Kampanyadan ne kadar Worldpuan kazanabilirim?

01 - 15 Şubat 2020 tarihleri arasında, tek seferde yapacağınız 500 TL - 999 TL arasındaki peşin ve taksitli alışverişte 25 TL Worldpuan, tek seferde 1.000 TL ve üzeri peşin ve taksitli alışverişte 50 TL Worldpuan kazanabilirsiniz.

World Mobil uygulaması ile kampanyaya katılanlar ne kadar Worldpuan kazanabilir?

World Mobil uygulamasından kampanyaya katılanlar, 01 - 15 Şubat 2020 tarihleri arasında tek seferde yapacakları 500 TL-999,99 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 25 TL'ye ek 25 TL ile toplamda 50 TL Worldpuan, tek seferde yapacakları 1.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde ise 50 TL'ye ek olarak 25 TL, toplamda 75 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanya kart bazında değil, banka müşterisi bazında olacaktır. Her müşteri bir kez kampanyadan yararlanacak olup World Mobil katılımıyla toplam ve en fazla 75 TL Worldpuan kazanma hakkına sahip olacaktır.

Kampanyaya SMS ile katılım nasıl gerçekleşiyor?

Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için GITTIGIDIYOR yazıp bir boşluk bırakarak, kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454'e göndermelidir.

Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için GITTIGIDIYOR yazıp bir boşluk bırakarak, ''AL'' yazıp boşluk bırakmadan kart üzerindeki müşteri numaralarını 8 haneli olacak şekilde SMS ile 4454'e göndermelidir.

Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için GITTIGIDIYOR yazıp bir boşluk bırakarak, kart numarasının son 6 hanesini SMS ile 6635'e göndermelidir.

ÖNEMLİ: Kampanya katılım SMS gönderimi, alışveriş öncesi veya sonrasında yapılabilir.

World Mobil uygulaması ile kampanyaya katılım nasıl gerçekleşiyor?

World Mobil üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa World Mobil uygulaması indirilmelidir. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için "Kampanyalar" alanındaki ilgili kampanyanın "Hemen Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.

Kazanılan Worldpuanlar ne zaman verilecek, Worldpuanların son kullanma tarihi nedir?

Kazanılan Worldpuan'lar 20 Şubat 2020 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir.

Worldpuan'ların son kullanma tarihi 1 Mart 2020'dir. Kullanılmayan Worldpuan'lar 2 Şubat 2020'de geri alınacaktır.

Kampanyaya hangi kartlar dahildir?

Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları, debit kartları ile birlikte Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.

Ancak; Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar ek 25 TL puan fırsatından yararlanamazlar.

BKM Express'inize tanımlanmış yukarıda belirtilen kartlar ile yapılan ödemeler kampanyaya dahildir.