wmaraci reklam

🏆İNANILMAZ SONUÇLAR!🏆%100 Organik Forumların En Çok Satan SEO Paketleri Artık Çok Daha Güçlü🚀Organik SEO 🚀 %100 Başarı Oranı!

2 Mesajlar 750 Okunma
wmaraci reklam

SEOnom SEOnom 📢 SEOnom! Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Z** G**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 637 / 87
  • Ticaret 114, (%100)

[CENTER][CENTER]

[SIZE=4]Forumların En Başarılı ve En Çok Satan Seo Hizmetleri Artık [COLOR=#B8312F]WMaracı[/COLOR] ‘nda[/SIZE]

[SIZE=4]Müşterilerimizin [COLOR=#B8312F]SEOnom[/COLOR] Çalışmalarını Önerdiği Birkaç Konu[/SIZE]


[/CENTER]


[FONT=Trebuchet MS]https://www.r10.net/1077232773-post3.html[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]https://www.r10.net/1076958623-post3.html[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]https://www.r10.net/1077113894-post2.html[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]https://www.r10.net/1077025612-post6.html[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]https://www.r10.net/1077324457-post3.html [/FONT]
https://www.r10.net/1077393734-post3.html
https://www.r10.net/1077393715-post2.html


[SIZE=4]Teşekkür Konumuz [/SIZE]




https://www.r10.net/tesekkurum-var/2457879-seonom-a-tesekkur-ederim.html




[SIZE=4]Son Çalışmamızın Sonucu[/SIZE][/CENTER]

[SIZE=4]


[/SIZE]






[CENTER]





[SIZE=3]Rekabet düzeyi çok ağır olan bir sektöre ait çalışmada aldığımız sonuç. Site hızla yükselmeye devam ediyor. Kalite Ortada! ;)[/SIZE]
Onlarca başarılı referansımı konunun en altından takip edebilirsiniz.




Baha1984 adlı üyeden alıntı

Gungor Hocama 2. Ultra Mega Dev Paketimizin Siparişini Verdik. Hocam gene dehşet işler cıkararak bizi şaşırtmaya devam ediyor. 7 k ile başladıgımız sitemizi 35 k cıkaran gungor hocama herkesin huzurunda teşekkür ederim. Kendisi hem iş ahlakı hem ticaret ahlakına sahip olduğu için ayrıca teşekkür ederim. Buğüne kadar ne istersek bıkmasan usanmadan yapan güngör hocam aldığı paranın kat kat kat daha fazlasını hak ediyor. Yakın zamanda bir ultra paket daha satın alacağız. Çalışacak arkadaşlar gözü kapalı çalışabilirler. Teşekkürler Güngör Hocam. Sayende site kendine geldi :)







Son dönemin en popüler kelimelerinden birinde henüz çalışma bitmeden aldığımız sonuç.Buram Buram Kalite [SIZE=3];)[/SIZE]


atacane adlı üyeden alıntı

e ticaret sitemde Kolonya kelimesinde calisma yaptik bu donemde en çok aranan kelime olmasina ragmen mukemmel sonuçlar gördük kesinlikle calismaniz gereken kisi güngör bey tek pişmanlığım daha once neden calismaya baslamadigimiz basarilrinin devamini dilerim simdi yeni zor bir kelime calismasi daha yapacagiz eminimki bunda da çok iyi sonuçlar alacagiz sizlere detaylarini göndereceğim







Erdoğan Bey değerli yorumu ile onore etti. Teşekkürler.



