Değerli WMaracı üyeleri merhabalar,
Açıldığımız günden itibaren sadece organik seo çalıştık ve organik seo çözümleri ürettik. Gerek 5000 üzeri telefon desteği ve sayısız seo sorusuna çözüm ürettik. Israrla üzerinde durduğumuz, organik seo kursumuzu sizlerle paylaşmak isteriz.
Kurs Telefon ve Skype üzerinden sunulmaktadır. 1 ay süresince 1 siteniz için istediğiniz kadar soru yöneltebilirsiniz. İstediğiniz kadar telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Kurs süresince on-page seo ve organik seonun tüm algoritmaları işlenecektir. Kurs bitiminde eğitim aldığınız konuları uygulayıp, sıranızda ilerlemeler olmadığı taktirde ücretiniz koşulsuz şartsız iade edilecektir.

Sizlerle ilk tanıştığımız ve açıldığımız günden itibaren çizgimizi bozmadan ilerledik ve organik seo'yu sizlere öğretmek için sabırsızlanıyoruz. Seo şefini yakından takip eden kullanıcıların, bilgimizi hiç bir şekilde paylaşmaktan kaçmadığımızı ve kesin çözümler ürettiğimizi analiz etmişlerdir.

Kurs bedeli: 500 TL dir, Paranızı gereksiz seo paketleri ile çöpe atmayın. 1 defa kurs almanız yeterli olacaktır. Kursu tamamladığınızda ücretin, gerçekten sembolik bir rakam olduğunu anlayacaksınız.

Detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim Görevlisi: Müslüm ASLANTÜRK SEO Şefi Kurucusu ve Yönetim



Saygılarımızla.