amacımız hedef kitlenize yararlı olabileceğini düşündüğümüz içerikleri size sunmaktır. Siteniz için anahtar kelime yoğunluğunu artırmaya yönelik yapılan çalışmaların aksine, özgün olmak üzere; videoları, görselleri ve yazılı içerikleri sizin için oluşturmaya hazırız.

+

[SIZE=2]YABANCI DİL SEO [/SIZE]
Türkçe'nin yanı sıra yabancı dil websiteleriniz için de hizmet sağlayabiliriz. Şimdilik yalnızca İngilizce sitelerinize hizmet verebilmekteyiz. Lütfen forumda açılan "Arnavutça, Portekizce, Lingalaca, Bilmemnece" hizmet verilen, keyword satılan çalışmalarla, yabancı dil bilgisi translate.google'dan öteye gitmeyen uzmanlarımızın çalışmalarıyla karıştırmayınız. İngilizce siteleriniz için tıpkı Türkçe sitelere verdiğimiz esneklikte hizmet sağlayabiliriz.

[SIZE=2]RAPORLAMA[/SIZE]
Hizmete başladığımız günden itibaren yapılan çalışmalar iş sonunda detaylı olarak listelenir. Hiçbir detay atlanmaksızın sunulan raporda işlemler belirtilir. Özellikle sonradan takibini de yapmanız için tüm gerekli bilgiler tarafınıza iletilir. Sitenizin SEO çalışması raporu istediğiniz zaman aralıklarıyla teslim edilir.

[SIZE=2]PLANLAMA [/SIZE]
Sitenizi organik yollarla arama motorlarında üst sıralara taşıma işlemi bir plan dahilinde devam eder. Hazırlanan plan isteklerinize göre revize edilir ve zamanında sonuçlandırılır. Yapılan tüm işlemler belirlenen çizgi doğrultusunda kusursuz olarak devam eder.
[/FONT][/SIZE]


[SIZE=3][FONT=Lucida Sans Unicode]
[SIZE=2]ORGANİK [/SIZE]
Sizin de takip ettiğiniz üzere artık Google nitelikli ve kısaca kullanıcıya aradığını veren websitelerini öne çıkarmayı hedefliyor. Bu doğrultuda tamamen para kazanma odaklı çalışan, niteliksiz çalışmalarla kullanıcı yanıltan websiteleri spam muamelesi görüyor ve görmeye devam edecek. Bu noktada organik çalışmaların önemini bir kez daha anlıyoruz. Google kriterlerine uygun olarak yapılan çalışmalar ile sitenizi üst sıralarda göreceksiniz!

[SIZE=2]PLANLI[/SIZE]
Belirli bir plana tabi olmayan çalışmaların aksine, bir süre zarfı içinde planlanmış bir çalışma ile yukarıya doğru evrilen bir grafik misali yükselişinize devam edeceksiniz. Tamamen organize edilmiş SEO çalışması ile her şey eksiksiz ilerleyecek. Bu amaçla SEO hizmetlerinin planlı ve sürekli olması gerektiğini savunuyoruz.

[SIZE=2]ÖZELLEŞTİRİLMİŞ [/SIZE]
SEO çalışmaları tamamen sektörel ve siteye özel olmalıdır. Genelleşmiş SEO paketlerinin aksine, siteniz için yürütülen spesifik çalışmalar ile başarıya çok daha yakınsınız. Aynı anda onlarca müşteriye satılan tanıtım yazıları, linklerden uzak kalarak; sizler için özel oluşturulmuş bloglarla, link çöplüğüne dönüşmemiş kaliteli web siteleriyle çalışmanızı şiddetle öneriyoruz.

[SIZE=2]YENİLİKÇİ[/SIZE]
Arama motorların son güncellemelerini dikkate alarak geliştirilen modern SEO yöntemleriyle yenilikçi bir tavır takınmaktan kaçınmıyoruz. Google gibi bir arama motorunun neredeyse her gün sistemini güncellediğini göz önünde bulundurarak, tamamen kullanıcı odaklı, arama motoru dostu websiteler inşa ediyoruz. Özellikle katma değeri düşük olan veya hiç değer katmayan düşük etkili içerikli websiteler oluşturmaktan kaçınarak, yeni yöntemlerle arama motorlarında daha fazla kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz.

[/FONT][/SIZE]


[SIZE=3][FONT=Lucida Sans Unicode]

[SIZE=2]GARANTİLİ SEO[/SIZE]
Yaptığımız tüm çalışmalar arama motorlarının son güncellemelerini kapsar şekilde yürütülmektedir. Tüm çalışmalar son derece mükemmel işlese dahi bilmeniz gereken bir şey var: hiçbir kimse Google'da bir sıralamayı garanti edemez! Şayet bir kişi "x" süre zarfında sitenizi "x." sıraya getireceğini vaad ediyorsa bu düpedüz umut satmaktır.

[SIZE=2]BÜTÇE DOSTU[/SIZE]
SEO çalışmamız kalıp bir fiyatı yoktur. Sabit paket satışı yapmadığımızdan hizmetimizin esnekliğini siz belirleyebilirsiniz. Beklentileriniz ve istekleriniz doğrultusunda teklifimizi incelemelerimizden sonra ileteceğiz.

[/FONT][/SIZE]
Notlar

  • Müşteri seçme hakkım saklıdır.

  • Bazı sektörler için hizmet vermiyorum.

  • Özel mesajla iletişime geçerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Kısa sürede mesajları yanıtlıyorum.