byerdogan adlı üyeden alıntı

Herkese Merhaba,

Çok firma araştırdım. Çok kişiyle görüştüm ama bir türlü güvenemedim. Sonuçta SEO çalışması yaptıracağız ve doğru bir çalışma yaptırmak önemli. Çünkü yanlış bir hamle de sitenin geleceğini etkilemek söz konusu. Her neyse konu sahibi arkadaş ile uzun uzun görüştük. Sorularımı sıkılmadan yanıtladı ve daha fazlasını da ekledi. Rehber niteliğindeki yanıtları, ne tür bir SEO hizmetine ihtiyacımız olduğunu ifade etmesi oldukça memnun etti. Ultra Mega paketini önerdi. Aslında paket tarzı çalışmalar pek tercih etmeyen biri olarak, kendisinin nasıl sonuçlar alacağımız konusunda beni ikna etmesiyle satın aldık. Yani bu güveni sağladığı için kendisine de teşekkür ediyorum. Gerçekten verimli bir hizmet paketi seçtik. Çalışma yaklaşık 1 ay sürdü. Planladığı zamanda da teslim etti. Teslime yakın zamanlarda iletişime geçerek çalışma hakkında ki son durumları aktardı. Hatta çalışma sürecinde hangi kelimelerde ne noktalara geldiğimizi de gösterdi. Eh görünce dedik gerçekten işe yarıyor. Kendisi ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olacağını ifade etti. Süreci takip edeceğini söylemesi de ayrıca memnun etti. İşinde başarılılar. İletişim ve çalışma anlayışı konusunda oldukça şeffaf ve hızlı aksiyonlar aldılar. Çalışma sonrası anlaşılabilir şekilde ilettikleri rapor da takdire şayan. Kendilerine böyle güzel bir çalışma tamamladıkları için çok teşekkür ediyorum. Yolcuğumuzun devamı olacağına eminim. Çünkü o güveni hem çalışmalarındaki performans hemde iletişim sürecinde verdikleri güven ile aşıladılar.








Tıp sektöründe rekabeti ağır bir kelime ve aldığımız sonuç :)


sbaydar adlı üyeden alıntı

Ultra Mega paket çalışıldı, çok kısa bir sürede rekabeti yüksek bir kelimede ilk 100'de yokken 1.sırada kendimi buldum. Bu kadarını açıkça beklemiyordum, helal olsun diyecek söz bulamıyorum. Ellerinize, emeklerinize sağlık.









Emrah Bey ile seo süreçlerinde çalışmaktan ve bu değerli yorumlarından onur duyduk.


emrahdegirmen adlı üyeden alıntı

1 ay önce seo hizmeti almak için kendisiyle çalışmaya başladık. Gayet memnun kaldığım bir hizmet oldu. Tüm süreç boyunca yakından ilgilendi. Hangi paketin siteme uygun olacağı dahil her konuda yardımcı oldu. Seo hizmeti ile birlikte tüm süreç boyunca rehberlik etti her adımda bilgilendirdi. Çalışma planladığı gibi 1 ay sürdü ve 1 ay sonunda teslim etti. Çalışma bittikten sonra da gelişimi takip edecek olması da için çabası. Bir hizmet satın almakla kalmayız bir dost bir rehber kazanmış olduk. Ayrıca çok bilgili ve çok anlayışlı her sorduğum soruya sıkılmadan cevap verdi. Çalışmayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye edebilirim.







Yine çok onore eden bir müşteri mesajı :)


HiWorld adlı üyeden alıntı

Dev SEO Paketini yaklaşık 10 gün önce aldım. Daha önce 3. sırada dahi çıkmayan yazılarımdan artık 1. sayfada çıkanlar bile var. Kim bilir SEO paketi tamamlandığında neler olacak. Sitemde toplam 50 makale var ama bütün buna rağmen gerek Alexa sıralaması, gerek üstte çıkma oranım büyük ölçüde arttı. 4 ayda aldığım Search Console verilerinin yarısını 10 günde aldım. Bu paket bittikten sonra tekrar almayı düşünüyorum ve herkese tavsiye ederim. Kredi kartıyla bile işlem yapıyorlar, kurumsal olmaları da güvenilirliği ayrıca arttırıyor. A+++ seviyesinde herkese tavsiye ederim, pişman olmazsınız.












