wmaraci reklam

Paravan Ağı Kurmak İsteyenlere Destek Paketleri

2 Mesajlar 1.121 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

    MetinOnline MetinOnline Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 03.03.2016
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Yazar,Site sahibi
    • Konum Edirne
    • Ad Soyad S** Ş**
    • Mesajlar 21
    • Beğeniler 8 / 9
    • Ticaret 4, (%100)




    Paravan Blog Paketleri Ne İşe Yarar?

    Paravan blogları SEO çalışması yapıyorsanız çalışma yaptığınız sitelere link çıkmak üzere kullanmaya yarar. Yani paravan bloglar bir nevi alt yapı siteleridir. Paravan blog paketlerimiz bu amaca uygun olarak oluşturulmuştur ve SEO için kullanabilmeniz üzere farklı C-Class IP adreslerine kurulmaktadır. Böylece bu sitelerden SEO çalışması yaptığınız sitelere link çıktığında Google gözünde alakasız siteler olarak görünecektir. Bu da paravanlarınız arasında Google’ın bağlantı kuramamasını sağlayacak ve ceza alma riskiniz olmadan SEO çalışması için link çıkışı yapabilmenize imkan sunacaktır.
    Paravan Sitelerinin Fiyatları Neden Farklı?
    Paravan paketlerinin farklı fiyatlarda olma sebebi makale adetlerinin değişik olmasıdır. Fiyatları belirleyen temel unsur makale adetleridir.

    Paket Grupları Nedir?

    A Grubu: En ucuz paket grubudur. Bu gruptaki hizmet kapsamına göre her bir blog sitesine 5 günde bir 1 adet makale girişi yapılmaktadır. Bloglara girilen makaleler facebook, twitter, instagram, pinterest ve reddit üzerinde de link şeklinde paylaşılmaktadır.

    B Grubu: Fiyatı orta seviye olan pakettir. Bu gruptaki hizmet kapsamına göre her bir blog sitesine 3 günde bir 1 adet makale girilmektedir. Bloglara girilen makaleler facebook, twitter, instagram, pinterest ve reddit üzerinde de link şeklinde paylaşılmaktadır.

    C Grubu: Fiyatı en yüksek olan paket grubudur. Bu grupta yer alan sitelere her gün 1 adet makale girişi yapılmaktadır. Bloglara girilen makaleler facebook, twitter, instagram, pinterest ve reddit üzerinde de link şeklinde paylaşılmaktadır.

    Bloglara Girilecek Makale Detayları Nedir?

    Bloglara girilecek makaleler SEO uyumlu ve özgün olacaktır. Girilen her bir makaleye en az 1 adet resim eklenecektir. Bloglara eklenecek olan resimler yeniden boyutlandırılarak ve üzerlerinde bazı değişiklikler yapılarak özgün resim halinde getirilecektir. Böylece hem makaleler hem de görseller özgün olacaktır. Makalelerin içinde geçmesini istediğiniz özel anahtar kelimeleriniz var ise sizin anahtar kelimelerinizi içeren makaleler yazılacaktır. Her bir makaleye etiket girişi yapılacaktır.
    Paravan Blogların Hosting ve Domainlerini Kim Satın Alacak?
    Paravan blogların Hosting ve Domain alımlarının tarafımızdan yapılması daha iyi olacaktır. Ancak siz domainlerinizi kendiniz almak istiyorsanız belirteceğimiz firmadan alabilirsiniz. Hosting hizmetini kendimiz vermekteyiz. Bu nedenle hosting ücretini bize ödemeniz halinde farklı C-class IP atayarak paravan bloglarınız için yer ayrılacaktır.


    Paravan Blogların Kurulumu Ücretli Mİ?

    Paravan blogların kurulumu en az 3 ay bizden hizmet alacak olan müşterilerimize ücretsizdir. 3 aydan daha kısa süre hizmet alacak olan müşterilerimize her bir paravan bloğun kurulumu 15,00 TL olarak fiyatlandırılacaktır. Kurulacak bloglar Wordpress tabanlı olacaktır ve gerekli olan eklentiler kurularak gerekli ayarlamaları yapılacaktır.
    Ödeme Nasıl Yapılacak?
    Aylık olarak hizmet alacağınız için her ayın başında (dönemin başında) aylık ödemenizi yapmanız gerekmektedir. Özgün metinler bir defa bir sitede kullanıldığında iadesi söz konusu olmadığı için ön ödemeli olarak çalışılmaktadır.


    Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

    Kredi kartınız ile tek çekim, kredi kartınız ile taksitli ödeme, havale/EFT, Cepbank ve Paypal ile ödemelerinizi yapabilirsiniz. Kredi kartınız ile hizmet satın aldığınızda alacağınız hizmete ek olarak komisyon bedeli de ödemeniz gerekecektir.
    Şirket Sahiplerine ÖNEMLİ NOT
    Şirketiniz var ise ve bizden alacağınız hizmeti belgelemek istiyorsanız gider pusulası oluşturabilirsiniz. Hazırlayıp bize göndereceğiniz pusula imzalanıp geri gönderilecektir ya da bize yakın bir yerde iseniz gelip pusulayı ofisinizde de imza karşılığında alabiliriz. Böylece bize yaptığınız ödeme için gider kaydı tutabilirsiniz.


    İletişim adreslerimiz:
    Skype:Metinevi
    Tel: 0541 298 31 97
    Tel2: 0544 917 72 93
    Site:www.metinevi.com
    SeoMakalesi

    kişi bu mesajı beğendi.

    wmaraci
    reklam

    tanerava tanerava İlle Edep, İlle Edep Kullanıcı
    • Üyelik 26.12.2012
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek EVDEN EVE NAKLİYAT
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad T** A**
    • Mesajlar 472
    • Beğeniler 108 / 107
    • Ticaret 56, (%100)
    Arkadaşlardan Bir Paket Sipariş Alındı.
    Çok dürüst ve ilgili arkadaşlardır.
    Memnun kaldığım sürecede sürekli çalışacağım.
    MetinOnline

    kişi bu mesajı beğendi.

    wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al