Selamun Aleyküm Kardeşlerim, Ağabeylerim.

Eğer bir wordpress siteniz varsa ve anahtar kelimelerinizde yükselmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Sitemin adı;
https://www.wpsefi.com/seo/

yaklaşık 9 ay önce kurdum. Profesyonel olarak 1 yıldır seo alanında denemeler ve test işlemleri gerçekleştiriyorum. Yaptığım testlerden öğrendiğim tekniklerle insanlara faydalı olma peşindeyim.

SEO çalışmasını şu şekilde gerçekleştiriyorum. Öncelikle vermiş olduğunuz siteyi Screaming Frog SEO Spider ile tarayıp olası hataları tespit edip bunları düzelterek işe başlıyorum. Ardından site içi SEO kriterlerini inceleyip gerekli düzeltme işlemlerini yapıyorum. İçeriklerinizi va rakipinizin içeriklerini karşılaştırarak yazılması gereken ve alınması gereken backlink yada tanıtım miktarlarını söylüyorum. Ardından almış olduğunuz backlinkleri test edip zararlı gördüklerimi disawov aracı ile red ediyorum. Anahtar kelimelerinizde nasıl bir yol izlemeniz gerektiği ile ilgili fikir veriyorum. Sizden istediğim içerikleri girdiğinizde tekrar kontrol edip yanlışlarınızı birlikte düzeltmeye özen gösteriyorum. Siteniz yavaş ise optimizasyon alanında ücretsiz olarak yardımcı oluyorum.


Bu zamana kadar çalıştığım firmalardan bir tanesi. Bunun gibi 10 a yakın site gösterebilirim. 0 organik ile başlayıp, 1000'in üzerinde günlük organik trafik artışı sağladım siteler mevcut. Bunları yayınlayıp gösteriş yapmak istemiyorum. SEO alanında kendime güveniyorum. İllada referans isterim derseniz müşterilerimin telefon numarasını veririm kendiniz sorarsınız.

Avşar Vinç

Çalışılan anahtar kelimeler

tuzla kiralık vinç 1. sıra
kartal kiralık vinç 1. sıra
sultanbeyli kiralık vinç 1. sıra
sancaktepe kiralık vinç 1. sıra
pendik kiralık vinç 1. sıra
beykoz kiralık vinç 1. sıra
ümraniye kiralık vinç 1.sıra
gebze kiralık vinç 1.sıra
ataşehir kiralık vinç 2.sıra
üsküdar kiralık vinç 2. sıra
çekmeköy kiralık vinç 2.sıra

Organik SEO çalışması için;

0551 245 40 82

nolu telefondan ulaşabilirsiniz. İstanbul Sultanbeyli de ikametgah etmekteyim. Sultanbeyli'ne gelene ısmarlayacak çayımız vardır....

Tek seferlik SEO çalışması şimdilik ilk defa konu açtığım için 150 Tl'dir.

Referans çalışma maalesef şimdilik alamıyorum.