-

-



-









Referanslarımızdan birkaçı konunun uzamaması için SPOILER olarak aşağıda tarafınıza sunulmuştur. Kurumsal referanslarımız için iletişime geçebilirsiniz.

ahmetkara adlı üyeden alıntı

Güngör beyden 1 adet seo siparişi verdim sonuçların gelmesi yaklaşık 1 hafta sürdü. ve bu süre içerisinde web sitem verdiğim tüm anahtar kelimelerden 1. sayfaya geldi. İşini gerçekten iyi yapan kaliteli bir insan. Müşteriyle olan muhabbeti ve ilgisi ayrıca güzel. Seo hizmeti arıyosanız hiç şüphesiz güngör beyle iletişime geçsin. Kaybetmez gerçekten kazanırsınız. Herkese tavsiye ederim, bundan sonraki çalışmalarımdada aynı şekilde güngör beyle çalışacağım :)









Baha1984 adlı üyeden alıntı

Gungor Hocam İle 15 Gun once Film sitemiz icin dev pakette anlasma sagladık. Ödemesini yaptık. İşlemlere başladı. Daha 10 gun olmasına ragmen film sitemizde dehset bir hit artışı gorduk. Bunun uzerine kendisiyle tekrar konusup paketimizi ultraya cevirdik. Gerçekten gozu kapalı calısabilirsiniz. piyasadaki sitelere milyonlar harcamayın etkisi gercekten muhtesem. kendisine çok teşekkür ederim. elinize sağlık hocam.







fatii adlı üyeden alıntı

Konusunda usta :) Kendisinden paket satın alındı gerçekten gözle görülür fark var teşekkürlerimi sunuyorum. en Kısa zamanda yeniden alım sağlayacam tekrardan teşekkürler hocam..







burak4ydin adlı üyeden alıntı

Arkadaş ile belirlenen rekabetin baya yüksek olduğu tek kelimede 2 aylık süreç sonrasında ilk sayfadayız ❤ Sabrın sonu selamettir arkadaşlar, sonuna kadar referansıyım arkadaşın çok daha başarılı işler çalışmaya devam edeceğim :)









mahfuz adlı üyeden alıntı

Dev Segment paketinden sipariş vermiştim. Çalışma zamana yayılarak eksiksiz bir şekilde yapıldı. Gerçekten özenilerek yapılmış bir çalışma olduğunu sonuçları ile gösterdi. Sitemdeki hit istikrarlı bir şekilde artmaya başladı. Aşağıya çalışma ile başlayan hit artış grafiğini bırakıyorum. Zaim Beye emeklerinden dolayı çok teşekkür ederimO:) . Aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir insan. Güvenle alış veriş yapabilirsiniz. Herkese bol "HİT"li günler:)









QUOTE=golgekonustu;1077313477]ultra mega paketten 1 kere denedim müptelası oldum :) 2. çalışma için start verdik ellerine sağlık[/QUOTE]






RedRover adlı üyeden alıntı

bir kaç ay önce hizmeti satın almıştım. Geçen hafta farkettiğimde iki anahtar kelimede 1. ve 3. sırada olduğumu gördüm. Çok teşekkür ederim. Diğer websitem için sipariş vermek istiyorum






kadersiz35 adlı üyeden alıntı

Bir tane sorunlu müşterim vardı ve 4 den fazla seocuyu bu siteye soktum. Site 4aydır gelmiyor aksine dahada geriye doğru gidiyor.
neyse güngör ajansla anlaştım son bir seferde bunu deneyelim dedim.
ilk 500de olmayan siteyi, anti seo yapılmış siteyi 1 ay gibi sürede 3. sayfaya kadar getirdi. Bundan sonraki büyün işlerim onundur.
bu arada kelime zorluğu rekabeti en çok olan 3 kelimeden birisi.

gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.




dijitalekip adlı üyeden alıntı

Güngör hocamla aylardır çalışıyorum karakter olarak mükemmel bir insan, iyi geri dönüşler alacağınıza garanti veriyorum








akvarist adlı üyeden alıntı

Ultra Segment Paket'ten alındı. Daha çalışmanın ortalarında ilgili kelimede yükselmeler başladı zaten. Şu anda ilgili kelimelerde ilk sayfadayım. Paketi daha yeni teslim aldım. Muhtemelen ilk üçe kadar yükselmeye devam edecektir.
Özenli çalışma ve raporlama için çok teşekkür ediyorum. Ocak ayında diğer bir sitem için aynı paketten yine sipariş geçeceğim.







