WOBSEO



'Yükselmek Sizin Elinizde'




(ÜCRETSİZ SEO ANALİZİ VE TAVSİYELERİMİZ İÇİN SEO AJANSI SAYFAMIZI ZİYARET EDİN)




Wobseo, dijital pazarlama serüvenlerinize yön veren ve web sitenizin performans artışını sağlayan bir şirkettir. Dijital pazarlamanın ilk adımı olan SEO çalışmaları ile diğer tüm kanalları senkronize biçimde yöneterek trafik, satış ve kitle hacmini tamamen doğal olarak büyütmektedir.




SEO Hizmeti İşleyişimiz;







    • İş ortaklarımızın web sitelerinin back-end ve front-end kod düzenlemelerini optimize ederek, onları mobil uyumlu ve hızlı hale getirmekle başlar.

    Sonrasında tüm teknik hatalar ve eksiklikler giderilerek en güncel kriterlere göre uygun hale getirilir. Böylelikle site arama motoru botları ile oldukça

    uyumlu bir yapıya sahip olacak ve alınacak tüm aksiyonlar sağlam bir temele dayalı olacaktır.



    • Hedef kitle ve rakip web siteler ayrıntılı şekilde analiz edilir. Analizler kitle dönüşüm, trafik, referans kaynaklar, referanslardan gelen feedback ve bu gibi

    birçok maddeyi kapsar. İncelemelerin bitimi ile yol haritası çizilerek çalışmalara başlanır. Bu süreçte gerek duyulduğunda Google ADS ve Sosyal medya

    reklamları çalışmalara dahil edilir. Bunlar ziyaretçilerin dönüşümlerini ölçmek adına uygulanan kısa süreli testler olabilir.


    • İçerik yönetimi ile gerekli görülen içerikler ve sayfalar revize edilir ve yeni içerikler ile web sitenin güncelliği korunarak kitlesi ile bağ oluşturulur.


    • Her şey hazır hale geldikten sonra birçok kanaldan kapsamlı ve kademeli olarak tanıtım başlatılır. Bu sayede marka bilinirliği ve backlink inşası başlamış olur.


    • İtibar yönetimi adına gerekli tüm aksiyonlar günlük olarak takip edilir. Pozitif durumlarda olumlamalar, negatif durumlarda müdahaleler yapılır.


    • Tüm işlem aşamaları ve başarı durumları kontrol edilebilmesi adına, çalışma ortaklarına özel hazırlanmış olan kaynaktan takip edebilme imkanı sunulur.






Diğer Hizmetlerimiz;

- PROFESYONEL SEO HİZMETİ

- GOOGLE ADS DANIŞMANLIĞI

- SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ

- WEB TASARIM



İLETİŞİM KANALLARIMIZ;

Mail: iletisim@wobseo.com



Tel: +90 (543) 498 64 17

Website: wobseo.com





[FONT="Arial"]ÇALIŞMA SAATLERİMİZ;

[/FONT]

[COLOR="Olive"]Hafta İçi: 10:00 - 18:00

Hafta Sonu: 10:00 - 16:00

Saatleri Arasındadır.[/COLOR]