Keşfettiğimiz tüm Google sırlarını içeren bir seo öğreticisi olan Google'da nasıl sıralama yapılır?

Merhaba Arkadaşlar, Google'da nasıl sıralama yapılacağı ve Nick ( Money Robot Software'in sahibi) tarafından keşfedilen birçok sır hakkında iyi bir eğitim yapma isteğinize karar veriyorum, Nick'in seo'yu gerçekten paylaşan en iyi seo uzmanlarından biri olduğunu düşünüyorum. sırlar ve keşifler ve ondan çok şey öğreniyorum . Bu seo öğreticisi Nick'in yardımıyla yapılmıştır.

Ben seo basit olduğunu sizleri ispat edecektir ve burada çok iyi dereceleri elde etmek gereken şeyler şunlardır:


1.Sitenize seo yapmaya başlamadan önce ilk kural şudur: "SİTENİZDE TEKLİ İÇERİK OLMADIĞINDAN EMİN OLUN", yinelenen içerik diğer sitelerden kopyalanan içeriktir, google "Panda" adlı bir algoritmaya sahiptir ve bu algoritma tasarlanmıştır. kopyalanmış içerik kullanan tüm siteleri tespit etmek ve çoğu durumda web sitesi sıralamalarının% 70-99'unu etkileyecek bir ceza uygulamak için bu, bir web sitesinin iyi sıralanmamasının en önemli nedenlerinden biridir. site daha büyük bir ceza anlamına gelir, daha büyük bir ceza ise anahtar kelimeleriniz için google'da sıralama değişikliğinin çok sınırlı olduğu anlamına gelir. Yani Millet, copyscape.com sitesini kullanarak sitenizde yinelenen içerik olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olun.


Kendi sitelerinizde, diğer internet sitelerinden kopyalanmış herhangi bir metin içeriği kullanmadığınızdan emin olun, yinelenen içerik cezası, her iki site de size ait olsa bile aynı şekilde uygulanacaktır, bu nedenle sahip olmadığınızdan emin olun. yinelenen içerik sorunları.


2. Bir seo kampanyası başlattığınızda, her zaman jenerik anahtar kelimeler kullandığınızdan emin olun , var olmaları çok önemlidir, eğer jenerik anahtar kelimeler olmayacaksa, google "penguin" algoritması web sitesini cezalandıracaktır. (Money Robot yazılımı bu genel anahtar kelimeleri otomatik olarak ekleyecektir, bu nedenle endişelenmenize gerek yoktur)


3. Web sitenizin sayfalarının her birine seo kampanyaları (geri bağlantılar oluşturun) yapacağınızdan emin olun, asla yalnızca ana sayfaya veya sitenizden "google gözlerinde" "doğal değil" görünecek birkaç sayfaya geri bağlantı oluşturmayın.


4. Diyelim ki "köpek maması" anahtar kelimeleri için bir seo kampanyası yapmaya başladınız, sayfanızın başlığında "köpek maması" anahtar kelimesini içerip içermediğini bir kez daha kontrol edin ve h1'e, işte iyi bir başlık örneği "Köpek Güzel köpeğiniz için mama "(anahtar kelime başlık cümlesinde bulunmalıdır) ve tabii ki" köpek maması "anahtar kelimesinin içerik sayfasında 1-2 kez bulunup bulunmadığını iki kez kontrol edin ve çok fazla bulunmayacağından emin olun sayfa başına 6 - 10+ kez gibi, bu "doğal olarak değil" olarak kabul edilecek ve anahtar kelime sayfa içeriğinde çok fazla kullanılırsa bir miktar ceza ortaya çıkacaktır (her sayfa içeriğinin en az 200 kelime olması önerilir ve önerilen 500-700 mümkünse veya daha fazla), sayfa başına daha fazla içerik her zaman sıralamada yardımcı olacaktır.


5. Siteniz için yalnızca sayfa sıralaması 5'in üzerinde olan yüksek sayfa sıralamasına sahip sitelerden geri bağlantılar oluşturacağınızdan emin olun (Money Robot Software yalnızca sayfa sıralaması 5 6 7 8 + sitelerden bağlantılar oluşturuyor), birçok düşük kaliteli bağlantı kullanan sitelerin çoğu artık google'da sıralama yapmadığından, artık düşük kaliteli bağlantılar yapmak için bir neden yok.


Özetle : asla yinelenen içerik kullanmayın , minimum% 60 civarında genel anahtar kelimeler kullanın , siteden tüm sayfalarınıza geri bağlantılar oluşturun ve anahtar kelimeyi sayfanın başlığına ve h1'ine ve sayfaya 1-2 kez kullanmayı unutmayın. içerik.

Tüm bunları anlarsanız, google'ın ilk sayfasında sınırsız site sıralayabilir ve web sitelerinizden çok iyi bir günlük kazanç elde edebilirsiniz.