TurkDebrid adlı üyeden alıntı

Çok kisa surede rapor teslim edildi. Googlede ciddi derecede yukselme ve siparislerimizde iyi etkide yukselme oldu. Cok tesekkur ediyoruz. :)







user65 adlı üyeden alıntı

Zor bir sektör olmamıza rağmen Google'da yükselmede ciddi bir katkı payı oldu. Hocamın sunduğu raporlar gayet anlaşır kendisine teşekkür ediyorum.






huseyintekin adlı üyeden alıntı

yeni bir site açmıştım googlede 500de bile yokken suan ilk sayfalardayım ve çok hızlı dönüşaldım.
günlük hitim 100 150 iken suan 1000 kişiden fazla hitim var.
diğer sitem için deanlaştık
teşekkürler başarılar dilerim Zaim Bey' e =)









HEGEL adlı üyeden alıntı

2. Sitemiz için anlaştık daha 1 hafta oldu olmadı başlayalı 3 kelimede ilk 75 diğer 3 kelimede ilk 100 e girdik ve hergün yükseliyoruzz
Bu arada mega paket almıştık.









ByFan adlı üyeden alıntı

Arkadaşla yaklaşık 1 aydır çalışıyoruz ve gerçekten muhteşem bir insan. Her yazdığımda anında cevap vermekle kalmıyor beni seo konusunda detaylıca bilgilendiriyor ve çok yararlı bilgileri benimle paylaşarak sitemi nasıl yukarılara taşıyabileceğim hakkında ipuçları veriyor sonuna kadar seninle çalışacağım dostum r10 senin gibi insanlarla güzel.






ultibil adlı üyeden alıntı

Güngör ile daha önce defalarca çalıştık, yaptığı iş tam bir harika etkisi çok hızlı, aldığı linklerin anahtar kelimelerimde sitemden daha öne çıktığını bizzat gördüm,çünkü linklerin hepsi kaliteli. Birden fazla sitemiz için çalıştık şimdide bir adet ultra segment siparişi verildi. Şimdiden eline emeğine sağlık ����






JustiNHorgaN adlı üyeden alıntı

Verdiğim anahtar kelimelerle siteyi birinci sıraya taşıdı çok ilgili ve işinde başarılı tavsiye ederim







dijitalekip adlı üyeden alıntı

Güngör hocamla aylardır çalışıyorum karakter olarak mükemmel bir insan, iyi geri dönüşler alacağınıza garanti veriyorum






NecatiGZL adlı üyeden alıntı

Yöresel ürünler sitem için çalışma yapıldı 10 günde etkisini gösterdi. 2. sayfadan 4. sıraya geldim dahada ilerliyor. Teşekkürler :)






Minifirsat adlı üyeden alıntı

Hiç bir sıralamada olmayan bir web sitesini aldığım bir paket sayesinden abartmadan söylüyorum istediğim 1 kelimede 1.sayfa 3. sıraya getirmeme yardımcı oldu bundan sonraki seo konusunda çalışacağım tek arkadaş teşekkürler hayırlı satışlar.






oguzhankayan adlı üyeden alıntı

En düşük paketten sipariş vermiştim, daha üstünden az bir vakit geçmesine rağmen 80. sıradan 49. sıraya kadar indik kelimemizde. Kim bilir linkler oturunca, vakit ilerleyince nasıl olacak. Arkadaşın verdiği hizmet gerçekten kalitesini, etkisini hissettiriyor. Çok teşekkür ediyorum.






Oyunistek adlı üyeden alıntı

Güngör Hocamdan Yaklaşık 20 Gün Önce Dev Segment Siparişi Vermiştim.Ve Siparişimi Aldım Sonuçlarından da memnunum. iyi ki vermişim Yakın Zamanda Kendisiyle birkaç çalışmamız daha olacak. Gerek Karakteri olsun Gerek yardımları gerekse İşi KESİNLİKLE çekinmeden Kendisiyle İş yapabilirsiniz. Emeklerinden dolayı Bu Yorumu içten yazdım vede Teşekkürü kendisine borç bilirim.






Seoraks adlı üyeden alıntı

150 liralık paketten hizmet aldım, sitem şimdiden yükselmeye başladı, çok Teşekkürler.








MitiSen adlı üyeden alıntı

Kendisi ile dev segment için anlaşmıştık.Anlaşmamızdan sonra bu gün iş bitti ve detaylı bir raporlama ile geri döndü.Ticaret ahlakının yanında kendisi samimide birisidir.Kesinlikle güvenebileceğiniz birisidir.Sitem yaptığı işlemlerden sonra şuan tr de 54k ya kadar düştü.Önceden sıralamada bile yoktu.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Tekrar çalışmak dileği ile :)






allergien adlı üyeden alıntı

Sanırım 10. Siparişim felan, her müşterinin veya kendi sitelerimin domaın register ettikten sonra 2.is olarak aldığım standart hizmet bir nevi çalışmanın temeli, kendisi sözünün eri, yardımsever ve iyi bir baba, 2 isim teslim edilmiştir, ay başı için farkli sipariş verilmiştir, teşekkür ederim.








marco01 adlı üyeden alıntı

Güngör kardeşimin eline sağlık, raporları az önce iletti. Geniş kapsamlı bir rapor hazırladı kendisi. Site sıralama bakımından kendini hemen belli etti. Teşekkür ediyorum buradan kendisine...









chtkr adlı üyeden alıntı

Güngör Hocam ile uzun zamandır çalışıyorum. Bu işi helaliyle düzgün doğru yapan nadir insanlardan biridir. 1 Adet site için yine kapısını çaldım, kolaylıklar dilerim :)






recordable adlı üyeden alıntı

Hizmeti teslim aldım, çok memnunum. Bir çok kişiyle çalıştım ama ilgisi, açıklaması gerçekten güzel. Duvarla konuşuyormuşum gibi hissetmeden iletişim kurabildiğim ender seo hizmeti sunanlardan. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.








werthamon adlı üyeden alıntı

Dev segment paketi alınmıştır. Çok düzgün bir insan belirtilen sürede teslimatı bitirdi.üst sıralarda sık sık çıkan ağır anahtar kelime çalışması Ultra segment paketi için bir kez daha kapısını çalacağım.Umarım çok kısa sürede çalışmalarının meyvesini de alacağız.inanıyorum böyle ilgili ve siteyi kendi sitesiymiş gibi benimseyip çalışan bir adam sayesinde site iyi bir gelecektir..kendisine teşekkür ediyorum.ufak hediyeler için de tşk ederim:)







femrey adlı üyeden alıntı

Dev segment paket raporu alındı. Titiz iş çıkartılmış teşekkür ediyorum.








BloodyHeaven adlı üyeden alıntı

Kendisi ile iş anlaşması yaptıktan sonra, sorduğum sorulara sabırlı şekilde cevap verip işimi zamanın'da teslim etti. Sunduğu rapor gayet anlaşılır ve tatmin edici. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.






[/CENTER]
 

 

SEOnom | Kurumsal Seo | Bireysel Seo | E-Ticaret Seo | www.seonom.com.tr
Mail: bilgi@seonom.com.tr
Skype: bilgi@seonom.com.tr
 
SMM Panel, Sosyalyuvam, Bayilik Paneli, En Uygun Panel, Takipçi Paneli
reklam

GFBurak7 GFBurak7 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.05.2020
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 27 / 15
  • Ticaret 5, (%100)
Güvenilir ve işini bilen biri, ultra mega paketi ile çalışmaya başlıyoruz.
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al